Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

szkoda z OC w inter risk

Featured Replies

Napisano

Jakie macie doświadczenia z tą firmą? Policja była orzekła winę auta które we mnie wjechało. Sam który we mnie wjechał nie robił problemów. Mam nr polisy i nr rej. auta. Czy powinienem jeszcze wziąć oświadczenie od sprawcy? Jak czytam opinie na necie o tym ubezpieczycielu to ciarki przechodzą...

Napisano

Bardzo kiepskie. Kolega miał "przyjemność" likwidować szkodę z OC w InterRisku. Bardzo słaby kontakt z likwidatorem. Wycena kosztorysowa na 20% wartości szkody. Wkurzył się i zrobił w ASO z FV na 8k PLN (z wyceny chcieli zapłacić niecałe 2k PLN)

Także od razu wstawiaj do ASO i rób bezgotówkowo.

Napisano

Współczuję, znajomy buja się z nimi już drugi rok(obecnie jest na etapie pozywania winnego bo interrisk się wypiął całkowicie).

Generalnie ta firma to porażka, krążą o niej legendy.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

Samochód jest stary ale rozważałem bezgotówkowo w ASO. Boję się że jak nie zapłacą faktur to ASO do mnie sie przyczepi.

Byłem też u drugiego blacharza takiego cwaniaka to stwierdził że problemów nie będzie że już ma z nimi doświadczenie a nawet chce ze mną jechać na oględziny i żebym go upoważnił do naprawy bezgotówkowej.

Nastawię się na bezgotówkową bo widzę że chyba nie ma sensu bawić się tym razem w opcję gotówkową.

Napisano

> Samochód jest stary ale rozważałem bezgotówkowo w ASO. Boję się że jak nie zapłacą faktur to ASO do

> mnie sie przyczepi.

> Byłem też u drugiego blacharza takiego cwaniaka to stwierdził że problemów nie będzie że już ma z

> nimi doświadczenie a nawet chce ze mną jechać na oględziny i żebym go upoważnił do naprawy

> bezgotówkowej.

> Nastawię się na bezgotówkową bo widzę że chyba nie ma sensu bawić się tym razem w opcję gotówkową.

Masz miec wszzystko na pismie , komunikacja tylko listowna z potwierdzeniem odbioru

pismo od prawnika ze ich podasz do sadu.

Napisano

> Masz miec wszzystko na pismie , komunikacja tylko listowna z potwierdzeniem odbioru

> pismo od prawnika ze ich podasz do sadu.

Ja tam zgłaszałem osobiście i pomimo głupawych dokumentów do wypełnienia to poszło ekspresowo ok.gif

Napisano
  • Autor

Był gość na oględziny. Będą się zapewne starali zrobić szkodę całkowitą chociaż zniszczenia nie duże - stwierdził dziwaczne rzeczy do wymiany, trochę za dużo. Błotnik też do wymiany a nie do naprawy.

prawnika mam tak że nie problem smile.gif tyle że użerka mimo że jestem poszkodowany. Eh... opiszę moje wrażenia jak się skończy.

Napisano

> Jakie macie doświadczenia z tą firmą? Policja była orzekła winę auta które we mnie wjechało. Sam

> który we mnie wjechał nie robił problemów. Mam nr polisy i nr rej. auta. Czy powinienem

> jeszcze wziąć oświadczenie od sprawcy? Jak czytam opinie na necie o tym ubezpieczycielu to

> ciarki przechodzą...

Wstaw do ASO na bezgotówkowo

ja robiłem 2 auta

1. nie jeździło wstawiłem na bezgotówkowo po miesiącu wyjechałem - warsztat dostał kasę jeszcze miesiąc póżniej!!!!

2. chciałem sam (nie były wielkie uszkodzenia) ale wymigiwali się od płatności - więc wstawiłem do ASO i ich prawnik się zajął Interriskiem

Napisano

Mój staruszek skasował rok temu sześcioletnią corollę verso i z auto casco zaproponowali mu 14 tys. zł. facepalm%5B1%5D.gif

Inna sprawa, że niedużo wcześniej z jego OC była likwidowana inna szkoda.

Ogólnie źle o nich nie powiem, bo tak naprawdę na współpracy z moim ojcem to oni są stratni. niewiem.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.