Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dosyc pilne-aku babelkuje i syczy...

Featured Replies

Napisano

...do tego w okienku do sprawdzania raz sie swieci na zielono, raz gasnie, raz blyska spineyes.gif Aku chcial, zeby go naladowac to laduje-podlaczylem pod prostownik (aku 53Ah, laduje go pradem 4A), ale tak jeszcze nie mialem biglaugh.gif Teoretycznie prostownik ma regulacje pradu, 2 bezpieczniki i sam reaguje na to co sie dzieje z akumulatorem,ale jakos mu dzis nie wierze-moze tak byc? niewiem.gif

Napisano
  • Autor

> odkreć korki na aku

No tak, ale to Centra Futura-wszedzie "Nie dotykaj, nie rozkrecaj, jestes debilem, wiec nie grzeb" no i nie wiem czy moge to ruszac w koncu icon_rolleyes.gifzlosnik.gif

Napisano

> No tak, ale to Centra Futura-wszedzie "Nie dotykaj, nie rozkrecaj, jestes debilem, wiec nie grzeb"

> no i nie wiem czy moge to ruszac w koncu

korki zawsze możesz wyjąć, od tego żaden aku jeszcze nie padł.

Napisano
  • Autor

> korki zawsze możesz wyjąć, od tego żaden aku jeszcze nie padł.

No dobra... hmm.gif

Ide dlubac zlosnik.gif

EDIT:

Ok, pierwsze schody,nie idzie sciagnac tej przykrywki co jest nad korkami-polamalem ja w 4 miejscach,a zejsc nie chce..... irked.gif

Starzeje sie i nie chce mi sie pierdzielic-niech se bombelkuje zlosnik.gif

Jeszcze mi nie wybuchl, ani razu, a ten objaw juz mialem... A co do oczka to zobacze za godzine czy dalej sie bedzie glupialo. Dzieki za pomoc 20.GIF

Napisano

> No dobra...

> Ide dlubac

> EDIT:

> Ok, pierwsze schody,nie idzie sciagnac tej przykrywki co jest nad korkami-polamalem ja w 4

> miejscach,a zejsc nie chce.....

i nie zdejmiesz jest wklejana

> Starzeje sie i nie chce mi sie pierdzielic-niech se bombelkuje

> Jeszcze mi nie wybuchl, ani razu, a ten objaw juz mialem... A co do oczka to zobacze za godzine czy

> dalej sie bedzie glupialo. Dzieki za pomoc

weź miernik i zmierz napięcie

Napisano
  • Autor

> i nie zdejmiesz jest wklejana

Wiec sie poddalem zlosnik.gif

> weź miernik i zmierz napięcie

Oczywiscie miernik zostal w Kampinosie... icon_rolleyes.gif A dzis tam bylem... sciana.gif Ale nie pomyslalem, ze moze sie przydac... wink.gif Dobra-sprawdze innym razem-lampka juz sie pali na zielono wiec chyba dziala biglaugh.gif

Napisano

> Wiec sie poddalem

> Oczywiscie miernik zostal w Kampinosie... A dzis tam bylem... Ale nie pomyslalem, ze moze sie

> przydac... Dobra-sprawdze innym razem-lampka juz sie pali na zielono wiec chyba dziala

Ja mam 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> Ja mam

Wiem, ale...

Nie bede teraz go odlczal,wkladal do wozu jechal do Ciebie, sprawdzal go,wracal, odlaczal, przynosil na gore, pisal co i jak, i ewentualnie znow podlaczac do prostownika...... wink.gif

Za stary jestem ziew.gif

Jak sie rozpieprniczy to mam jutro dzien wolny zlosnik.gif

Nie ma tego zlego biglaugh.gif

Napisano

> Wiem, ale...

> Nie bede teraz go odlczal,wkladal do wozu jechal do Ciebie, sprawdzal go,wracal, odlaczal,

> przynosil na gore, pisal co i jak, i ewentualnie znow podlaczac do prostownika......

> Za stary jestem

> Jak sie rozpieprniczy to mam jutro dzien wolny

> Nie ma tego zlego

Jak sie odłączac nie chce to dawaj na spacer zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> ...do tego w okienku do sprawdzania raz sie swieci na zielono, raz gasnie, raz blyska Aku chcial,

> zeby go naladowac to laduje-podlaczylem pod prostownik (aku 53Ah, laduje go pradem 4A)

Zmniejsz prąd do 2-3A i problem zniknie. smile.gif

Napisano

co prawda mam centre standard ale obudowy chyba maja takie same

jak masz pod naklejka wąski prostokątny pasek to są pod nim korki

ja zawsze podważam śrubokrętem raz z jednej raz z drugiej strony i ładnie wszystkie korki wychodzą razem z pokrywką, gdybym rok temu nie dolał do akumulatora wody to byłby już trupem brakowało 0,5 litra yikes.gif jak dolałem mu wody demineralizowanej i naładowałem przez 12 godzin to do tej pory nie mam z nim problemów. Ta bezobsługowość akumulatorów to jedna wielka ściema, wszystko po to żeby tylko cześciej kupować nowe akumulatory.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.