Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Reanimacja Kaszlaka

Featured Replies

Napisano

> poza tym polecam forum Lakierowanko wszystkim "dłubaczom"

Od dłuższego czasu nie wchodzę na owo forum. Zniechęciła mnie moda, jaka tam zapanowała, czyli ciągłe przechwałki "czego to ja nie potrafię" i hołdowanie zasadzie "wiem, ale nie powiem".

Napisano
  • Autor

> Od dłuższego czasu nie wchodzę na owo forum. Zniechęciła mnie moda, jaka tam zapanowała, czyli

> ciągłe przechwałki "czego to ja nie potrafię" i hołdowanie zasadzie "wiem, ale nie powiem".

wiem ok.gif

długo tam pisałem jako "fifka" lecz wszystkowiedzący mądrale też mnie zniechęcili , ale czasem poczytam biglaugh.gif

Napisano

> wiem

> długo tam pisałem jako "fifka" lecz wszystkowiedzący mądrale też mnie zniechęcili , ale czasem

> poczytam

Ja kiedyś wpadłem i niestety, niczego się tam nie dowiedziałem - lakiernicy strzegą swojej wiedzy jak źrenicy oka.

Więcej tam nie wpadam.

Napisano

kupa pracy ale szału nie ma . niby dokładna robota ale jednak widać niedoróbki , ale ja mam zboczenie więc moja opinia się nie liczy hehe.gif

Napisano

> miał koleś zacięcie

> poza tym polecam forum Lakierowanko wszystkim "dłubaczom"

Chętnie bym powierzył mojeo Leopolda w ręce takiego zapaleńca ok.gif

Mechanicznie wszystko ogarniam bez problemu, ale w kwestii lakieru to jestem zielony oslabiony.gif

Napisano

mój maluch miał wymienioną kompletną podłogę, progi zew, wew, nadkola wew, zew, pas przedni, błotniki i w zasadzie wszystko z przodu oprócz pola z numerami. sprawdzany był na jakichś przyrządach i mieścił się w tolerancjach fabrycznych(mam gdzieś wydruk). potem przestał 8 lat w podkładzie w garażu, a tej jesieni dostał nowy lakier, hamulce, zbiornik, uszczelniłem skrzynię, silnik został rozebrany - co trzeba wymieniono- i poskładano.

pozostało poustawiać szczeliny (drzwi, klapy) i na wiosnę zrobić zawieszenie z przodu. pochwalę się zdjęciami jak już będzie wyglądał jak z salonu smile.gif

Napisano

> mój maluch miał wymienioną kompletną podłogę, progi zew, wew, nadkola wew, zew, pas przedni,

> błotniki i w zasadzie wszystko z przodu oprócz pola z numerami. sprawdzany był na jakichś

> przyrządach i mieścił się w tolerancjach fabrycznych(mam gdzieś wydruk). potem przestał 8 lat

> w podkładzie w garażu, a tej jesieni dostał nowy lakier, hamulce, zbiornik, uszczelniłem

> skrzynię, silnik został rozebrany - co trzeba wymieniono- i poskładano.

> pozostało poustawiać szczeliny (drzwi, klapy) i na wiosnę zrobić zawieszenie z przodu. pochwalę się

> zdjęciami jak już będzie wyglądał jak z salonu

Jakbym o moim poldku czytał. yikes.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.