Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowy Lexus się pokazał a Marek nic???

Featured Replies

Napisano

Pojawiła się nowa wersja auta pośredniczek nieruchomości ("realtorek"): ES TADAAAAMMMMM!!! biglaugh.gif

Napisano

> Pojawiła się nowa wersja auta pośredniczek nieruchomości ("realtorek"): ES TADAAAAMMMMM!!!

Ignoruje ten model bo to Camry/Avalon z napisem Lexus wink.gif A poważnie to już drugi udany model w tym roku - ciekawe jak zmienia IS'a?

Napisano

A to są te auta co zabijają swoich właścicieli blokującymi się pedałami?

Napisano

> A to są te auta co zabijają swoich właścicieli blokującymi się pedałami?

Chyba wlasciciele zabijajacy swoje auta zlosnik.gif Bo sa za slabo rozgarnieci aby obsluzyc hamulec i gaz shocked.gif

Napisano

> A to są te auta co zabijają swoich właścicieli blokującymi się pedałami?

Najlepsze jest to, że żeby dogrzebać się do ostatecznych wyników testów i kontroli, trzeba było trochę poszukać. Natomiast fałszywe informacje, jakoby auta same przyspieszały, były serwowane bardzo nachalnie.

Napisano

> Pojawiła się nowa wersja auta pośredniczek nieruchomości ("realtorek"): ES TADAAAAMMMMM!!!

Trzeba mieć dziwny gust aby kupić Lexusa...ta nowa ich "twarz"...? sick.gif

Napisano

> Trzeba mieć dziwny gust aby kupić Lexusa...ta nowa ich "twarz"...?

Mi się bardzo podoba.

Napisano

> Trzeba mieć dziwny gust aby kupić Lexusa...ta nowa ich "twarz"...?

nie bójmy się napisać , że jest ohydny !!

Napisano

> nie bójmy się napisać , że jest ohydny !!

Moim zdaniem osoba jeżdżąca Focusem MK II nie powinna się wypowiadać na temat tego czy samochody są ładne czy brzydkie wink.gif

Napisano

> Moim zdaniem osoba jeżdżąca Focusem MK II nie powinna się wypowiadać na temat tego czy samochody są

> ładne czy brzydkie

hehe.gifhehe.gif

Napisano

> Mi się bardzo podoba.

No to w porządku ok.gif :-) Mnie akurat się nie podoba ale nie ukrywam, że doceniam Lexusa za swój indywidualny styl (co prawda daleko mu w swojej oryginalności np do Cadillack-a któremu chyba nie mozna zarzucić kopiowania innych wzorców) ale widać, że Lexus też próbuje wypracowac swój nowy wizerunek nie nasladując przy tym innych.

Napisano

Mnie to auto bardzo przypomina beemke hmm.gif

Napisano

przod przypomina mi "hjundaja" znowu tyl tak jakby jakas cytryne zlosnik.gif srodek nawet sie podoba ale z zewnatrz taki plastikowy troche sick.gif

Napisano

> Mi się bardzo podoba.

Albo trollujesz

albo jesteś zboczony.

Bo inaczej nie potrafię wytłumaczyć fascynacji tą kupą plastiku z tandetnymi świecidełkami.

Podobają mi się niektóre lexy i dlatego takie coś uważam za pomyłkę firmy. Może jeszcze zmienią zdanie w kolejnych modelach bo jak na razie idą w stronę KIA. A chyba nie o to chodzi w marce premium.

Ten sam błąd robi BMW. upodabnia się do reszty chłamu z każdym kolejnym modelem. Stracą na tym. Nie będzie się już niedługo seria 6 różnić niczym od hyundaia coupe. A jeśli nie widac różnicy... cool.gif

Napisano

> Albo trollujesz

> albo jesteś zboczony.

Gratuluję odpowiedzi.

Tak, podobają mi się te nowe Lexusy - zarówno GS jak i ES. Szczególnie GS, choć brak wersji z silnikiem V8 uważam za poważny mankament (na tyle poważny że nadal się zastanawiamy z żoną czy zdecydujemy się na ten samochód).

Napisano

> Gratuluję odpowiedzi.

Czyli jesteś zboczony na punkcie lexa. cool.gif

niektórym się nawet seicento podoba.

grunt, że się do tego otwarcie przyznajesz. grinser006.gif

GS-a jeszcze zrozumiem. Przynajmniej trochę lexusa przypomina. Ale ten ES... trąci lekko marką Ssangyong.

Napisano

> Czyli jesteś zboczony na punkcie lexa.

No nie do końca - właśnie przyglądam się cenom Nissanów i zastanawiam się czy nie zrobić jakiegoś głupiego ruchu ze zmianą pojazdu...

Napisano

> No nie do końca - właśnie przyglądam się cenom Nissanów i zastanawiam się czy nie zrobić jakiegoś

> głupiego ruchu ze zmianą pojazdu...

podejrzewałbym Cię o 3 modele

Maxima

GTR

i... Murano może?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.