Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Śnieg marcowy Wackowi niezdrowy - spam wątek

Featured Replies

Napisano

> Masz rację Cromy mają bixenony, ale i tak ładnie dają.

Ladnie swieca, ale jak kolega wylosował nagrode w postaci Cromy FL na 2 tygodnie do jazdy, to miala bixenon ale zarniki o barwie chyba 6000K, bo bardziej na niebiesko swiecilo niz bialo.

Napisano

> Ladnie swieca, ale jak kolega wylosował nagrode w postaci Cromy FL na 2 tygodnie do jazdy, to miala

> bixenon ale zarniki o barwie chyba 6000K, bo bardziej na niebiesko swiecilo niz bialo.

hmm.gif, z ciekawości w wolnej chwili sprawdzę jakie mam żarniki i jaką mają barwę, ale wydaje mi się, że świecą bardziej na biało niż na niebiesko a wręcz jestem o tym przekonany. Patrząc na tyły aut poprzedzających światło zdecydowanie białe się odbija.

Napisano

> , z ciekawości w wolnej chwili sprawdzę jakie mam żarniki i jaką mają barwę, ale wydaje mi się, że

> świecą bardziej na biało niż na niebiesko a wręcz jestem o tym przekonany. Patrząc na tyły aut

> poprzedzających światło zdecydowanie białe się odbija.

Moze akurat takie wlozyli bo to bylo auto demonstracyjne, z automatyczna skrzynia biegow, z dvd w podsufitce a i auto z Bielska bylo.

A to moje stare żarniki

p1190571.jpg

To jak masz białe swiatło, to mamy 4300K.

Napisano

tyś żarniki z VAG-iny wraził hahaha.gif

jo cie błagom

Napisano

> tyś żarniki z VAG-iny wraził

> jo cie błagom

To samo Optiemu mowilem, ze mi dal żarniki z VAG-a do Fiata, ale jak bym chcial miec pudelko z Philipsa to duza doplata by byla zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Moze akurat takie wlozyli bo to bylo auto demonstracyjne, z automatyczna skrzynia biegow, z dvd w

> podsufitce a i auto z Bielska bylo.

> A to moje stare żarniki

> To jak masz białe swiatło, to mamy 4300K.

Czyli autko typowo pokazowe to było tak więc dla polepszenia efektów wizualnych mogli dać z barwą niebieską żarniki. Czy dobrze widzę, że pudełka za starymi żarnikami są pudełkami po nowych żarnikach zapożyczonych z niemieckiej technolgii.

Napisano

> Czy dobrze widzę, że pudełka za starymi żarnikami są pudełkami po nowych

> żarnikach zapożyczonych z niemieckiej technolgii.

Tak dobrze widzisz, a na samych żarnikach, pisze Philips zlosnik.gif

Napisano

> To samo Optiemu mowilem, ze mi dal żarniki z VAG-a do Fiata, ale jak bym chcial miec pudelko z

> Philipsa to duza doplata by byla

Kazu masz fiata, stac Cie bylo tylko na zarniki philipsa w opakowaniu vw zlosnik.gif

na philipsa w opakowaniu philipsa juz nie zlosnik2.gif

Napisano

> Kazu masz fiata, stac Cie bylo tylko na zarniki philipsa w opakowaniu vw

> na philipsa w opakowaniu philipsa juz nie

Na Fiacie jak mi powiedzieli 800zl po upuscie, to wole zarniki philipsa w opakowaniu VW zlosnik.gif

Napisano

> Na Fiacie jak mi powiedzieli 800zl po upuscie, to wole zarniki philipsa w opakowaniu VW

trzeba sie ratowac jakoscia vw i cena biglaugh.gif

Napisano

> trzeba sie ratowac jakoscia vw i cena

Mój znajomy jeździ Alfą 156 i mówi w ten sposób: " wszyscy mówią że fiat i alfa są be bo się psują , a co się głównie psuje: egr, wtryski, przepływka a to wszystko podzespoły produkcji niemieckiej tak więc niech ludzie nie mówią, że włoskie auta się psują tylko g... niemieckie podzespoły." Ostatnio czujniki parkowania zaczęły mu świrować i okazało się, że ma centralkę czujników do wymiany oczywiście centralka produkcji ... bosch. To tak na marginesie jeśli chodzi o niemiecką jakość wink.gif. Ale philipsy to teoretycznie produkcja holenderska tak więc jesteś rozgrzeszony wink.gif.

Napisano

z tego co pamiętam ktoś z forum szukał relingów dachowych, co prawda są do malowania ale cena dobra

klik

Napisano

> z tego co pamiętam ktoś z forum szukał relingów dachowych, co prawda są do malowania ale cena dobra

> klik

ja szukałem dzięki za info:) wprawdzie nie mają listwy ale co tam przy takiej cenie dorobi się:)

Napisano

> ja szukałem dzięki za info:) wprawdzie nie ma listw ale co tam przy takiej cenie dorobi się:)

Ale nie musisz listw kupowac wink.gif

Napisano

> z tego co Marcin mówił w swoich listwach małą szlifierką wycinał

Tak dokladnie ja mala szlifiereczka wycialem otwory w ori listwach ktore mam, wedlug manuala Liska wink.gif

Napisano

> Tak dokladnie ja mala szlifiereczka wycialem otwory w ori listwach ktore mam, wedlug manuala Liska

dobra ale czy ja fabrycznie mam??? smile.gif

Napisano

> dobra ale czy ja fabrycznie mam???

No masz teraz listwy dachowe i w tych listwach wystarczyc wyciac otwory na relingi i wiso bedzie ladnie pieknie wink.gif

Napisano

ok:) czyli rozumiem że trzeba modyfikować mocowania które już są w aucie pod listwami i na to dopiero przychodzą relingi???

dobra znalazłem już manuala smile.gif coś dziś zakręcony jestem dobrze że piątek:)

Napisano

Pod listwami nic nie zmieniasz zlosnik.gif

Tylko w listwach otwory wycinasz wink.gif

Napisano

> Pod listwami nic nie zmieniasz

> Tylko w listwach otwory wycinasz

ok:) zakup zrobiony smile.gif

Napisano

> ok:) zakup zrobiony

w ramach podziękowania możesz mi kupić przełącznik zespolony z taśmą zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> ok:) zakup zrobiony

No to gratki. claps.gif

A taką szlifierka to wycinalem.

Napisano

> No to gratki.

> A taką szlifierka to wycinalem.

o mój kuzyn w Unikolu pracuje

Napisano

> w ramach podziękowania możesz mi kupić przełącznik zespolony z taśmą

jakbym wiedział co to jest zlosnik.gif ale duże 20.GIF jak zaklepane smile.gif

Napisano

Jako ze coraz wiecej nas przybywa na kąciku, zrobie ponownie akcje z ramkami 2012 dla nowych osob, moze beda chętne. Będzie wątek podwieszony i dość dlugi okres do wpisywania się.

Napisano

> jakbym wiedział co to jest ale duże jak zaklepane

jeśli mnie wzrok nie myli to tu masz listwy pod relingi już gotowe, tylko chyba malowac byś musiał

kliken

Napisano

> jeśli mnie wzrok nie myli to tu masz listwy pod relingi już gotowe, tylko chyba malowac byś musiał

w poniedziałek jadę po odbiór, zobaczę jak to wygląda i spróbuję zamontować według manuala...

Napisano

> w poniedziałek jadę po odbiór, zobaczę jak to wygląda i spróbuję zamontować według manuala...

Jesli bedziesz mial problem, to za 2,5 tygodnia bede w PL to służe pomoca wink.gif

Napisano

> Jesli bedziesz mial problem, to za 2,5 tygodnia bede w PL to służe pomoca

ok:) jakby co chętnie skorzystam:)

Napisano

> ok:) jakby co chętnie skorzystam:)

Pierwsza listwe ostrożnie wycinałem, a potem drugą raz dwa bo przyłożyłem pierwszą i odrysowalem kształt otworów wink.gif

Napisano

Croma Terminator zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

zdjcie0176k.jpg

Napisano

Zestaw Meguiras, 5h pracy i efekty poniżej wink.gif

DSC03717j_rnxhanp.jpg

DSC03724j_rnxhanw.jpg

DSC03729j_rnxhaep.jpg

DSC03722j_rnxhawn.jpg

DSC03723j_rnxhasn.jpg

DSC03720j_rnxhaah.jpg

DSC03738j_rnxhaae.jpg

Napisano

Moje zdanie juz znasz, auto fajnie wyglada,Jeszcze tylko szyby przyciemnic i bedzie ok.gif

Moja przejdzie SPA jak bede w kwietniu w Polsce.

Napisano

> Wow piekna robota

nieskromnie powiem, że pod Kauflandem zaparkowałem baaardzo na uboczu i kilka osob specjalnie podeszło z bliska zobaczyć bo paliłem przed wejściem i miałem okazje obserwować z dala wink.gif

Napisano

> Wow piekna robota

Ale co sie dziwic, lakier praktycznie nowy, bo auto tylko 50 tys km ma nalatane.Moja tez musi SPA przejsc.

Napisano

> nieskromnie powiem, że pod Kauflandem zaparkowałem baaardzo na uboczu i kilka osob specjalnie

> podeszło z bliska zobaczyć bo paliłem przed wejściem i miałem okazje obserwować z dala

A zdjec nie robili? smile.gif

A jaki zestaw kosmetykow w polaczeniu z 5h pracy daje taki efekt???

Napisano

wiedza co dobre, gdzie nie spojrzec to Croma, teraz wlasnie pod oknem znow stoi Croma po FL.I tak z moja mulher.gif dyskutujemy, zeby nasza sprzedać i kupic taka po FL zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Ale szkoda było by sprzedac czarna mambe.

Napisano

> A zdjec nie robili?

> A jaki zestaw kosmetykow w polaczeniu z 5h pracy daje taki efekt???

zdjęć nie robili, bez przesady wink.gif

Zestaw kosmetyków całkowita podstawa, podstaw. Nic wielkiego.

jakiś tekst

ale koledzy z FFP radzili z Collinite zestaw kupić i tak zrobie przy następnym zakupie.

A co do tego co MArcin pisze, faktycznie krówek pojawia się coraz więcej na ulicach i dobrze bo to niedocenione auto

Napisano

> moja dyskutujemy, zeby nasza sprzedać i kupic taka po FL

> Ale szkoda było by sprzedac czarna mambe.

Gdyby nie ta szara tapicerka sick.gif mi osobiście się nie podoba... musiał bym przekładać zlosnik.gif

Napisano

> Gdyby nie ta szara tapicerka mi osobiście się nie podoba... musiał bym przekładać

I to własnie przekresliło zmiane zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Nie chce ciemnego wnetrza sick.gif

Napisano

> I to własnie przekresliło zmiane

> Nie chce ciemnego wnetrza

jedyna alternatywa to jasna skóra ale moja mulher.gif jej nie cierpi więc czerwona.gif

Napisano

> jedyna alternatywa to jasna skóra ale moja jej nie cierpi więc

Ale nawet nie widzialem w Cromie po FL jasnej skóry.

Napisano

> Ale nawet nie widzialem w Cromie po FL jasnej skóry.

Wydaje mi sie że raz widziałem... w 2,4 MJTD... hmm.gif

Napisano

> Wydaje mi sie że raz widziałem... w 2,4 MJTD...

Ja czasami teraz sobie ogladam Cromy i widzialem tylko z ciemna brązowa skórą.

Ale znalazłem z jasną skórą Crome miałeś racje wink.gif

Jeszcze tylko szklany dach, relingi, i manual zamiast automatu i mozna kupowac zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Kazu nie musiałbyś alumów 18 kupować bo ta Croma na takich stoi wink.gif. Natomiast wszystkie Cromy 2.4 były w automacie.

Napisano

> Kazu nie musiałbyś alumów 18 kupować bo ta Croma na takich stoi . Natomiast wszystkie Cromy 2.4

> były w automacie.

Dlatego nie kupie.Bo teraz wiem co mam i zamieniac i doplacac do takiego samego modelu to troche musial miec w glowie pomieszane zlosnik.gif

Napisano

> Dlatego nie kupie.Bo teraz wiem co mam i zamieniac i doplacac do takiego samego modelu to troche

> musial miec w glowie pomieszane

Czarna mamba ładna i dopieszczona i dokładnie wiesz co masz. Tak że faktycznie tylko pomroczność jasna mogła by Cię tłumaczyć ze zdrady czarnej mamby wink.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.