Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Śnieg marcowy Wackowi niezdrowy - spam wątek

Featured Replies

Napisano

> Czarna mamba ładna i dopieszczona i dokładnie wiesz co masz. Tak że faktycznie tylko pomroczność

> jasna mogła by Cię tłumaczyć ze zdrady czarnej mamby

Powiem ze do dopieszczenia jej daleko, lakier malej polerki sie domaga juz.Jedni mowi ze nie, drudzy ze tak.Wczoraj wlasnie zakupilem wosk i czekam az przyjdzie zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Kazu będzie pamiętał bo mu ją wysyłałem z Holenderskiej strony, w Holandii miała ponad 200k km. W Polsce ma juz 130 z kawałkiem

jakiś tekst

Napisano

Panowie, Chłopaki z Stilo robia spota Świątecznego moze sie do nich tez dolaczymy, propozycja jest 4.4.2012, ale jesli będzie więcej chetnych to moze odbyc sie 05.04.2012 co mi bardziej pasuje bo rano bede juz w Polsce.Miejsca spota Ikea Katowice wink.gif

Napisano

jak nie będe fedrował to wpadne po piwsko smile.gif

Napisano

> jak nie będe fedrował to wpadne po piwsko

Jo tyz pewnie byda kolo 17:30 dopiero, bo młoda idzie do fryzjera zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Jo tyz pewnie byda kolo 17:30 dopiero, bo młoda idzie do fryzjera

do mojej siostry ją przywieź ;d

Napisano

> do mojej siostry ją przywieź ;d

Ona mo tam jakos swoja fryzjerka i do niej chodzi.Zreszta jo tyz musza isc zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Ona mo tam jakos swoja fryzjerka i do niej chodzi.Zreszta jo tyz musza isc

maszynke w lidlu se kupiłem, podjedz to cie opier...le na krótko zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> maszynke w lidlu se kupiłem, podjedz to cie opier...le na krótko

Łeeeeee to jo mom oridżinalno z Philipsa zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Żeby nie było tak kolorowo to dzisiaj rano wsiadłem do samochodu i pokazało mi się 5cm peknięcie od słupka po stronie pasażera w kierunku środka szyby. Nie widać śladu po kamieniu ani niczym innym oslabiony.gif

Napisano

> Żeby nie było tak kolorowo to dzisiaj rano wsiadłem do samochodu i pokazało mi się 5cm peknięcie od

> słupka po stronie pasażera w kierunku środka szyby. Nie widać śladu po kamieniu ani niczym

> innym

Ale pewnie masz Autoszyba zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Ale pewnie masz Autoszyba

mam , ale znów pilnować żeby czegoś nie porysowali przy wymianie, 4h stracone

Napisano

> mam , ale znów pilnować żeby czegoś nie porysowali przy wymianie, 4h stracone

A kiedy jedziesz wymieniac??

Napisano

> Żeby nie było tak kolorowo to dzisiaj rano wsiadłem do samochodu i pokazało mi się 5cm peknięcie od

> słupka po stronie pasażera w kierunku środka szyby. Nie widać śladu po kamieniu ani niczym

> innym

ktoś pomógł?

Napisano

> A kiedy jedziesz wymieniac??

od pn wracam do roboty więc będe musiał jakoś to zorganizować z autem zastępczym ojca albo siostry:]

Raczej nikt nie pomógł bo niema kompletnie zadnego śladu, oprysku,sladu po kamieniu itd itd. Idealnie proste pęknięcie, z zewnątrz nawet trudno je wyczuć na powierzchni szyby

Napisano

> innym

No to nie fajnie.

Samochód stał na płaskim, czy jednym kołem na krawężniku?

Bo sam się czasami zastanawiam czy dobrze robię parkując ukośnie do osi jezdni z jednym kołem na trawie.

Napisano

> No to nie fajnie.

> Samochód stał na płaskim, czy jednym kołem na krawężniku?

> Bo sam się czasami zastanawiam czy dobrze robię parkując ukośnie do osi jezdni z jednym kołem na

> trawie.

wybrukowany podjazd obok domu, bez krawężników itp.

Napisano

Taka ciekawostka, byłem w Niemczech i tam mają te śmieszne naklejki aby można wjechać do strefy miasta. Grzecznie udałem się do punktu Dekry, daję dowód rejestracyjny Cromy, pani sprawdza i ku mojemu zdumieniu daje m żółtą naklejkę dla samochodów spełniających normę Euro3 yikes.gif. Wyciągu z homologacji ze sobą nie wożę, więc staram się wytłumaczyć pani, że wszystkie auta od 2005 muszą spełniać Euro4, Croma wyprodukowana w 2010 więc na pewno spełnia. Na to pani mówi, jak byłby dpf to i owszem ale że jest bez dpf to tylko spełnia normę Euo3 sciana.giffacepalm%5B1%5D.gif. Pani nie dała sobie przetłumaczyć więc musiałem naklejkę zakupić. Jak wróciłem to w świadectwie homologacji nie pisze jednoznacznie jaką normę spełnia Croma. Wymienione są tylko wartości i po sprawdzeniu w necie to według mnie Croma spełnia Euro4. Czy któryś z kolegów przechodził już taką weryfikację i może powiedzieć jaką normę Euro spełnia Croma? Gdzieś na autokąciku był temat poruszany ale chwilowo nie chce mi się szukać.

Napisano

Na pewno spełnia Euro4.Ja zeby zarejestrowac Crome w Belgii musiałem wyrobic duplikat swiadectwa homologacji, bo w Belgii caly czas to trzeba miec przy sobie sick.gif

Napisano

> Na pewno spełnia Euro4.Ja zeby zarejestrowac Crome w Belgii musiałem wyrobic duplikat swiadectwa

> homologacji, bo w Belgii caly czas to trzeba miec przy sobie

Dzięki Kazu za info, podjadę do polskiego przedstawiciela Dekry i zobaczymy czy uda się wymienić. Świadectwo homologacji wezmę ze sobą.

Napisano

> Dzięki Kazu za info, podjadę do polskiego przedstawiciela Dekry i zobaczymy czy uda się wymienić.

> Świadectwo homologacji wezmę ze sobą.

Bo 2.0Mjet zastapil 1.9mjet chyba wlasnie z powodu emisji spalin.I 2.0 spelnia Euro5 juz.

Napisano

> Bo 2.0Mjet zastapil 1.9mjet chyba wlasnie z powodu emisji spalin.I 2.0 spelnia Euro5 juz.

mój też euro5 spełnia biglaugh.gif

Napisano

Jak w temacie, Panowie czy kolor czerwony zacisków w mojej Cromie by pasowal, czy lepiej pozostać przy srebrnym??

Napisano

> Jak w temacie, Panowie czy kolor czerwony zacisków w mojej Cromie by pasowal, czy lepiej pozostać

> przy srebrnym??

Mam srebrne i polecam srebrne... zlosnik.gif

Napisano

> Mam srebrne i polecam srebrne...

Tez mam teraz srebrne,ale korci czerwony zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Tez mam teraz srebrne,ale korci czerwony

szczerze jakoś kłócą mi się z Cromą czerwone zaciski:) obstawiam srebro albo czerń...

Napisano

> szczerze jakoś kłócą mi się z Cromą czerwone zaciski:) obstawiam srebro albo czerń...

Ja widzialem wlasnie na czarnej Cromie czerwone zaciski, i calkiem fajnie wygladalo.Zaryzykuje chyba i pomaluje.

Napisano

> Ja widzialem wlasnie na czarnej Cromie czerwone zaciski, i calkiem fajnie wygladalo.Zaryzykuje

> chyba i pomaluje.

Srebne wyglądają dobrze, ale czerwone też mnie trochę korcą, także ja Cię Kazu nie podpuszczam ale maluj i zobaczymy jak to wygląda. wink.gif

Napisano

> Ja widzialem wlasnie na czarnej Cromie czerwone zaciski, i calkiem fajnie wygladalo.Zaryzykuje

> chyba i pomaluje.

hmm.gif a nie myślałeś o takim kolorze:

CGT18.jpg

???

Napisano

> a nie myślałeś o takim kolorze:

> ???

Taki mi zdecydowanie nie pasuje wink.gif

Napisano

> Srebne wyglądają dobrze, ale czerwone też mnie trochę korcą, także ja Cię Kazu nie podpuszczam ale

> maluj i zobaczymy jak to wygląda.

Zestaw mam juz upatrzony http://allegro.pl/zestaw-do-malowania-zaciskow-hamulcowych-motip-i2234835462.html

I chyba sprawie sobie go jako prezent na Wielkanoc.

Napisano

Po co same zaciski malowac... Moze tak o krok dalej:) maly pomysl dzis podczas spaceru wpadl mi w oko... smile.gif

285870421-IMAG0145-1-1.jpg

post-80820-14352516008395_thumb.jpg

Napisano

> Po co same zaciski malowac... Moze tak o krok dalej:) maly pomysl dzis podczas spaceru wpadl mi w

> oko...

Ja, cudownie wieś tańczy , wieś śpiewa grinser006.gif

Napisano

WTF?? zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> WTF??

Na pewno nie prima aprilis czy photoshop hehe.gif

Napisano

> Na pewno nie prima aprilis czy photoshop

Gosciu pewnie zapomnial sciagnac foli ktora jest za kołpaxami, przy sprzedazy powie Panie funkiel nowka zlosnik.gif

Napisano

> Do malowania należy użyć Hamerada... wszystkie imme wynalazki to raczej wątpliwe

Miałem w matizie pomalowane takim zestawem i trzymalo sie 2,5 roku wink.gif

Napisano

> Miałem w matizie pomalowane takim zestawem i trzymalo sie 2,5 roku

Majoneza miałeś, o fe.... byś się nie przyznawał grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

W sobotę wyjechałem z garażu rano a tu śnieżyca w 3-miescie... spadały takie płatki że nic nie widziałem na 10 metrów od auta... wszystko białe. Dzisiaj rano co prawda ulice czarne ale przymarznięte i wiaduktach lodowato... niestety mam od srody letnie wiec sie jeździ bokami... a ESP ma kupę roboty sick.gif

Napisano

>niestety mam od srody letnie wiec sie jeździ bokami...

> a ESP ma kupę roboty

Jakie letnie, ja jeszcze na zimowkach zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> Majoneza miałeś, o fe.... byś się nie przyznawał

Eee tam fajny byl majonez

p1000537c.jpg

p1000540c.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.