Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wraca normalność

Featured Replies

Napisano

Hurtowa cena ON niższa od Pb95 zlosnik.gif Pytanie czy ON na stacjach stanieje czy Pb95 zdrożeje hmm.gif

Napisano

> Hurtowa cena ON niższa od Pb95 Pytanie czy ON na stacjach stanieje czy Pb95 zdrożeje

Pewnie mają stare zapasy, które drogo kupili i teraz muszą je sprzedać, a zanim sprzedadzą to cena hurtowa wzrośnie

Napisano

> Hurtowa cena ON niższa od Pb95 Pytanie czy ON na stacjach stanieje czy Pb95 zdrożeje

Na stacjach też już to widać. Na LukOil'u w Zabrzu Pb 5,67, a ON 5,65... ok.gif

Napisano

2 gr co to za różnica, u nas jest taka mała stacja benzynowa, zamknięta jakieś 2 lata temu, ale wiszą jeszcze ceny noPb - 4,43, ON - 3,67 - to była różnica...

Napisano

Ostatnio na Lukoilu w Poznaniu tankowałem ON po 5,58 shocked.gifgrinser006.gif

Koło Stalowej Woli na Bliskiej z wczoraj 5,62 za ON zlosnik.gif

Napisano

na stacji w pobliżu (wspomniany Lukoil) ON=PB

zresztą ja zauważyłem mniejszy ruch przy dojeździe do pracy...jeszcze w zeszłym roku stałem w korkach do świateł, a od pewnego czasu idzie w miarę płynnie...nie wierzę, że wszyscy jeżdżą tyle samo mimo podwyżek...(sam ograniczyłem jazdy)

Napisano

w Opolu na stacjach Orlenu ON 5.84 i benz 95 5.72 już dzisiaj.

Różnica powoli zaczyna się zacierać, ale prognozują że na jesień gdzie popyt znów ruszy znowu będzie rozłam miedzy cenami na niekorzyść tego bardziej popytowego wink.gif

Napisano

> na stacji w pobliżu (wspomniany Lukoil) ON=PB

> zresztą ja zauważyłem mniejszy ruch przy dojeździe do pracy...jeszcze w zeszłym roku stałem w

> korkach do świateł, a od pewnego czasu idzie w miarę płynnie...nie wierzę, że wszyscy jeżdżą

> tyle samo mimo podwyżek...(sam ograniczyłem jazdy)

Heh...ja skorzystałem z pierwszego naprawdę słonecznego dnia i śmignąłem rowerkiem do sklepu. Cena paliwa zabija.

Napisano

> 2 gr co to za różnica

Różnica niewielka, ale swoje znaczenie psychologiczne ma. Ludzie, którzy wydali kasę na diesle mogą mieć nadzieje, że im się ten wydatek jeszcze kiedyś zwróci :|

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.