Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

vt dolotu

Featured Replies

Napisano

dosc nie typowo smile.gif jak mozna to poprosze o virtuala dolotu smile.gif

i rurek

417274_297209540346551_100001725223494_764032_1798641531_n.jpg

422616_297209253679913_100001725223494_764029_374964832_n.jpg

i tych dwóch tutaj srebrnych

418495_297209370346568_100001725223494_764030_1538466746_n.jpg

rózne opcje kolorystyczne od czarnego po wysoce walące w gały 270751858-jezyk.gif

Napisano

34634278.jpg

87096381.jpg

61792938.jpg

10217125.jpg

I po jednym z tych fot:

64638232.jpg

43084372.jpg

Rozumiem,że chodziło Ci o same kolery?Jeśli chcesz przeróbek i wstawienia jakiś dodatkowych rurek,to musisz doładnie wytłumaczyć. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> I po jednym z tych fot:

> Rozumiem,że chodziło Ci o same kolery?Jeśli chcesz przeróbek i wstawienia jakiś dodatkowych

> rurek,to musisz doładnie wytłumaczyć.

hehehe niezrozumieliśmy sie smile.gif, SAMCO jest niebieskie i tego nie zmienie, ale rury od wody i dolotu

czyli te srebrne grinser006.gif

Napisano

> hehehe niezrozumieliśmy sie , SAMCO jest niebieskie i tego nie zmienie, ale rury od wody i dolotu

> czyli te srebrne

Teraz zrozumiałem. zlosnik.gifRury mają być w otulinie SAMCO czy wystarczy tylko zmiana koloru? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Teraz zrozumiałem. Rury mają być w otulinie SAMCO czy wystarczy tylko zmiana koloru?

znaczy jak w otulinie, samco zostaje normalnie jak jest niebieskie, natomiast rurki jak można od wody i dolotu w różnych kolorach, mile widziany, czarny, złoty, żółty, + jakieś inne, i oprocz tego moze stickerbomb grinser006.gif jak wymyślac to wymyslać grinser006.gif

Napisano

> Ciąg dalszy nastąpi.

ale turbina to raczej "łoryginalnie srebrna" zostanie grinser006.gif

Napisano

Dla mnie to niebieskie samco wgl nie pasują. Za dużo różnorodności w kolorach. Czarny dolot będzie najlepszy ok.gif

Napisano
  • Autor

> Ciąg dalszy nastąpi.

DZIĘKI WIELKIE 20.GIF

złoty i czarny, teraz trzeba sie zastanowic grinser006.gif

Napisano

> Dla mnie to niebieskie samco wgl nie pasują. Za dużo różnorodności w kolorach.

Od razu mu to powiedziałem zlosnik.gif Kilka mcy temu 270751858-jezyk.gif

Ale samco miał od sebca(u niego to pasowało), a na inne pod kolor auta nie chcialo mu sie czekac.. I teraz kombinuje z kolorami i fasonami.. W samej kolorze ma już 4/5 kolorow.. crazy.gif

Ogarniczenie tego do 3ech spowodobałoby harmonie i brak przesytu - ale nie da sie zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Od razu mu to powiedziałem Kilka mcy temu

> Ale samco miał od sebca(u niego to pasowało), a na inne pod kolor auta nie chcialo mu sie czekac..

> I teraz kombinuje z kolorami i fasonami.. W samej kolorze ma już 4/5 kolorow..

> Ogarniczenie tego do 3ech spowodobałoby harmonie i brak przesytu - ale nie da sie

bez urazy, ale Grzywcia o turbo to ty mało wiesz, samco to samco jest niebieskie, przypieprzasz sie do goodridge-a, przeciez to profanacja malować złączki które same w sobie są zajebiste, Co mam sobie korek pomalowac czy bagnet, jest jak jest i jest zajebiscie

Napisano

bez urazy, ale czasem oglądam Twoje poczynania i komentarze jakie pisujesz.

Nie pierwszy rok chyba istniejesz w internecie/na forum, ludzie są różni - połowa pisująca komentarze z dupy turbo to widziała ale na zdjęciach, za to Ty miotasz sie za każdym razem na siłę udowadniając wszystkim, że Twoje poczynania są och i ach. Sorry Winnetou, gdzie 2 polaków tam 3 opinie. Pisząc na forum o swoim projekcie musisz się z tym liczyć.

wg mojej prywatnej opinii jeżeli już chcesz malować ten dolot to weź jakiś czarny z ziarnem - podobnie jak masz pomalowaną budę.

Napisano

> bez urazy, ale Grzywcia o turbo to ty mało wiesz, samco to samco jest niebieskie,

Może o turbo wiem mało, ale nie komentowałem teraz Twojej TurboSraki, ale kolorystyke tajli w całej komorze i na tym znam się zdecydowanie lepiej ok.gif Nie ma to dla mnie znaczenia czy to 16stka, 8ka czy twin turbo albo 2.0 z calibry - mowa o kolorach, to mówimy o kolorach cfaniak.gif

Jesteś takim mądrym kozakiem, ale jak ktoś dobrze ostatnio powiedział: 'Zapomniał wół jak cielęciem był' Jak dla mnie takimi postami pokazujesz tylko i wyłącznie swoje impertynenstwo i prostotę no.gif Obrosłeś w piórka i tyle.. nono.gif

Znam Cie nie od wczoraj i wiem, że masz jakieś tam swoje dziwne zachowania, ale nie tylko ja dostrzegłem, że ostatnio coś Ci się nie ten teges pod czerepem screwy.gif

>przypieprzasz sie

> do goodridge-a, przeciez to profanacja malować złączki które same w sobie są zajebiste, Co mam

> sobie korek pomalowac czy bagnet, jest jak jest i jest zajebiscie

Jak jest takie zaje*iste to po co do mnie wydzwaniasz pytając sie o kolory tajli do komory? Zeby tylko raz.. A tu taki wielki kozak, bo nie chciało Ci się czekać na Samco, które według Cie są niebieskie i koniec!

A dobrze wiesz, że rozmawialiśmy o tym i miałeś opcje..

Dla tych co na turbo nie znają się tak jak molo (np ja) tutaj przykład opcji kolorystycznych samco:

samco.jpg

Do tego był jeszcze 'gum metal' i 'viper red'

http://www.samcosport.com/usa/colours.asp

Wielce zapowiadany był projekt, który jeździ i wygląda, póki co ani to nie jezdzi, ani nie wygląda.. Jeździć może będzie, ale jak nie pozmieniasz tej multikolorystyki pod komorą to wyglądać nie będzie.

Napisano

> bez urazy, ale czasem oglądam Twoje poczynania i komentarze jakie pisujesz.

> Nie pierwszy rok chyba istniejesz w internecie/na forum, ludzie są różni - połowa pisująca

> komentarze z dupy turbo to widziała ale na zdjęciach, za to Ty miotasz sie za każdym razem na

> siłę udowadniając wszystkim, że Twoje poczynania są och i ach.

o to to to ok.gif nie tylko ja i Ty to dostrzegliśmy niestety.. sick.gif

Napisano

> Może o turbo wiem mało, ale nie komentowałem teraz Twojej TurboSraki, ale kolorystyke tajli w całej

> komorze i na tym znam się zdecydowanie lepiej Nie ma to dla mnie znaczenia czy to 16stka, 8ka

> czy twin turbo albo 2.0 z calibry - mowa o kolorach, to mówimy o kolorach

> Jesteś takim mądrym kozakiem, ale jak ktoś dobrze ostatnio powiedział: 'Zapomniał wół jak cielęciem

> był' Jak dla mnie takimi postami pokazujesz tylko i wyłącznie swoje impertynenstwo i prostotę

> Obrosłeś w piórka i tyle..

> Znam Cie nie od wczoraj i wiem, że masz jakieś tam swoje dziwne zachowania, ale nie tylko ja

> dostrzegłem, że ostatnio coś Ci się nie ten teges pod czerepem

> Jak jest takie zaje*iste to po co do mnie wydzwaniasz pytając sie o kolory tajli do komory? Zeby

> tylko raz.. A tu taki wielki kozak, bo nie chciało Ci się czekać na Samco, które według Cie są

> niebieskie i koniec!

> A dobrze wiesz, że rozmawialiśmy o tym i miałeś opcje..

> Dla tych co na turbo nie znają się tak jak molo (np ja) tutaj przykład opcji kolorystycznych samco:

> Do tego był jeszcze 'gum metal' i 'viper red'

> http://www.samcosport.com/usa/colours.asp

> Wielce zapowiadany był projekt, który jeździ i wygląda, póki co ani to nie jezdzi, ani nie

> wygląda.. Jeździć może będzie, ale jak nie pozmieniasz tej multikolorystyki pod komorą to

> wyglądać nie będzie.

nie pisz tak bo cie pobije jeszcze hehe.gifhehe.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

> Może o turbo wiem mało, ale nie komentowałem teraz Twojej TurboSraki, ale kolorystyke tajli w całej

> komorze i na tym znam się zdecydowanie lepiej Nie ma to dla mnie znaczenia czy to 16stka, 8ka

> czy twin turbo albo 2.0 z calibry - mowa o kolorach, to mówimy o kolorach

> Jesteś takim mądrym kozakiem, ale jak ktoś dobrze ostatnio powiedział: 'Zapomniał wół jak cielęciem

> był' Jak dla mnie takimi postami pokazujesz tylko i wyłącznie swoje impertynenstwo i prostotę

> Obrosłeś w piórka i tyle..

> Znam Cie nie od wczoraj i wiem, że masz jakieś tam swoje dziwne zachowania, ale nie tylko ja

> dostrzegłem, że ostatnio coś Ci się nie ten teges pod czerepem

> Jak jest takie zaje*iste to po co do mnie wydzwaniasz pytając sie o kolory tajli do komory? Zeby

> tylko raz.. A tu taki wielki kozak, bo nie chciało Ci się czekać na Samco, które według Cie są

> niebieskie i koniec!

> A dobrze wiesz, że rozmawialiśmy o tym i miałeś opcje..

> Dla tych co na turbo nie znają się tak jak molo (np ja) tutaj przykład opcji kolorystycznych samco:

> Do tego był jeszcze 'gum metal' i 'viper red'

> http://www.samcosport.com/usa/colours.asp

> Wielce zapowiadany był projekt, który jeździ i wygląda, póki co ani to nie jezdzi, ani nie

> wygląda.. Jeździć może będzie, ale jak nie pozmieniasz tej multikolorystyki pod komorą to

> wyglądać nie będzie.

moje auto ? moje, bede chciał to sobie nawet gołe baby ponaklejam, ja o dolocie ty o samco, chcialem vt, mam za co wielkie dzięki Hudemu smile.gif

co do samego samco to dodam tylko od siebie jakże ważna kwestie którą przeoczyłeś ze na inny kolor czeka sie 9 tyg. a przy konstrukcji wydumki domówienie czegokolwiek gdy czasu nie ma wiąze sie nie ukończeniem projektu na dany termin

EOT mozna zamknąć niepotrzebny spam

Napisano

> moje auto ? moje, bede chciał to sobie nawet gołe baby ponaklejam, ja o dolocie ty o samco,

Twoje ok.gif Wkleiłeś tu swoją komore musisz się liczyć z krytyką, której przyjmować nie umiesz.

> co do samego samco to dodam tylko od siebie jakże ważna kwestie którą przeoczyłeś ze na inny kolor

> czeka sie 9 tyg. a przy konstrukcji wydumki domówienie czegokolwiek

nic nie przeoczyłem, czytaj ze zrozumieniem - zobaczysz to wyżej, a jak masz z tym kłopot to prosze:

Quote:

Ale samco miał od sebca(u niego to pasowało), a na inne pod kolor auta nie chcialo mu sie czekac..

>gdy czasu nie ma wiąze sie

> nie ukończeniem projektu na dany termin

Tak masz racje, jeśli chcesz zrobić auto na szybkości i pod publike - to nie masz jak zaczekać tych 9 tygodni.. Już Ci to powiedziałem, przy wpakowaniu tych kilku nastu/dziesięciu tysi w projekt wolałbym robić wszystko po kolei, a nie na piźd*ie, żeby wyrobić się na 21ego kwietnia..

I skoro już się taka dyskusja rozwinęła, to tylko dodam związku z Twoim smsem, że u Ciebie nie ma co liczyć na normalną dyskuję, a na tą w Twoim stylu nie mam ochoty sick.gif

EOT

Napisano
  • Autor

> Twoje Wkleiłeś tu swoją komore musisz się liczyć z krytyką, której przyjmować nie umiesz.

> nic nie przeoczyłem, czytaj ze zrozumieniem - zobaczysz to wyżej, a jak masz z tym kłopot to

> prosze:

> Quote:

> Ale samco miał od sebca(u niego to pasowało), a na inne pod kolor auta nie chcialo mu sie

> czekac..

> Tak masz racje, jeśli chcesz zrobić auto na szybkości i pod publike - to nie masz jak zaczekać tych

> 9 tygodni.. Już Ci to powiedziałem, przy wpakowaniu tych kilku nastu/dziesięciu tysi w projekt

> wolałbym robić wszystko po kolei, a nie na piźd*ie, żeby wyrobić się na 21ego kwietnia..

> I skoro już się taka dyskusja rozwinęła, to tylko dodam związku z Twoim smsem, że u Ciebie nie ma

> co liczyć na normalną dyskuję, a na tą w Twoim stylu nie mam ochoty

> EOT

ale ja prosiłem o vt a nie o opinie, tylko jak zwykle sie zjawia pare osob i robi syf

spłentuje to tak gust jest jak dupa każdy ma swoją

a jak bov zasyczy to kazdy i tak bedzie miał w dupie czy samco jest niebieskie czerwone różowe czy w moro, ważne ze bedzie zapieprzało zlosnik.gif

Napisano

Szach i mat claps.gifskromny.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.