Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dostałem dzwonek w tył, ile dostane z OC?

Featured Replies

Napisano

> Na poważnie to trochę przesadziłem, ale właśnie tak robią TU. Dopiero odwołanie, straszenie sądem

> itp. zmienia nastawienie. Ale oni liczą na to, że większość to frajerzy i odpuści.

Tyle to ja wiem.

> I tak się

> właśnie dzieje, niestety. Raz mi TU nie chciało zwrócić pieniędzy za badanie powypadkowe

> samochodu (z OC sprawcy, ja byłem poszkodowanym). Dopiero awantura i parę pism straszących

> sądem zmieniło ich decyzję. Ale ja upierdliwy jestem, więc walczę Podejrzewam, że większość

> albo część po prostu uznaje ich rację, więc na tym zarabiają.

Myślę (jeśli to w ogóle możliwe?), że wiekszość userów AK ma taką samą świadomość kosmiczną zlosnik.gif jak Ty wiedzą o tym, że trzeba walczyć o swoje.

Zgłoszenie przez ubezpieczyciela szody całkowitej to dopiero początek zabawy 893goodvibes.gif

Napisano

> Myślę (jeśli to w ogóle możliwe?), że wiekszość userów AK ma taką samą świadomość kosmiczną jak Ty

> wiedzą o tym, że trzeba walczyć o swoje.

Tutaj są miłośnicy motoryzacji, żeby nie powiedzieć maniacy grinser006.gif Ale, niestety, większość kierowców ma znikoma świadomość "praw i obowiązków"...

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za pomoc, skorzystałem z rad odnośnie procedury zgłoszenia szkody waytogo.gif

Rzeczoznawca był, zrobił zdjęcia auta z każdej strony i w środku kilka, mierzył grubośĆ lakieru każdego elementu, stan opon w mm, pytał o brakujące plastikowe elementy silnika i inne sprawy jakby chciał go kupiĆ yikes.gif ogólnie wporzadku gośĆ. Autko wycenił rocznikowo na 1950zł programem zwykłym, ale mówił że w innym programie auto jest warte więcej bo ma elektryke i gadgety grinser006.gif.

Odradził likwidacje w ASO bo byłaby szkoda całkowita. Wycenił naprawę na 808zł gwarantowane, które mają wpłynąĆ na moje konto do 30 dni smile.gif Podpisałem papiren i czekam na kesz.

A w wolnej chwili naprawiłem zderzak i jeżdzę sobie smile.gif

285883556-Zdj%EAcie1184%5B640x480%5D.jpg285883556-Zdj%EAcie1186%5B640x480%5D.jpg

285883556-Zdj%EAcie1189%5B640x480%5D.jpg285883556-Zdj%EAcie1191%5B640x480%5D.jpg

285883556-Zdj%EAcie1192%5B640x480%5D.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.