Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[Epica] kontrolka poduszek

Featured Replies

Napisano

Zaświeciła mi się... crazy.gif

Obstawiam którąś złączkę pod fotelem, bo już to kiedyś miałem poprawiane i kasowany błąd w ASO. Mam ELM'a - będę mógł coś podejrzeć przez to, czy tylko zostaje mi daewoo skaner w ASO?

Napisano

>Mam

> ELM'a - będę mógł coś podejrzeć przez to, czy tylko zostaje mi daewoo skaner w ASO?

Niekoniecznie Scan-100, ale raczej nie ELM. Softu do tego za bardzo nie widzę.

Napisano

> Zaświeciła mi się...

> Obstawiam którąś złączkę pod fotelem, bo już to kiedyś miałem poprawiane i kasowany błąd w ASO. Mam

> ELM'a - będę mógł coś podejrzeć przez to, czy tylko zostaje mi daewoo skaner w ASO?

Popraw złączkę to przy następnym odpalaniu silnika samo zgaśnie.

Napisano

> Popraw złączkę to przy następnym odpalaniu silnika samo zgaśnie.

Dokładnie jak napisał kolega popraw złczkę i kontrolka sama zgaśnie. ELM nie skasujesz poduszek, próbowałem temat przewalić jakis czas temu, zostaje serwis albo http://allegro.pl/u-691-tester-obd-oraz-kasownik-inspekcji-rozne-aut-i2240675723.html Pozdrawiam

Napisano

> Zaświeciła mi się...

> Obstawiam którąś złączkę pod fotelem, bo już to kiedyś miałem poprawiane i kasowany błąd w ASO. Mam

ELMem nic nie zdzialasz.

Ja z Lacetti pojechalem do elektronika, mial jakis powazniejszy ale uniwersalny skaner i wykminil zwarcie w module sterownika poduch, za naprawe wzial 120zl (zlaczki mialem juz wczesniej polutowane na sztywno).

• 4 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Na dziś umówiłem się w serwisie (już drugi raz, bo tydzień temu panowie podpięli się na szybko w ASO kompem, ale nie mogli skomunikować się z centralką). Rano odpaliłem epicę i chyba się przestraszyła siły fachowej, bo kontrolka zgasła po drodze do ASO crazy.gif

Tym niemniej pojechałem, bo przed wyjazdami wakacyjnymi chcę mieć spokój. No i lżejszy o 160 zł, z poprawionym złączem poduszki bocznej, skasowanymi błędami i z nadzieją na pozbycie się problemu na dłużej opuściłem warsztat.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.