Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

2013 Hyundai ix-onic (mini ix35)

Featured Replies

Napisano

Sprzedaz jeszcze w tym roku w yay.gifbras.gifSalsa Brasilyay.gif[...]

2009hyundaiixonicconcep.jpg

Jesli ix-onic odniesie sukces w Brasil270747800-sex.gif, to wtedy najprawdopodobniej stanie sie globalnym modelemhmm.gif

"Calkowicie nowy lekki pojazd segmentu B bedzie budowany na nowej platformie w nowej fabryce w Brasil, ktora konczymy budowac w tym roku" (Frank Ahrens - Director of Global Public Relations).

"Produkcje zaczniemy z calkowicie nowym 5d hatch, zwanym kodem "HB", potem bedzie calkowicie nowy sedan segmentu B i w koncu bedzie maly SUV"

"Musze przyznac, ze jest slodzutki, mniejszy niz Tuscon/ix35" 2filles.gifwink.gif

"Jesli odniesmiemy sukces w Am Pld - a myslimy, ze bedzie popularny w Latin Am, - to pomyslimy o exporcie"

"Ten zostal specjalnie zaprojektowany na rynek w Brazyli, ale obecnie patrzymy na opcje w EU" (B-segment SUV)

"Obecnie EU ma Nissan Juke, Skoda Yeti i trzy nowe produkty tej klasy startuja w tym roku - tam jest sznasa na wzrost" (Ford EcoSport, Peugeot 4008, Opel Mokka)

"Chcemy zaoferowac ludziom, ladny SUV segmentu B, z dobrym wykorzystaniem przestrzeni na masowym rynkupalacz.gif"

No wiec wyglada, ze dostaniecie ix-soniczlosnik.gif[...] Czyzby Hyundai mial zostal Volks-wagen killerczacha.gif??? (w EU oczywiscie, bo na innych rynkach juz go kill-emlizak.gif)[...]

IMVHO dosc ladny, ale juz opatrzony ix35/Tuscon001.gif

Source: Noticias Automobiles Brasillizak.gif

lapinss.gif[...]

Napisano

Fajne autko palacz.gif

takie agresywne biglaugh.gif

dosyć tych mdłych rubensowskich kształtów sick.gif

Napisano

Te fale na przednim grillu zlosnik.gif zabawne.

Tył a'la Sportage. Co nie zmienia faktu, że ładne auto.

Napisano

Nie wiem, czy jak napisałeś będzie to VW-Killer, ale na naszym rynku Kaszkajowi i podobnym mogłoby się od niego dostać.

Fajne zgrabne autko... Ciekawe, jak się sprzeda poza BR.

Napisano
  • Autor

> Nie wiem, czy jak napisałeś będzie to VW-Killer

Po czytaniu AK - naprawde sie odechciewa kupna VeeDubwink.gifzlosnik.gif

, ale na naszym rynku Kaszkajowi i podobnym mogłoby

> się od niego dostać.

Zobaczymy jak to wymiarowo bedziehmm.gif - szczerze nie widze sensu takich SUV (wole tradycyjny SW) - ale znow EU jest innahmm.gif - stylistycznie IMVHO jest bardzo ladny, jedynie bok "smierdzi" ix35zlosnik.gif

> Fajne zgrabne autko... Ciekawe, jak się sprzeda poza BR.

czytalem wywiad z gosciem i plan jest taki, ze najpierw Brasil - jesli pojdzie to sasiednie kraje, i wtedy dopiero niewiem.gif export (???). W drugiej czesci wywiadu byla mowa o EU, ze plany just istnieja i zostaly zatwierdzone - wiec IMVHO to mi wyglada na marketingzlosnik.gif - zobaczyc jak lud zareagujesmirk.gif

Napisano

Zapomniales jeszcze o nwych chevrolecie na bazie aveo grinser006.gif

A co do tego auta to ja bym go bez zastanowienia kupil. Mniejsze od ix35 przez co tanszy a pozwala siedziec wysoko i nie straszne mu polskie krwaezniki i pewnie dziury. Dla mnie bomba.

Napisano
  • Autor

> Zapomniales jeszcze o nwych chevrolecie na bazie aveo

U mnie brak, wiec niewiem.gif o czym mowiszzlosnik.gif - najmniejsza jest C®aptiva 5hmm.gif, mowi sie cos, ze ma byc cos mniejszego, ale wszyscy czekaja jak Ford pojdzie, z tym, tym, czyms malym - Made in India EcoSportpad.gif

> A co do tego auta to ja bym go bez zastanowienia kupil. Mniejsze od ix35 przez co tanszy a pozwala

> siedziec wysoko i nie straszne mu polskie krwaezniki i pewnie dziury. Dla mnie bomba.

ale koleczka pewnie malezlosnik.gif - tez sie na dziurkach270747800-sex.gifhahaha.gif rozlecapalacz.gif

Napisano

Bardzo ładny! ok.gif Ta linia szyb idąca ku górze lizak.gificon_rolleyes.gif Ciekawe jak będzie wyglądała uboga wersja, bo te na pierwszych zdjęciach są obłędne 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.