Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak to jest z tymi kołami

Featured Replies

Napisano

Witam mam problem założyłem 15 do Uniaczka nie wiem czy mogę tak jeździć troszkę wystają i nie wiem co mam zrobić proszę o poradę dsc01062oi.jpg

Napisano

> Witam mam problem założyłem 15 do Uniaczka nie wiem czy mogę tak jeździć troszkę wystają i nie wiem

> co mam zrobić proszę o poradę

Nie przesadzaj, jest bardzo sympatycznie waytogo.gif a jak znajdziesz oryginalne nakładki z sx/turbo to już w ogóle bajka.

Napisano

> Witam mam problem założyłem 15 do Uniaczka nie wiem czy mogę tak jeździć troszkę wystają i nie wiem

Tak na szybko, pierwsze co mi przychodzi do głowy, to SXowe nakładki na nadkola ok.gif

Napisano

Jakie ET tych felg i szerkość?

Ja mam felgi 5,5" ET 22 albo 24 i jest na styk 270751858-jezyk.gif270751858-jezyk.gif czyli zgodnie z przepisami :D

Napisano

Nie piszesz jakie opony. Jak 195 to podklep ranty tylko na gorąco a nie młotkiem bo blotnik potem poleci ruda.

Napisano
  • Autor

> Nie piszesz jakie opony. Jak 195 to podklep ranty tylko na gorąco a nie młotkiem bo blotnik potem

> poleci ruda.

Oponki mam 195/45 a felgi są to 15x7 ET 35

Napisano

U mnie mam to samo co ty!

Przy nakładkach na nadkola jest mega i nic nie wystaje.

Ale powiedz mi, jak tam obcieranie na dziurach u ciebie? Ja mam -40 i musiałem wsadzić gumę usztywniającą w sprężynę. Po tym zabiegu podniósł się jakieś 1,5 cm i już obcieranie z głowy. Tylko załadowany i na większej dziurze (przy szybkim wejściu w zakręt :D)

Jaki masz zawias?

Napisano
  • Autor

> U mnie mam to samo co ty!

> Przy nakładkach na nadkola jest mega i nic nie wystaje.

> Ale powiedz mi, jak tam obcieranie na dziurach u ciebie? Ja mam -40 i musiałem wsadzić gumę

> usztywniającą w sprężynę. Po tym zabiegu podniósł się jakieś 1,5 cm i już obcieranie z głowy.

> Tylko załadowany i na większej dziurze (przy szybkim wejściu w zakręt :D)

> Jaki masz zawias?

mam sprężyny obniżające i trze mi chyba będę musiał nadkola poszerzyć bo innego sposobu to nie widzie

Napisano

ja wróciłem do fabrycznych felg z przodu z oponami 155/13. Lepiej mi się jedzie i lżej kręci kółkiem smile.gif wcześniej miałem alumy z poloneza atu ET 29 i na tych samych oponach moja mulher.gif ma trudniej z kręceniam. Więc niech się nie męczy a i mi przyjemniej się prowadzi. Ale za to na tyle zostawiłem alumy ET29 food.gif Podziwiam Was z tymi kapciami wielkimi, takie kiedyś będę miał ale w aucie ze wspomaganiem zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.