Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gdzie ASSISTANCE ????

Featured Replies

Napisano

pacjent to kamper 20 letni cool.gif

assistance polskie i europejskie

starter nie ma narazie w ofercie frown.gif

konta w banku nie będę zakładał cfaniaczek.gif

jakie inne propozycje old.gif

Napisano

Też się nad tym ostatnio zastanawiam i ciekawie wygląda ubezpieczenie w Generali, tylko że roczna cena to chyba coś pod 300zł

EDIT: dla Ciebie nie bardzo bo tylko dla max 10 latków

EDIT2: pytanie do pozostałych, czy w PL jest jakieś ubezpieczenie Assistance oferowane na kierowcę a nie na pojazd ?

Napisano

> EDIT2: pytanie do pozostałych, czy w PL jest jakieś ubezpieczenie Assistance oferowane na kierowcę

> a nie na pojazd ?

Mi ostatnio oferowali w mBanku właśnie przypisane do osoby, a nie do pojazdu.

ZTCP wystarczy nawet że jesteś pasażerem - nie musisz być kierowcą rozkraczonego auta.

Napisano

> EDIT2: pytanie do pozostałych, czy w PL jest jakieś ubezpieczenie Assistance oferowane na kierowcę

> a nie na pojazd ?

SOS PZM chyba.

Napisano

> a nie na pojazd ?

Coś słyszałem o ADAC, ale sam szukam użytkowników, żeby coś niecoś potwierdzili.

Napisano

> Mi ostatnio oferowali w mBanku właśnie przypisane do osoby, a nie do pojazdu.

> ZTCP wystarczy nawet że jesteś pasażerem - nie musisz być kierowcą rozkraczonego auta.

Panie Europa normalnie. Na takie assistance mam juz 5 lat znizek bo tylko raz ich wzywalem jak koledze samochod pod biurem nie zapalil. Mozna jechac jako kierowca jakiegokolwiek pojazdu do 3.5 tony (samochod, van, bus) czy motocykla. Do tego nawet jezeli jedziesz jako pasazer to tez to dziala zlosnik.gif

Watek o tym byl tydzien temu i linki podalem bylo.gif

Aha, i potwierdzam ze auto moze byc zarejestrowane GDZIEKOLWIEK na EU kontynencie!

Napisano

> pacjent to kamper 20 letni

> assistance polskie i europejskie

> starter nie ma narazie w ofercie

starter ma mieć nowa ofertę początkiem maja.

Z tego co udało mi się dowiedzieć nie będzie limitu wieku auta, reszty nie chcieli zdradzić.

Napisano

PZU Pomoc

Ograniczenia na wiek samochodu chyba nie ma. Nie wiem tylko, czy kampera da się pod definicje samochodu osobowego podciągnąć hmm.gif

Napisano
  • Autor

> PZU Pomoc

> Ograniczenia na wiek samochodu chyba nie ma. Nie wiem tylko, czy kampera da się pod definicje

> samochodu osobowego podciągnąć

jutro się dowiem , bo oni narazie wyglądają najciekawiej

Napisano
  • Autor

> starter ma mieć nowa ofertę początkiem maja.

> Z tego co udało mi się dowiedzieć nie będzie limitu wieku auta, reszty nie chcieli zdradzić.

to na wakacje , a ja potrzebuję od już cool.gif

Napisano

Pzu w podstawie daje 150km holowania, a z resztą ubezpieczalni to różnie bywa. Jedni dają najblizsze ASO inni hol w ryczałcie.

Pytaj ogólnie o to co oferuje assistance o takie rzeczy jak: hol, hotel, transport ludzi itp.

Napisano

> Mi ostatnio oferowali w mBanku właśnie przypisane do osoby, a nie do pojazdu.

> ZTCP wystarczy nawet że jesteś pasażerem - nie musisz być kierowcą rozkraczonego auta.

Nie obejmuje motocykla a na tym mi zależy frown.gif

Napisano

> Aha, i potwierdzam ze auto moze byc zarejestrowane GDZIEKOLWIEK na EU kontynencie!

ALE:

Quote:

Only UK residents can obtain European Breakdown Cover

Napisano

> SOS PZM chyba.

Ale tylko PL obejmuje na dowolnie kierowany pojazd a EU już na konkretnie jeden ubezpieczony.

Napisano
  • Autor

> Pzu w podstawie daje 150km holowania

PZU nie obejmuje samochodów specjalnych czyli kamperów niestety - poszukiwania trwają dalej

warta i link4 również

zakupione assistance VIP w sospzm - za 300 pln mam po polsce holowanie do domu dla mojego samochodu bez ograniczeń kilometrów , dla innego samochodu którym będę jeździł obowiązują normalne limity , za granicą też limity

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.