Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Klocki hamulcowe do 240mm wentyle

Featured Replies

Napisano

NA czym jezdzicie i co polecacie do tarcz wentylowanych 240mm gladkich

Szukam czegos skutecznego co bedzie hamowalo nie tylko po mocnym rozgrzaniu jak typowo sportowe klocki.

Mysle zeby kupic odrazu klocki pod 257mm ktore po malym tuningu wejda a powierzchnia tarcia bedzie wieksza

Napisano

> Mysle zeby kupic odrazu klocki pod 257mm ktore po malym tuningu wejda a powierzchnia tarcia bedzie

> wieksza

W ten temat bym uderzył ok.gif

Te wspomniane przez Karana performensy, nie wiem czy nie zaczynaja dzialac dopiero jak są hot niewiem.gif

Mialem kiedys takie nieopatrznie nabyte, wiec uczulam wink.gif

Napisano

> Te wspomniane przez Karana performensy, nie wiem czy nie zaczynaja dzialac dopiero jak są hot

> Mialem kiedys takie nieopatrznie nabyte, wiec uczulam

Performance to stare DS2000 ponoć nie wymagają rozgrzewania, z tego co pamiętam ty miałeś Racing DS2500 dlatego lubiły być ciepłe smile.gif

Napisano
  • Autor

> W ten temat bym uderzył

> Te wspomniane przez Karana performensy, nie wiem czy nie zaczynaja dzialac dopiero jak są hot

no wlasnie, czytalem o greenstufach ze "dzialaja" po nagrzaniu.

Poprostu nie wiem czy bylyby skuteczne po dluzszej spokojnej jezdzie i pozniejszym naglym hamowaniu. grinser006.gif

Napisano

> W ten temat bym uderzył

wystarczy raz przehamować i jest cacy...DS2500 to już trza przydeptać kilka razy

Napisano

> Performance to stare DS2000 ponoć nie wymagają rozgrzewania, z tego co pamiętam ty miałeś Racing

> DS2500 dlatego lubiły być ciepłe

a moze byc ok.gif

Jakis czas temu wrzuciłem je do cinkloka, bo walały mi sie w garazu i w ramach eksperymentów zakładałem je z tarczami Pagida. Na koniec chyba sie zagubiłem co mam obecnie załozone. Zaczynam tera rozumiec dlaczego czesto musze z calej epy dawac po hamplach zeby sie zatrzymac podczas kapeluszniczej jazdy zlosnik.gifhehe.gif

Napisano

> DS performance!! Jeżdze na tym u siebie i daja rade- ledwo ale dają:)

Też przymierzam się do założenia tych klocków .Jeździsz na nich tak na co dzień?

Sprawdzają się w miarę ?

Napisano

> Też przymierzam się do założenia tych klocków .Jeździsz na nich tak na co dzień?

> Sprawdzają się w miarę ?

Jedyne które bez wymiany zacisków na wieksze jakos daja rade- nie palą się smile.gif

Napisano

> Jedyne które bez wymiany zacisków na wieksze jakos daja rade- nie palą się

A jak jest z nimi na zimnych tarczach ?

Napisano

dużo dobrego słyszałem o seryjnych klockach firmy ATE -jeden minus to cena (jak nie seryjnego klocka zlosnik.gif)

a myślę ze przy tak dużej powierzchni trącej CC będzie zatrzymywać się bez większych problemów

Napisano

> dużo dobrego słyszałem o seryjnych klockach firmy ATE -jeden minus to cena (jak nie seryjnego

> klocka )

> a myślę ze przy tak dużej powierzchni trącej CC będzie zatrzymywać się bez większych problemów

ATE bynajmniej ja mam takie odczucie hamują w miarę jak są zimne ale jak sie rozgrzeją to jest igiełka:D użytkowane w Punto GT

Napisano

> NA czym jezdzicie i co polecacie do tarcz wentylowanych 240mm gladkich

> Szukam czegos skutecznego co bedzie hamowalo nie tylko po mocnym rozgrzaniu jak typowo sportowe

> klocki.

> Mysle zeby kupic odrazu klocki pod 257mm ktore po malym tuningu wejda a powierzchnia tarcia bedzie

> wieksza

Ja mam u siebie stuningowane klocki od 257 TRW. Nie narzekam, hamowanie z V maxa nie stwarza problemow

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.