Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Drzwi tył

Featured Replies

Napisano

Wczoraj miałem kololizje i niestety cofajac jakis pan uszkodzil mi tylne prawe drzwi niestety straty sa takie że w miejscu uderzenia hakiem jest dziura bo pękła blacha:/ Może mi ktoś powiedzieć na ile może mi to rzeczoznawca wycenic?? i czy drzwi z 1 wersji uno będą pasować do 2 wersji?? z góry dzięki

Napisano

> Wczoraj miałem kololizje i niestety cofajac jakis pan uszkodzil mi tylne prawe drzwi niestety

> straty sa takie że w miejscu uderzenia hakiem jest dziura bo pękła blacha:/ Może mi ktoś

> powiedzieć na ile może mi to rzeczoznawca wycenic?? i czy drzwi z 1 wersji uno będą pasować do

> 2 wersji?? z góry dzięki

dzrwi z pierwszej wersji pasują do drugiej

Napisano

nowe drzwi to 200 zł plus 300 malowanie elementu plus robocizna...

przy dobrych wiatrach masz całkę... :/

Napisano
  • Autor

Dziś był pan z pzu i o dziwo uderzenie było tylko w tylne drzwi ale pan policzył że do wymiany są drzwi (przód i tył) i zawias i do malowania przedni i tylni błotnik Po lekkich negocjacjach wpisał całkowitą szkode czyli 2100zł odjąć 300zł za wrak samochodu....

Napisano

To co autko do kasacji idzie ? Dobrze aby mnie cos takiego nie spotkalo bo rozumiem ze wypadek szkoda ale zeby przez drzwi przednie i tylne kasować na złom auto ? Masakra unoloty znikna z ulic przez takie wypadki w przeciagu 4 lat.

Napisano
  • Autor

nie no co ty nie pojdzie nigdzie:) drzwi już jadą kurierem i tak jak wyżej pisałem uderzył tylko w tylnie drzwi ale tak że aż pękły...

Napisano

> nie no co ty nie pojdzie nigdzie:) drzwi już jadą kurierem i tak jak wyżej pisałem uderzył tylko w

> tylnie drzwi ale tak że aż pękły...

a jak wygląda procedura w przypadku orzeczenia szkody całkowitej i mojej chęci dalszej eksploatacji auta?

nie ma z tym problemów zeby to zrobić i dalej jezdzić pomimo orzaczonej szkody całkowitej?

Napisano

> a jak wygląda procedura w przypadku orzeczenia szkody całkowitej i mojej chęci dalszej eksploatacji

> auta?

> nie ma z tym problemów zeby to zrobić i dalej jezdzić pomimo orzaczonej szkody całkowitej?

nie ma problemu....w opisywam wyzej przypadku kolega wymieni drzwi a reszte moze spozytkowac pub2.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> a jak wygląda procedura w przypadku orzeczenia szkody całkowitej i mojej chęci dalszej eksploatacji

> auta?

> nie ma z tym problemów zeby to zrobić i dalej jezdzić pomimo orzaczonej szkody całkowitej?

Jeśli masz chęć dalej trzymać samochód to odliczają od wartości samochodu 300zł które byś dostał za wrak a jeśli chcesz go oddać na złom to od razu wystawiaja ci papiery na złomowanie i ogarniaja lawete na auto a co do spożytkowania kasy to planuje wsadzić całość w samochód....

Napisano

Słyszałem już kilka przypadków że ktoś miał wypadek drobną stłuczke, dostał za to taką jakby premie przez to bo naprawili daną część za 50 % tej kasy co dostali od ubezpieczyciela i wyszli na plus z kasą ale ... ja wole nie mieć żadnej premii a mieć nie bite autko.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.