Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

bagażnik dachowy firmy AMOS

Featured Replies

Napisano

Szukam bagażnika dachowego do mondeo mk3. Ponieważ będzie używany raz, góra dwa razy w roku i szkoda mi kasy na coś klasy THULE, znalazłem tańszą alternatywę w postaci oferty firmy AMOS - http://www.amos.auto.pl/, konkretnie ten model z alledrogo. Czy ktoś używa produktów tej firmy? Warte to coś?

Napisano

> Szukam bagażnika dachowego do mondeo mk3. Ponieważ będzie używany raz, góra dwa razy w roku i

> szkoda mi kasy na coś klasy THULE, znalazłem tańszą alternatywę w postaci oferty firmy AMOS -

> http://www.amos.auto.pl/, konkretnie ten model z alledrogo. Czy ktoś używa produktów tej

> firmy? Warte to coś?

warte tyle ile kosztuje - okazyjnie daje radę i na dwa razy w roku jest OK

Napisano

> Szukam bagażnika dachowego do mondeo mk3. Ponieważ będzie używany raz, góra dwa razy w roku i

> szkoda mi kasy na coś klasy THULE, znalazłem tańszą alternatywę w postaci oferty firmy AMOS -

> http://www.amos.auto.pl/, konkretnie ten model z alledrogo. Czy ktoś używa produktów tej

> firmy? Warte to coś?

Poszukaj bagażnika firmy AutoMaxi, francuskie bagażniki o bardzo dobrej jakości. Za zwykły czarny stalowy wydasz mniej niż 200zł, są również srebrne aluminiowe, pytanie tylko czy ma to dla Ciebie znaczenie.

Napisano
  • Autor

> Poszukaj bagażnika firmy AutoMaxi, francuskie bagażniki o bardzo dobrej jakości. Za zwykły czarny

> stalowy wydasz mniej niż 200zł, są również srebrne aluminiowe, pytanie tylko czy ma to dla

> Ciebie znaczenie.

Wydaje mi się, że alu będzie będzie wyglądać bardziej estetyczne (auto platynowe).

Napisano

szału nie ma zlosnik.gif

woziłem to na lanosie przez 3 lata ...okazyjnie jeździł tam rower zlosnik.gif

wrażenia takie jak chris_66

Napisano

> Wydaje mi się, że alu będzie będzie wyglądać bardziej estetyczne (auto platynowe).

Sam piszesz, że będziesz to używał góra dwa razy w roku, chcesz mało wydać a gryzie Cię kolor belki bagażnika. Sorki, ale nie kumam Twojego toku rozumowania spineyes.gif

Napisano

Poszukaj używanego thule/mont blanc. Miałem takie dylematy, ale opinie były od skrajnych na nie, po bez szału i takie w miarę dobre.

Ja kupiłem za 300 zł stalowy bagaznik thule do leona.

Napisano

Ja kupić niedawno Amosa. zlosnik.gif W necie, bo łodzkie cwaniaczki sklepowe chciały dużo więcej, niż cena producenta. A sklep internetowy jakoś nie był taki chciwy

Stalowy , dość solidny ale były 2 ale - musiałem się pomeczyć aby dopasować rozstaw łap do krzywizny dachu aby łapy przylegały całą powierzchnią jak trzeba. Teraz mozna złapać za belki i chyba prędzej samochód się przewróci niz belki puszczą zlosnik.gif

No i nakrętki śrub do skręcania belek są w takich walcowatych profilach z plastiku - u mnie szybko ten plastik uległ połamaniu. CO prawda przysłali mi ze sklepu nowe elementy, ale sobie sam dorobiłem z pręta aluminiowego Fi18 i mam pewnośc, że się nie zgniotą zlosnik.gif

Napisano

Z dedykowanym może nie być problemu. Z uniwersalnym miałem: czytaj

Napisano

> firmy? Warte to coś?

Mam - główną rolę odgrywała oczywiście cena, gdyż przy moich relingach zintegrowanych inni producenci automatycznie dokładali +20-30% do ceny analogicznego bagażnika do relingów zwykłych.

Dał radę z boxem na dachu przejechać 4kkm po autostradach, więc dla mnie ok.

Napisano

> Poszukaj bagażnika firmy AutoMaxi, francuskie bagażniki o bardzo dobrej jakości. Za zwykły czarny

> stalowy wydasz mniej niż 200zł, są również srebrne aluminiowe, pytanie tylko czy ma to dla

> Ciebie znaczenie.

Ja jakieś 2 tygodnie kupiłem belki tej firmy na mondeo 4, czarne (nie chciałem srebrnych) kosztowały mnie 369 zł.

Napisano
  • Autor

> Sam piszesz, że będziesz to używał góra dwa razy w roku, chcesz mało wydać a gryzie Cię kolor belki

> bagażnika. Sorki, ale nie kumam Twojego toku rozumowania

Nie poradzę nic wink.gif

ps. jeśli dwa razy w roku ubierasz czarny gajer to możesz do niego wdziać białe skarpetki czy nie? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ja jakieś 2 tygodnie kupiłem belki tej firmy na mondeo 4, czarne (nie chciałem srebrnych)

> kosztowały mnie 369 zł.

I? Zadowolony?

Napisano
  • Autor

> Mam - główną rolę odgrywała oczywiście cena, gdyż przy moich relingach zintegrowanych inni

> producenci automatycznie dokładali +20-30% do ceny analogicznego bagażnika do relingów

> zwykłych.

> Dał radę z boxem na dachu przejechać 4kkm po autostradach, więc dla mnie ok.

Myślę, że sprawa zakończona smile.gif

Napisano

> Nie poradzę nic

> ps. jeśli dwa razy w roku ubierasz czarny gajer to możesz do niego wdziać białe skarpetki czy nie?

Jakby powiedzieć, chyba słabe porównanie smile.gif Bo nie słyszałem o modzie samochodowej i zwyczaju, który mówi, że wioską zalatuje jak jedzie srebrne auto z czarnym bagażnikiem dachowym. smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.