Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Auto do 25tyś. zł

Featured Replies

Napisano

Witam,

Nawstępie czytałem parę tematów, ale troszkę odbiegały od niektórych wytycznych.

Szukam auta za 25 000 zł.

-Auto ma nie być za duże - ale nie wielkości yarisa, coś pokroju fabia.

-Jak najmłodsze

-Z dobrym wyposażeniem (czyli klima, dobrze jakby był klimatronic), ale nie musi być na wypasie. Ważne jak najmłodsze.

Rozglądałem się za Fabia 1.2 TSI, Astra H 1.4, Polo 1.2/1.4TSI.

Coś poradzicie?

P.S.

Fiat bravo, grande odpada frown.gif .

Napisano

> Witam,

> Nawstępie czytałem parę tematów, ale troszkę odbiegały od niektórych wytycznych.

> Szukam auta za 25 000 zł.

> -Auto ma nie być za duże - ale nie wielkości yarisa, coś pokroju fabia.

> -Jak najmłodsze

> -Z dobrym wyposażeniem (czyli klima, dobrze jakby był klimatronic), ale nie musi być na wypasie.

> Ważne jak najmłodsze.

> Rozglądałem się za Fabia 1.2 TSI, Astra H 1.4, Polo 1.2/1.4TSI.

> Coś poradzicie?

> P.S.

> Fiat bravo, grande odpada .

Aveo?

Napisano

Polo w tej cenie nie masz szans kupić.

Pomyśl jeszcze nad fordem focusem i gwarancją 12. Dobrą opcją jest też seat leon.

Napisano
  • Autor

> Polo w tej cenie nie masz szans kupić.

> Pomyśl jeszcze nad fordem focusem i gwarancją 12. Dobrą opcją jest też seat leon.

fajnie jakbyście jeszcze konkretne silniki wypisywali smile.gif

dodam, iż mało km rocznie będzie nim robione, głównie miasto. Ewentualnie raz w roku jakiś wypad Chorwacja?

Napisano

> Coś poradzicie?

Astra H jest dobrą propozycją, z tym że 1.4 jest za słabe przy tej masie auta.

Napisano

to idz i kup nowa fabie 1.2 HTP ta mocniejsza z klima, reszte wez sobie na raty jezeli mozesz sobie na to pozwolic, bedziesz mial spokoj na lata.

rozwaz nowe aveo badz aveo starsze, z klima, LPG 5d, elektryka kolega kupil za 33 kzl

Napisano

> rozwaz nowe aveo badz aveo starsze, z klima, LPG 5d, elektryka kolega kupil za 33 kzl

Znajoma kupiła "stare" Aveo i jest wniebowzięta. Za niecałe 30kPLN ma 1.4, 5D z klimą ok.gif

Napisano

> Witam,

> Nawstępie czytałem parę tematów, ale troszkę odbiegały od niektórych wytycznych.

> -Jak najmłodsze

> -Z dobrym wyposażeniem (czyli klima, dobrze jakby był klimatronic), ale nie musi być na wypasie.

> Ważne jak najmłodsze.

> Coś poradzicie?

> P.S.

> Fiat bravo, grande odpada .

opel meriva?

Napisano

> Witam,

> -Jak najmłodsze

> Ważne jak najmłodsze.

Warunki wielkości, wieku i wyposażenia spełnia jeszcze Megane. W tej cenie strzelałbym w 4latka M2Ph2. Bo M3 będzie słaby. Auto z końca produkcji, wyeliminowano sporo "chorób wieku dziecięcego". Wyposażenie zdecydowanie dobre, a można trafić bardzo dobre. Tylko wygląd kontrowersyjny...

Napisano

> Ważne jak najmłodsze.

1.2 TSI w tym budżecie to abstrakcja, 1.4 TSI to GTI więc budżet o 100% za mały.

Fajne ale małe w tym budżecie: Mitsu Colt, Mazda 2, Suzuki Swift

Z większych jakiś Peugeot 207, Clio jakaś Fabia HighTechPower.

Najpierw wybierz co się podoba, a później sprawdź czy jest silnik i wyposażenie spełniające Twoje wymagania w tym budżecie i tyle ok.gif

Napisano

> a co o tym myślicie?

> klik

> ??

Moze byc skarbonka - bo nie wierze ze ma 140kkm

Napisano

> a co o tym myślicie?

> klik

> ??

Volvo V50 to dobre auto, ale licz sie z tym że to segemnt premium - koszty serwisu są bardzo wysokie.

Napisano
  • Autor

> Moze byc skarbonka - bo nie wierze ze ma 140kkm

pomijając przebieg, bo raczej ma 1/2 napisane grinser006.gif

jakie bolączki? czy lepeij zamiast mondeo ze znaczkiem Volvo, kupić właściwe mondeo?

Napisano

> Astra H jest dobrą propozycją, z tym że 1.4 jest za słabe przy tej masie auta.

To zalezy do czego. Jak jezdzisz po miescie to jest w 100% wystarczajace...

Napisano

> pomijając przebieg, bo raczej ma 1/2 napisane

> jakie bolączki? czy lepeij zamiast mondeo ze znaczkiem Volvo, kupić właściwe mondeo?

Serwis jest duzo drozszy, bo volvo pretenduje do klasy premium. Kazdy przeglad to koszt powyzej 1k PLN gdzie w takim Oplu np kosztuje ok 500PLN

Napisano
  • Autor

> Volvo V50 to dobre auto, ale licz sie z tym że to segemnt premium - koszty serwisu są bardzo

> wysokie.

w lepszym stanie, to raczej są tylko tego typu auta. Wszystkie mniejsze mają jakieś widoczne wady, głównie lakiernicze i blacharskie. Szukam auta w pobliżu Przemyśla. Troszkę aut jest, ale dużo jest aut, które mogły robić za przystanek, czy to pod Berlinem, czy pod Rzymem. crazy.gif

Napisano

> pomijając przebieg, bo raczej ma 1/2 napisane

> jakie bolączki? czy lepeij zamiast mondeo ze znaczkiem Volvo, kupić właściwe mondeo?

nie modeo a focus mkkII. Jest od niego dużo lepsze i w życiu byś nie przypuszczał że to są te same auta, gdyby ci tego na forum nie napisali.

Napisano
  • Autor

> Serwis jest duzo drozszy, bo volvo pretenduje do klasy premium. Kazdy przeglad to koszt powyzej 1k

> PLN gdzie w takim Oplu np kosztuje ok 500PLN

jeszcze jest toyota corolla z 2008 roku, amerykaniec. Od nowości w Polsce, automat. Myślę, że na miasto jest ok, ale jak z usterkami? część ludzi mówi, żeby toyoty z usa nie brać, część że tak samo dobra jak japońska crazy.gif

Napisano
  • Autor

> nie modeo a focus mkkII. Jest od niego dużo lepsze i w życiu byś nie przypuszczał że to są te same

> auta, gdyby ci tego na forum nie napisali.

przepraszam, mój błąd. W sumie tak, nie wpadłbym na to. Nawet w komisie jak stały takie koło siebie, to za chiny bym się nie domyślił.

Napisano

> jeszcze jest toyota corolla z 2008 roku, amerykaniec. Od nowości w Polsce, automat. Myślę, że na

> miasto jest ok, ale jak z usterkami? część ludzi mówi, żeby toyoty z usa nie brać, część że

> tak samo dobra jak japońska

Daj spokój z dziwakami, bo to proszenie się o kłopoty.

Za 25kpln kupisz dobrą, niebitą astrę, focusa mkII, golfa mkV albo młodszą fabię, ibizę.

Czujnik lakieru w dłoń, jeździsz i oglądasz. Nie spiesz się z zakupem, tylko oglądaj sobie auto za autem aż trafisz na cos uczciwego i bezwypadkowego.

Napisano
  • Autor

Dzięki za opinie i naprostowanie mojego spaczonego umysłu.

grinser006.gif

Teraz szukam tylko właśnie fabii bądź seata.

Napisano

> Dzięki za opinie i naprostowanie mojego spaczonego umysłu.

> Teraz szukam tylko właśnie fabii bądź seata.

Może seat leon?

Napisano
  • Autor

> Może seat leon?

nie wiem dlaczego, ale bardziej ibiza mi podchodzi.

Napisano

Obecnie jeżdżę Volvo V50 i 2 lata jeździłem też Ibizą. Raczej bym się nie przesiadł z powrotem na Ibizę chociażby była nawet i 5 lat młodsza od Volvo. Polecam przemyśleć jeszcze raz ten "wypaczony" pomysł zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.