Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ceny części w ASO Renault - zaskoczenie

Featured Replies

Napisano

Pozytywne zlosnik.gif Poważnie. Postanowiłem wymienić sobie filtr kabinowy mojej francusko-tureckiej limuzynie, bo obecny ma już pół roku i sporo kilometrów za sobą. Zrobiłem szybki wywiad po sklepach, gdzie zwykle takie rzeczy kupowałem (zawsze tych lepszych producentów, głównie Purflux). Purfluxa zaproponowano mi za 130 zł, Manna za 105 zł. Zadzwoniłem też do "swojego" ASO. Oryginał 123 zł, ale bez problemu pani "z magazynu" dała 10% rabatu i w efekcie zapłaciłem 111 zł. Filtr to węglowy Mann (na filtrze niby napisano Made in Germany, ale na opakowaniu Made in Romania) zlosnik.gif Pierwszy raz jestem mile zaskoczony, bo przeważnie w ASO dużo drożej takie rzeczy wychodziły. 001.gif

Napisano

> zapłaciłem 111 zł. Filtr to węglowy Mann (na filtrze niby napisano Made in Germany, ale na

> opakowaniu Made in Romania) Pierwszy raz jestem mile zaskoczony, bo przeważnie w ASO dużo

> drożej takie rzeczy wychodziły.

Za filtr z wymiana w megance serwis nie-ASO liczy na fakturze 80 zl.

W ASO ta kwota nie wystarczala na zakup filtra. grinser006.gif

Napisano

> Za filtr z wymiana w megance serwis nie-ASO liczy na fakturze 80 zl.

> W ASO ta kwota nie wystarczala na zakup filtra.

To prawda zlosnik.gif

Napisano

też mnie to zastanawia, bo te nieszczęsne spinki do ES w SCII kosztują w ASO ok. 20 PLN/kpl. do dwóch drzwi. to bardzo mało, tyle co na alledrogo

Napisano

W tym temacie mogę dodać mój przykład ze sprzęgłem do alfy. Kupiłem w ASO oryginał 200zł taniej niż luk na allegro.

Dla zainteresowanych było to w ASO fiata w Pabianicach. Ten sam towar w alfateam +350zł.

Napisano

ja swego czasu kupilem oryginalny tlumik srodkowy do dacii logan w aso - za 220zł, gdy zamienniki typu bosal itp byly po 230zł

Napisano

U mnie po zarejestrowaniu Fluence na stronie Moje Renault firma Renault Polska udostępniła Vouchery na 300zł na oryginalne części lub usługi w ASO Renault. Na razie nie miałem okazji skorzystać. Dodatkowo dostałem 13% rabatu na jakieś galeryjki dachowe ale chyba nie skorzystam z tego drugiego bo nawet nie wiem co to jest grinser006.gif

Napisano

> U mnie po zarejestrowaniu Fluence na stronie Moje Renault firma Renault Polska udostępniła Vouchery

> na 300zł na oryginalne części lub usługi w ASO Renault. Na razie nie miałem okazji skorzystać.

> Dodatkowo dostałem 13% rabatu na jakieś galeryjki dachowe ale chyba nie skorzystam z tego

> drugiego bo nawet nie wiem co to jest

Też tam się zarejestrowałem. A nuż trafi się jakaś fajna promocja. ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.