Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

(L)Tarcie opon o nakola,klamki.

Featured Replies

Napisano

Witam szanownych kolegów.Po wakacyjnych wojażach zauważyłem jedną rzecz przy obładowaniu samochodu, bagaże 4 pasażerów przy ostrym skręcie słyszę szorowanie opon o nadkola. Opony mam w orginalnym rozmiarze

na przeglądzie wszystko było w normie,więc mam pytanie czy ktoś tak miał czy TTTM lub to coś innego.Dla porównania powiem że tak samo obładowany jeżdziłem skodą Felicją i tu jedynym efektem było głębsze bujanie góra dół od ciężaru.I druga sprawa ,zaczyna mi schodzić farba z klamki.Na allegro sprzedają je w gorszym stanie niż moja, ktoś malował lub wymieniał na chromowane tak jak na ukraińskim forum .Pozdrawiam.

Napisano

Trze przod czy tyl?

W moim mimo tego, ze jezdzilem juz z pelnym bakiem noPB i pelnym 50l zbiornikiem LPG oraz 4 osoby + walizki na 2 tygodniowe wczasy nic nie ocieralo (dalo sie kiedys malaczem to i laczkiem w HB sie da grinser006.gif).

Napisano

> Witam szanownych kolegów.Po wakacyjnych wojażach zauważyłem jedną rzecz przy obładowaniu

> samochodu, bagaże 4 pasażerów przy ostrym skręcie słyszę szorowanie opon o nadkola. Opony mam

> w orginalnym rozmiarze

A felgi też fabryczne? Jakie ET?

IMO w fabrycznym rozmiarze felg i opon nic nie powinno trzeć. Ja mam ciut większe opony (205/55r15) i nic nie trze. Szwagier ma 205/55r16 na felgach z evandy i czasem przyciera mu przy mocniejszym skręceniu kół.

Napisano
  • Autor

> A felgi też fabryczne? Jakie ET?

> IMO w fabrycznym rozmiarze felg i opon nic nie powinno trzeć. Ja mam ciut większe opony (205/55r15)

> i nic nie trze. Szwagier ma 205/55r16 na felgach z evandy i czasem przyciera mu przy

> mocniejszym skręceniu kół.

Wszystko orginalne opony 195\55\R15 felgi alusy fabryczne.Trze tył przy ostrym skręcie, wzrokowo sprężyny wydają się całe ale muszę sprawdzić dokładnie a co do nadkoli to nie wiem czy były orginalne czy dokładane.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.