Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Katowickie klasyki nocą"

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Daj spokój.. Te Katowickie Klasyki to jakaś porażka jest...

Powiem tak zgadzam się z Twoją opinią ale uważam też że nawet taka nie udana forma imprezy daje możliwość spotkania się pewnej nielicznej niestety jeszcze grupy użytkowników klasyków (nie tylko 126) co w przyszłości może dać szanse powstania naprawdę fajnej imprezy opartej nie koniecznie na tym miejscu i zasadach

Napisano

Dokładnie -100% się z Tobą zgadzam, zresztą moje konkretne zdanie na ten temat znasz zlosnik.gif

Napisano

> Dokładnie -100% się z Tobą zgadzam, zresztą moje konkretne zdanie na ten temat znasz

czyli w dalszym ciagu jest to festiwal szpachli i laminatu ? klasyki pewnie utrzymuja sie we frekwencji z pierwszego spota, a rozwija sie czesc tuningowa ?

Napisano

> czyli w dalszym ciagu jest to festiwal szpachli i laminatu ? klasyki pewnie utrzymuja sie we

> frekwencji z pierwszego spota, a rozwija sie czesc tuningowa ?

niestety, z całym szacunkiem ale ani Seicento na glebie i polerowanej feli czy też opel omega na szerokiej stali klasykiem prędko nie będzie. Za dużo tuningów niestety.

Napisano

> niestety, z całym szacunkiem ale ani Seicento na glebie i polerowanej feli czy też opel omega na

> szerokiej stali klasykiem prędko nie będzie. Za dużo tuningów niestety.

czyli miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle wink.gif

Napisano

> czyli miało być tak pięknie, a wyszło jak zwykle

może impreza jest za mało nagłośniona a może zbyt mało młodych ludzi na śląsku posiada / inwestuje w klasyki... może dominujący jest nadal tuning...

proponuję poczekać do następnego sezonu i ciepłych długich wieczorów... ja mam już plan na klasyka na przyszły sezon smile.gif

Napisano

> może impreza jest za mało nagłośniona a może zbyt mało młodych ludzi na śląsku posiada / inwestuje

> w klasyki... może dominujący jest nadal tuning...

> proponuję poczekać do następnego sezonu i ciepłych długich wieczorów... ja mam już plan na klasyka

> na przyszły sezon

coś już czytałem wink.gif

Napisano

> coś już czytałem

no coś tam się klaruje ale nie ma jeszcze konkretnego modelu a nawet marki bo zaczynam myśleć też o czechosłowackich produktach motoryzacyjnych.

pożyjom uwidim smile.gif

Napisano

> Daj spokój.. Te Katowickie Klasyki to jakaś porażka jest...

aa.. to sobie daruje przyszły tydzień i poczekam do pierwszego wiosennego spota smile.gif

obecnie nie jeżdżę klasykiem (kiedyś jeździłem) ale wpadł bym pokukać na jakieś oldschoolowe furki, parkując gdzieś w oddali pod cieniem lipy czy innego świerku zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Żeby bardziej nie mieszać w temacie w czwartek 19.00 wybieram się na zakończenie sezonu i mam nadzieję że toś też jeszcze przyjedzie smile.gif

Napisano

> Żeby bardziej nie mieszać w temacie w czwartek 19.00 wybieram się na zakończenie sezonu i mam

> nadzieję że toś też jeszcze przyjedzie

no pewnie smile.gif wracam do polszy z srody na czwartek wiec bede sprzetem o ile zechce zapalic i o ile pogoda bedzie znosna w kazdym razie bede smile.gif

Napisano
  • Autor

> no pewnie wracam do polszy z srody na czwartek wiec bede sprzetem o ile zechce zapalic i o ile

> pogoda bedzie znosna w kazdym razie bede

Jak coś daj znać podjadę zabezpieczyć konwój na czas przejazdu :D

Napisano

> Jak coś daj znać podjadę zabezpieczyć konwój na czas przejazdu :D

dam znać, polecimy razem smile.gif

Napisano

> dam znać, polecimy razem

motocykl zapalił bez probemu smile.gif będziemy z Tomkiem po 19

Napisano

> motocykl zapalił bez probemu będziemy z Tomkiem po 19

Kurna szkoda, że nie wpadłem, obczaiłbym wreszcie tą Twoją Milicję i oddałbym Ci "grill" od titka zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Kurna szkoda, że nie wpadłem, obczaiłbym wreszcie tą Twoją Milicję i oddałbym Ci "grill" od titka

szkoda szkoda 270751858-jezyk.gif bo było fajnie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.