Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

"Katowickie klasyki nocą"

Featured Replies

Napisano

Takie coś wynalazłem na Forum Polskiej Motoryzacji:

"Jako że powstały klasyki w takich miastach jak Kraków, Lublin, postannowilem zeby powstały i klasyki w Katowicach. Wraz ze znajomym postanowilismy to zorganizowac, wiadomo na koniec sezonu ale co poczac.

Także do konkretów. Termin klasyków 20 Września tzn. Czwartek nastepny, wiadomo koliduje to z wyścigami na muchowcu lecz co poradzić. Miejsce spotkania to Punkt 44 na Załężu. Czas spotkania 19-20. W tyg. będą świeższe informacje, i logo nad ktorym aktualnie pracuje. Wiadomo moga pojawić się też auta nowsze zrobione ze smakiem. Mam nadzieje że zjawia sie ludzie pomimo takiej a nie innej aury. Pozdrawiam"

Może warto się wybrać

Napisano
  • Autor

> nie wiem czy warto ale już rezerwuję sobie ten termin

Ja też nie wiem czy warto ale testowo się wybiorę smile.gif

Napisano

> Ja też nie wiem czy warto ale testowo się wybiorę

Jak nie będzie lało to chyba się przyturlam. ok.gif

Napisano
  • Autor

> Jak nie będzie lało to chyba się przyturlam.

Czym ??? zlosnik.gif Dużym czy małym smile.gif

Napisano

> Czym ??? Dużym czy małym

No cóż smile.gif Jak nic nie wyskoczy i poskładam gaźnik to napewno zawitam smile.gif

Napisano

> Czym ??? Dużym czy małym

Dużym, bo do dużego mam 10km a do małego 50 wink.gif

Tu fota małego wink.gif

dsc02146v.jpg

Napisano

> Dużym, bo do dużego mam 10km a do małego 50

Nie zazdroszczę zlosnik.gif

Ja do swojego mam bliżej niż do puga grinser006.gif O kilkanaście metrów bliżej zlosnik.gif

> Tu fota małego

Albo stare foto (BARDZO STARE), albo nie ma złośnika, o którego było tak wiele zachodu.

Napisano

> Nie zazdroszczę

> Ja do swojego mam bliżej niż do puga O kilkanaście metrów bliżej

Głównie chodzi o to, że koszty garażowania w ogólnym rozrachunku wychodzą na + grinser006.gif

> Albo stare foto (BARDZO STARE), albo nie ma złośnika, o którego było tak wiele zachodu.

Nie bój, nie bój, złośnior się wozi z tyłu na klapie 270751858-jezyk.gifzlosnik.gifok.gif

Będzie potrzebny drugi na kanta rotfl.gif

Foto stare.

Napisano

Jak mi nic nie wypadnie to i ja postaram się przyturlać moim szrotem smile.gif

Jeery, jak tylko zgram fotki na kompa to podeślę co tam z Twoim udziałem mam ok.gif

Miło było poznać ok.gif

Napisano
  • Autor

> Jak mi nic nie wypadnie to i ja postaram się przyturlać moim szrotem

> Jeery, jak tylko zgram fotki na kompa to podeślę co tam z Twoim udziałem mam

> Miło było poznać

OK czekam cierpliwie smile.gif

Napisano

> Śliczności

Na żywo aż taki ładny nie jest, miał być w tym roku remont, ale trafił się 125.... wink.gif

> Wybierasz się na Mistera?

Tak, chyba zabiorę obydwa sprzęty wink.gif

Napisano
  • Autor

> Tak, chyba zabiorę obydwa sprzęty

Sporo osób się wybiera więc może być fajna impreza ps tylko na auta złośniki by można Cię poznać smile.gif

Napisano

> Sporo osób się wybiera więc może być fajna impreza ps tylko na auta złośniki by można Cię poznać

no i po imprezie... nie wiem jak to wygląda w innych miastach ale w Katowicach mało to miało wspólnego z klasykami chyba że mówimy o klasykach tuningu w stylu dużo naklejek i gleba. Skończyło się na mini spocie tuningowym a klasyki można było policzyć na placach 2 rąk frown.gif

Napisano
  • Autor

> Czyli tak jak przypuszczałem

> Nic straconego

Niestety dlatego dalej twierdzę że trzeba będzie robić spoty AK na zasadzie moto PRL będzie dużo lepiej

Napisano

> Niestety dlatego dalej twierdzę że trzeba będzie robić spoty AK na zasadzie moto PRL będzie dużo

> lepiej

Może rzadziej za to z większą ilością klasyków

Napisano

> że mówimy o klasykach tuningu w stylu dużo naklejek i gleba.

crazy.gif001.gif001.gif001.gif

Napisano
  • Autor

> Może rzadziej za to z większą ilością klasyków

Jestem ZA i myślę że damy radę smile.gif raz w miesiącu to będzie miało sens smile.gif

Napisano

> Jestem ZA i myślę że damy radę raz w miesiącu to będzie miało sens

Myślę, że raz w miesiącu to i tak za często 270751858-jezyk.gif Zwłaszcza, że teraz idzie zima, auta będą pochowane wink.gif

Napisano
  • Autor

> Myślę, że raz w miesiącu to i tak za często Zwłaszcza, że teraz idzie zima, auta będą pochowane

To zaczniemy od sezonu 2013 teraz można jedynie zamknięcie sezonu jakieś zorganizować smile.gif

Napisano

> To zaczniemy od sezonu 2013 teraz można jedynie zamknięcie sezonu jakieś zorganizować

Słusznie!

Napisano

> no i po imprezie... nie wiem jak to wygląda w innych miastach ale w Katowicach mało to miało

> wspólnego z klasykami chyba że mówimy o klasykach tuningu w stylu dużo naklejek i gleba.

> Skończyło się na mini spocie tuningowym a klasyki można było policzyć na placach 2 rąk

Nie wiem czy golf mk2 z 90r. to klasyk i czy mogę się wypowiadać w tym temacie ale niestety wyglądało to tak jak mówisz

Napisano

> Nie wiem czy golf mk2 z 90r. to klasyk i czy mogę się wypowiadać w tym temacie ale niestety

> wyglądało to tak jak mówisz

Z drugiej zaś strony niektóre samochody - te nowsze - bardziej cieszą oko, niż stare zapuszczone - syrenka, malacz... Mimo, że klasyki - wyglądają tragicznie...

Napisano

> Z drugiej zaś strony niektóre samochody - te nowsze - bardziej cieszą oko, niż stare zapuszczone -

> syrenka, malacz... Mimo, że klasyki - wyglądają tragicznie...

Ale to jest "Noc klasyków" i te stare, zapuszczone malacze i syrenki powinny przyjeżdżać a nie Audi A3/A4, Bora czy inne Seicenta ok.gif

Napisano
  • Autor

> Ale to jest "Noc klasyków" i te stare, zapuszczone malacze i syrenki powinny przyjeżdżać a nie Audi

> A3/A4, Bora czy inne Seicenta

Popieram te stare zapuszczone auta mają jakiś charakter. One nie potrzebują nowego lakieru gleby i kół przewyższających wartością auto smile.gif. Są po prostu jakieś smile.gif

Napisano

> Wiadomo moga pojawić się też auta nowsze zrobione ze smakiem.

a potem się dziwią, że klasyków było zaledwie kilka a Pasków czy innych VAG-ów, których jest wszędzie pełno, się nazjeżdżało icon_rolleyes.gif

Napisano

> a potem się dziwią, że klasyków było zaledwie kilka a Pasków czy innych VAG-ów, których jest

> wszędzie pełno, się nazjeżdżało

Tak jak np wczoraj na Ypungtimer Warsaw przyjechalo grono fanow jakze indywidualnego i wysunlimowanego pojazdu jakim jest Passat kombi i muzyczke dali umcy, umcy umcy. Pasowali do reszty jak piesc do oka...

Napisano
  • Autor

> a potem się dziwią, że klasyków było zaledwie kilka a Pasków czy innych VAG-ów, których jest

No ja golfa co przyjechał bez maski nie nazwał bym "ze smakiem"

Napisano

no ile było pasków?

Napisano

> No ja golfa co przyjechał bez maski nie nazwał bym "ze smakiem"

różne mają ludzie mniemania o swoich samochodach grinser006.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Naliczyłem ze 12/13 sztuk łącznie z freshtimerami

> Ktoś mnie poprawi? Jak było w zeszły czwartek?

bylo nawet ok.

ekipa z czestochowy wpadla, kilka nowszych fur bylo, ale ustawione byly z boku, klasyki po srodku parkingu smile.gif

Napisano
  • Autor

> bylo nawet ok.

> ekipa z czestochowy wpadla, kilka nowszych fur bylo, ale ustawione byly z boku, klasyki po srodku

> parkingu

Ja mam wrażenie że po pierwszej edycji kilka osób się zraziło jeżeli chodzi o klasyki bo niestety niektóre auta były mało klasyczne

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

> Dzisiaj ktoś będzie?

Jak nie będzie padać to będę smile.gif

Napisano

> Jak nie będzie padać to będę

Dlatego właśnie nie wiem co robić bo akurat w pracy będę od 11-19 i musiałbym teraz Malucha gonić do Katowic. Pojawiła się opcja, że z Ptakiem przyjedziemy najwyżej jakimś dupowozem zobaczyć co tam się dzieje wink.gif

Też chciałbym się zobaczyć z Delmutem bo ma wlepkę rezerwy, zresztą, będziemy w kontakcie jakby coś ok.gif

Miłego Dnia!

Napisano

> Czym?

szuru szuru :D

czerwona omega oink.gifzlosnik.gif

narazie dojezdam z matim na spoty zlosnik.gif

Napisano

> pewnie z Tomkiem

tomek byl na pierwszych klasykach (mnie wtedy nie bylo). a teraz tomek siedzi w domu chory 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Jak nie będzie padać to będę

Kurde gdybym tylko był w polszy to bym przyjechał a tak przynajmniej dajcie fotki co straciłem albo czego nie straciłem żeby żal nie było smile.gif

O ile pogoda pozwoli będę 18.10 smile.gif

Napisano
  • Autor

> Kurde gdybym tylko był w polszy to bym przyjechał a tak przynajmniej dajcie fotki co straciłem albo

> czego nie straciłem żeby żal nie było

> O ile pogoda pozwoli będę 18.10

Jak tylko pojawią się gdzieś zdjęcia z wczoraj postaram się wrzucić smile.gif

Napisano

> O ile pogoda pozwoli będę 18.10

będą jeszcze klasyki w przyszłym tyg.?

doszły mnie słuchy, że jak tak to już ostatni raz w tym roku, później dopiero na wiosnę hmm.gif prawda to?

Napisano

> będą jeszcze klasyki w przyszłym tyg.?

> doszły mnie słuchy, że jak tak to już ostatni raz w tym roku, później dopiero na wiosnę prawda to?

Daj spokój.. Te Katowickie Klasyki to jakaś porażka jest...

Napisano
  • Autor

> będą jeszcze klasyki w przyszłym tyg.?

> doszły mnie słuchy, że jak tak to już ostatni raz w tym roku, później dopiero na wiosnę prawda to?

Tak w przyszłym tygodniu jest ostatni raz przed zimą

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.