Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

auta z 2012 w roku 2013

Featured Replies

Napisano

Witam czy myslicie ze beda jakies promocje na takie modele, w kazdbym salonie slysze ze robi sie auta na zamowienie a nie na parking stad moze ich nie być, moze ktos pracuje w salonie i moze sie wypowiedziec w takiej kwesti ;D

Napisano

> Witam czy myslicie ze beda jakies promocje na takie modele, w kazdbym salonie slysze ze robi sie

> auta na zamowienie a nie na parking stad moze ich nie być, moze ktos pracuje w salonie i moze

> sie wypowiedziec w takiej kwesti ;D

zawsze cos zostanie, czesto droższe wersje, albo nietypowe kolory tapicerki, o jakiej marce myślisz?

Napisano

> Witam czy myslicie ze beda jakies promocje na takie modele, w kazdbym salonie slysze ze robi sie

> auta na zamowienie a nie na parking stad moze ich nie być, moze ktos pracuje w salonie i moze

wątki-gdybanki to chyba na "HP" ?? hmm.gif

Napisano

> auta na zamowienie a nie na parking stad moze ich nie być, moze ktos pracuje w salonie i moze sie wypowiedziec w takiej kwesti ;D

Rok temu śledziłem ceny kilku marek (minivany i kombi),

Śledziłem od wakacji - ostatecznie kupiłem na początku stycznia, gdy dostałem jeszcze wyższy rabat.

Jeżeli chcesz kupić auto zgodnie ze swoimi wymaganiami - to najlepszy okres wypada w listopadzie,

gdzie zniżki były juz spore a dodatkowo jest spory wybor aut - szczególnie lepiej wyposażonych.

Z drugiej strony wiem, ze w styczniu-lutym można było zamawiać nowe auta jeszcze ze sporymi rabatami - tak miał np. Opel.

Natomiast Citroen, Renualt ma spore rabaty przez cały rok i niewiele większe na koniec roku.

Czy masz już okreslone wymagania - Marka i rodzaj auta ?

Napisano
  • Autor

> Rok temu śledziłem ceny kilku marek (minivany i kombi),

> Śledziłem od wakacji - ostatecznie kupiłem na początku stycznia, gdy dostałem jeszcze wyższy rabat.

> Jeżeli chcesz kupić auto zgodnie ze swoimi wymaganiami - to najlepszy okres wypada w listopadzie,

> gdzie zniżki były juz spore a dodatkowo jest spory wybor aut - szczególnie lepiej wyposażonych.

> Z drugiej strony wiem, ze w styczniu-lutym można było zamawiać nowe auta jeszcze ze sporymi

> rabatami - tak miał np. Opel.

> Natomiast Citroen, Renualt ma spore rabaty przez cały rok i niewiele większe na koniec roku.

> Czy masz już okreslone wymagania - Marka i rodzaj auta ?

Nie, celuje w auta do kwoty około 43 tysiace chodzi o auto dla kobiety, małe koszty sa najwazniejsze oprocz koloru 270751858-jezyk.gif myslalem np o skodzie city go smile.gif

Napisano

> Nie, celuje w auta do kwoty około 43 tysiace chodzi o auto dla kobiety, małe koszty sa

> najwazniejsze oprocz koloru myslalem np o skodzie city go

W tej kwocie niedawno ciekawe oferty miał Citroen na C3. Za 40k były auta z b. dobrym wyposażeniem i jeszcze ubezpieczeniem w cenie. Warunek - chyba trzeba było wziąć auto w kredycie, ale warunki tegoż były całkiem niezłe.

Mega profit oferta #1 Oferta #2

Kobiecie się spodoba - wiem bo mojej się podobał zlosnik.gif

Citygo za ponad 40k to trochę grubo, ale kto bogatemu zabroni wink.gif

Napisano
  • Autor

> W tej kwocie niedawno ciekawe oferty miał Citroen na C3. Za 40k były auta z b. dobrym wyposażeniem

> i jeszcze ubezpieczeniem w cenie. Warunek - chyba trzeba było wziąć auto w kredycie, ale

> warunki tegoż były całkiem niezłe.

> Mega profit oferta #1 Oferta #2

> Kobiecie się spodoba - wiem bo mojej się podobał

> Citygo za ponad 40k to trochę grubo, ale kto bogatemu zabroni

citygo wychodzil cos kolo 36 z gazem i wersji ambiance z lakierem metalizowanym, a auto liczone na leasing 270751858-jezyk.gif roznica w kosztach miedzy citygo a c3 chyba raczej spora poczynajac od opony przez ubezpieczenie az do spalania 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Nie, celuje w auta do kwoty około 43 tysiace chodzi o auto dla kobiety, małe koszty sa

> najwazniejsze oprocz koloru myslalem np o skodzie city go

Lancia_Ypsilon_BlackRed_01.jpg

Lancia_Ypsilon_Red_and_Black_Carscoop6.jpg

biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

centralnie umieszczony licznik odpada 270751858-jezyk.gif

Napisano

> myslalem np o skodzie city go

Ja na Citigo czekam do połowy listopada, a składałem zamówienie na koniec sierpnia (o ile nic się nie przesunie).

Ta wersja jest najpopularniejsza (sam wybrałem Ambition z lpg) i ich praktycznie nie ma na placach...

Wątpie, żeby była jakaś duża wyprzedaż...

Napisano
  • Autor

> Ja na Citigo czekam do połowy listopada, a składałem zamówienie na koniec sierpnia (o ile nic się

> nie przesunie).

> Ta wersja jest najpopularniejsza (sam wybrałem Ambition z lpg) i ich praktycznie nie ma na

> placach...

> Wątpie, żeby była jakaś duża wyprzedaż...

szkoda tylko ze ci rok w aucie przeszkoczy smile.gif

Napisano

> szkoda tylko ze ci rok w aucie przeszkoczy

I tak kiedys przeskoczy smile.gif

Ale do końca sierpnia była promocja na 3 drzwiowe, dali 4 lata gwar (lub 60 tys km) i ubezpieczenie za 340zł lub gaz za 2500 (jedna opcja do wyboru).

Napisano
  • Autor

> I tak kiedys przeskoczy

> Ale do końca sierpnia była promocja na 3 drzwiowe, dali 4 lata gwar (lub 60 tys km) i ubezpieczenie

> za 340zł lub gaz za 2500 (jedna opcja do wyboru).

to ile ostatecznie zaplaciles za ambition z gazem + ewentualny lakier metalik czy lakier masz standart ?

Napisano

> to ile ostatecznie zaplaciles za ambition z gazem + ewentualny lakier metalik czy lakier masz

> standart ?

Nie pamiętam dokładnie ale będzie to neicałe 34 000zł (nie mam papierów pod ręką). To już cena z pakietem ubezpieczenia za 340zł.

Lakier czerowny bez dopłaty. Słabszy silnik - 60 KM.

Z dodatków el. i podgrzewane lusterka, przyciemnione szyby tył, dezaktywacja poduchy i wyprowadzenie podłączenia do fabrycznej navi.

Dostałem jakiś rabat, ale chyba niewielki...

Za LPG płacę oddzielnie - 3 500zł

Napisano

> szkoda tylko ze ci rok w aucie przeszkoczy

I przed sąsiadem pochwalić się nie można?

Napisano

Wszystko zależy tylko i wyłącznie od jednej kwestii - stopnia realizacji planów sprzedażowych.

Mając wyklepane targety nikt nie zamówi towaru na stock, bo potem to tylko same kłopoty.

A tego to się przyjacielu niestety nie dowiesz...

Napisano

Opel nie wyrabia planu sprzedaży Astry.

Napisano

Jedynie co mogę się wypowiedzieć to temat fjata.

Auta produkowane są normalnie, trochę tego stoi na placu, co do kupna to najlepiej kupić pod koniec roku, tak jak już kolega pisał wyżej, aut jest jeszcze dość sporo, co oznacza ze mozesz wybierać w kolorach wyposażeniu itp.

W lutym czy marcu możliwość kupienia fajnego auta jest praktycznie równa 0. A rabat i tak podobno jak pod koniec roku.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.