Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bang & Olufsen -audio

Featured Replies

Napisano

Ma ktoś w samochodzie? Istotnie jest mega? Wszelkie opinie mile widziane.

Proszę moda nie odnosić postu do car-audio-ruch jak na Giewońcie tam, do tego nie pytam o specyfikację tylko wrażenia typu-zaje..., warte tej kasy,jest przepaść między dobrym zestawem a ww.?

Może być w oparciu o home cinema grinser006.gif

Napisano

> Ma ktoś w samochodzie? Istotnie jest mega? Wszelkie opinie mile widziane.

> Proszę moda nie odnosić postu do car-audio-ruch jak na Giewońcie tam, do tego nie pytam o

> specyfikację tylko wrażenia typu-zaje..., warte tej kasy,jest przepaść między dobrym zestawem a ww.?

> Może być w oparciu o home cinema

Jak zapłacisz za montaż minimum drugie tyle co za sprzęt, to może być warte swojej ceny. Oczywiście głośniki MUSZĄ być pędzone wzmacniaczem. Inaczej wydawanie dowolnej kasy na sprzęt da słabe rezultaty.

Swoją drogą - pisanie "nie przenosić postu [bo ja tak chcę i ja tu będę ustalał porządek]" to bezczelność. Moderator powiadomiony.

mar00ha

Napisano
  • Autor

Proszę czytać ze zrozumieniem, tak samo jak napisałem ,,proszę nie przenosić.... co jest formą grzecznościową.

Resztę widzę sam sobie dopisałem z autodedukcji no.gif

Napisano

> Proszę moda nie odnosić postu do car-audio-ruch jak na Giewońcie tam, do tego nie pytam o

> specyfikację tylko wrażenia typu-zaje..., warte tej kasy,jest przepaść między dobrym zestawem

> a ww.?

tez jestem ciekawy opinii. bose jeszcze w zadnym aucie czy to mazdzie nissanie czy audi nie zrobilo na mnie wrazenia. infinity w insigni jest w miare... swoja droga w fifth gear robili test w a osemce chyba i z zawiazanymi oczami prezenter zgadywal ktore auto to bang ale na jakiegos wgniecionego w fotel nie wygladal choc zgadl...

Napisano

Sprzet dla snobow ktorego generalnie nie oplaca sie naprawiac.

Jakosc w porownaniu do konkurencji nie powala na kolana, za ta kase mozn aswobodnie dostac sprzet ktory parametrami i wartoscia audio przewyzsza B&O. Zainwestuj w co innego. A zrobisz jak zechcesz.

wink.gif

Napisano

> specyfikację tylko wrażenia typu-zaje..., warte tej kasy,jest przepaść między dobrym zestawem

> a ww.?

BO występuję w małej ilości aut - głownie Audi i kosztuję sporo kasy jako opcja. Jakość ? nijak do tego co za tą kasę można zrobić .

Pytasz o konkretnie jakiś model ? bo zaczynali już od A4 B8

Napisano
  • Autor

Słuchajcie-pytam tak po prostu, czy właśnie jest to jakaś przepaść jakościowa nad konkurencją czy po prostu półka premium za mega kasę.

Zastanowiła mnie dopłata w A5 czy A6 nowej koło 20 tys. zł w porównaniu do serii i stąd moje pytanie czy to jest tyle warte, jeśli tak to co w tym takiego wyjątkowego.

Po części odp. już mi udzieliliście, hiper wymagań od audio nie mam, nawet gdybym miał wolną gotówkę w takiej ilości w życiu nie dał bym tyle, albo wieciej za B&O.

Napisano

> Za 20 tys mozna sobie zrobic sobie lepsze audio

Dokladnie tak !

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.