Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Akcja Skody

Featured Replies

Napisano

Postanowiłem na bardziej ogólnym forum. Skodziarze dostają teraz listami zaproszenie do zakupu Rapida. Skoda daje kod jakiś, który po skonfigurowaniu (online) i zakupie auta sprawia, że gwarancja na to auto (Rapid) trwa 4 lata. Serio, tylko dla wybrańców ? Czy po prostu okaże się, że za chwilę ten Rapid będzie miał faktycznie 4 lata gwarancji, dla każdego, a ta akcja to pic ?

Napisano

> Postanowiłem na bardziej ogólnym forum. Skodziarze dostają teraz listami zaproszenie do zakupu

> Rapida. Skoda daje kod jakiś, który po skonfigurowaniu (online) i zakupie auta sprawia, że

> gwarancja na to auto (Rapid) trwa 4 lata. Serio, tylko dla wybrańców ? Czy po prostu okaże

> się, że za chwilę ten Rapid będzie miał faktycznie 4 lata gwarancji, dla każdego, a ta akcja

> to pic ?

Aż tak bardzo nie maja na niego klientów, że po takie "promocje" muszą już sięgać? cfaniaczek.gif

Napisano

> Postanowiłem na bardziej ogólnym forum. Skodziarze dostają teraz listami zaproszenie do zakupu

> Rapida. Skoda daje kod jakiś, który po skonfigurowaniu (online) i zakupie auta sprawia, że

> gwarancja na to auto (Rapid) trwa 4 lata. Serio, tylko dla wybrańców ? Czy po prostu okaże

> się, że za chwilę ten Rapid będzie miał faktycznie 4 lata gwarancji, dla każdego, a ta akcja

> to pic ?

Pewnie ten dodatkowy czas gwarancji, dotyczy tylko niektorych podzespołów albo to tylko ubezpieczenie od kosztów napraw niektorych podzespołów lub cos takiego zlosnik.gif IMHO chwilowa promocja.

Napisano

> Pewnie ten dodatkowy czas gwarancji, dotyczy tylko niektorych podzespołów albo to tylko

> ubezpieczenie od kosztów napraw niektorych podzespołów lub cos takiego IMHO chwilowa

> promocja.

Myślę, że niekoniecznie.

Skoda ma w swojej ofercie przedłużenie PEŁNEJ FABRYCZNEJ gwarancji na okres 4 lat z określonym limitem przebiegu.

Jest to kwestia kilkunastu stówek więc bez problemu mogą dać to "gratis",

a jeśli będzie obwarowanie, że promocje nie łączą się itd. nie dajemy dodatkowych rabatów itd.

to już będzie czysty marketing i kalkulacja ok.gif

Napisano
  • Autor

> Myślę, że niekoniecznie.

> Skoda ma w swojej ofercie przedłużenie PEŁNEJ FABRYCZNEJ gwarancji na okres 4 lat z określonym

> limitem przebiegu.

> Jest to kwestia kilkunastu stówek więc bez problemu mogą dać to "gratis",

> a jeśli będzie obwarowanie, że promocje nie łączą się itd. nie dajemy dodatkowych rabatów itd.

> to już będzie czysty marketing i kalkulacja

Tak, zdaje się 120 kkm to limit.

Napisano
  • Autor

> W tym jest assistance itd.

> IMHO bardzo dobra oferta, nawet jak trzeba wysupłać kilka stówek

GDM jest po każdym przeglądzie rocznym w ASO.

Napisano

> GDM jest po każdym przeglądzie rocznym w ASO.

Sam wiesz co jest w GDMie. Tu masz dodatkowo graty + robota płacone przez SAP.

Napisano
  • Autor

> Sam wiesz co jest w GDMie. Tu masz dodatkowo graty + robota płacone przez SAP.

Dlatego się zastanawiam hmm.gif

Napisano

> Dlatego się zastanawiam

Taką dodatkową gwarancję możesz mieć w każdym modelu Skody. Ceny różnią się w zależności od modelu.

Ja bym takiego gestu nie traktował jako decydującego przy zakupie auta wink.gif pewnie można tyle samo albo więcej wytargować.

Napisano

> Taką dodatkową gwarancję możesz mieć w każdym modelu Skody. Ceny różnią się w zależności od modelu.

> Ja bym takiego gestu nie traktował jako decydującego przy zakupie auta pewnie można tyle samo albo

> więcej wytargować.

ALe jeżeli auto ci się podoba, przyszedł czas na spuszczenie starego ze skarpy i jesteś skodziarzem to taki gest nie może być decydujący? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Taką dodatkową gwarancję możesz mieć w każdym modelu Skody. Ceny różnią się w zależności od modelu.

> Ja bym takiego gestu nie traktował jako decydującego przy zakupie auta pewnie można tyle samo albo

> więcej wytargować.

Zastanawianie sie to jeszcze nie kupowanie. Pożyjemy, zobaczymy.

Napisano

> ALe jeżeli auto ci się podoba, przyszedł czas na spuszczenie starego ze skarpy i jesteś skodziarzem

> to taki gest nie może być decydujący?

Wtedy tak zlosnik.gifok.gif

Napisano

> to pic ?

BTW. chcesz kod? cfaniaczek.gif

Napisano
  • Autor

> BTW. chcesz kod?

Znaczy dostane 8 lat ? zlosnik.gif

Moda o wyrozumiałość proszę zlosnik.gif

Napisano

> Znaczy dostane 8 lat ?

> Moda o wyrozumiałość proszę

Raczej nie, ale jakby co ja dzisiaj dostałem i raczej nie skorzystam...

Swoją drogą gama silników biedna, lista wyposażenia robiona troche z przesadą (po co pisać że wszystkie wersje mają chromowane cośtam).

Napisano

> Raczej nie, ale jakby co ja dzisiaj dostałem i raczej nie skorzystam...

> Swoją drogą gama silników biedna, lista wyposażenia robiona troche z przesadą (po co pisać że

> wszystkie wersje mają chromowane cośtam).

Bo nie wszystkie Skody majom, więc piszą.

Napisano

ymy taaa

biedny teściulo mnie rozczulił bo on personalnie zaadresowany do niego list dostał z nagłówkiem wiadomości z jego imieniem i nazwiskiem i to prosto z Poznania, że niedługo przygotują jakąs specjalną ofertę dla niego (oczywiście w tle rapid i pewnie dostanie taki liścik z kodem jak piszesz).... aha i to pewnie dlatego tak go bosko traktują bo jest wierny marce już od skody 105-tki czy którejś tam (diler jak teściu kupował fabie nawet nie wiedział co z nim zrobić i co mu powiedzieć w tej kwestii, żeby nie urazić)

Napisano

superB nowy:

przedluzenie do 4 lat 60kkm: 1600pln

przedluzenie do 4kkm 120kkm: 3200pln

Najwieksze upusty na auto w salonach Wieliczka, Krakow, Starogard Gdanski...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.