Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tłumik końcowy P11

Featured Replies

Napisano

Gdzie najlepiej zaopatrzyć się w końcowy tłumik do Primery P11 SR20DE 2.0 131 hp?

Szukać używki, kupić oryginał czy zamiennik?

A może coś innego co będzie lepiej wyglądało(normalna końcówka a nie zagięta w dół)? zlosnik.gif

Napisano

> Gdzie najlepiej zaopatrzyć się w końcowy tłumik do Primery P11 SR20DE 2.0 131 hp?

> Szukać używki, kupić oryginał czy zamiennik?

> A może coś innego co będzie lepiej wyglądało(normalna końcówka a nie zagięta w dół)?

Ja ponad rok temu za wymianę takiegoż i wspawanie "siatki" z przodu zapłaciłem 200zł w polecanym przez akowiczów z wawy warsztacie. Na miejscu zamówili tłumik i zrobili od ręki. Tłumik oczywiście nówka sztuka ok.gif Proponuję po prostu jechać do tłumikarza. Też chciałem jakąś końcówkę ale powiedzieli, żeby nie robić wsi; ta moda już minęła zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Ja ponad rok temu za wymianę takiegoż i wspawanie "siatki" z przodu zapłaciłem 200zł w polecanym

> przez akowiczów z wawy warsztacie. Na miejscu zamówili tłumik i zrobili od ręki. Tłumik

> oczywiście nówka sztuka Proponuję po prostu jechać do tłumikarza. Też chciałem jakąś

> końcówkę ale powiedzieli, żeby nie robić wsi; ta moda już minęła

Czyli zamawiac zwykly i nie bawic sie w inne koncowki tylko jezdzic z taka zagieta? Chyba bedzie trzeba tak zrobic i jezdzic na standardowym. Dziekuje za informacje zlosnik.gif

Napisano

> Czyli zamawiac zwykly i nie bawic sie w inne koncowki tylko jezdzic z taka zagieta? Chyba bedzie

> trzeba tak zrobic i jezdzic na standardowym. Dziekuje za informacje

Obawiam sie, ze oryginal bedzie kosztowal z 3-4 razy wiecej niz zamiennik grinser006.gif

Napisano

jedz na mierzyn i nie kombinuj tam zalatwisz wszystko na miejscu

Napisano
  • Autor

> jedz na mierzyn i nie kombinuj tam zalatwisz wszystko na miejscu

w ktorym miejscu? bo chyba kilku tam tlumikarzy jest co?

Napisano

> Gdzie najlepiej zaopatrzyć się w końcowy tłumik do Primery P11 SR20DE 2.0 131 hp?

> A może coś innego co będzie lepiej wyglądało(normalna końcówka a nie zagięta w dół)?

Tego tłumika nie wymienia się o ile jest oryginalny. Mój 15 letni, (bezkwasówka oryginał) ma się idealnie!

Napisano

> w ktorym miejscu? bo chyba kilku tam tlumikarzy jest co?

Tel.: 914831369 Mierzyn, ul. Welecka 23 OTOROWSKI ZBIGNIEW

Napisano

> Tego tłumika nie wymienia się o ile jest oryginalny. Mój 15 letni, (bezkwasówka oryginał) ma się

> idealnie!

Jak się nie wymienia jak u mnie już wnętrzności latały w środku zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Tego tłumika nie wymienia się o ile jest oryginalny. Mój 15 letni, (bezkwasówka oryginał) ma się

> idealnie!

To mój nie jest oryginalny zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Tel.: 914831369 Mierzyn, ul. Welecka 23 OTOROWSKI ZBIGNIEW

Zacznie mocniej buczeć to zajadę do niego. Dzięki za namiary ok.gif20.GIF

Napisano

> Jak się nie wymienia jak u mnie już wnętrzności latały w środku

no to ktoś Ci podmienił zlosnik.gif. Moj ma 270 tyś nalatane i z tego 200 tyś na LPG. Jak wypoleruję, to wyglada jak nówka zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> no to ktoś Ci podmienił . Moj ma 270 tyś nalatane i z tego 200 tyś na LPG. Jak wypoleruję, to

> wyglada jak nówka

Łee, Panie to zazdroszcze zlosnik.gif Oryginalnego nie chce kupować bo nie ma sensu wkładać w to auto za dużo $$ bo za ok 2 góra 3 lata od teściów będę brał mazde 3 zlosnik.gif

Napisano

> bo za ok 2 góra 3 lata od teściów będę brał mazde 3

jak do tego czasu nie zje jej mulher.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

> jak do tego czasu nie zje jej

Jeden błotnik delikatnie zaatakowała ale już elegancko zrobione. Samochód garażowany, zadbany z przebieg coś koło 150 tys km. zlosnik.gif Wytrzyma spokojnie. zlosnik.gif

Napisano

Mam na strychu jakiś zamiennik ale do kombi po lifcie - jakbyś chciał mogę tanio go puścić. Kupiłem go, ale majster zaspawał mi oryginał zanim zdążyłem przywieźć mu część hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Mam na strychu jakiś zamiennik ale do kombi po lifcie - jakbyś chciał mogę tanio go puścić. Kupiłem

> go, ale majster zaspawał mi oryginał zanim zdążyłem przywieźć mu część

A wiesz czy sporo rzeźbienia będzie z tym tłumikiem? zlosnik.gif

Napisano

jakbys poczekał miesiac i wydał 1100zł to mogłyś mieć oryginalny grinser006.gif

Napisano

> A wiesz czy sporo rzeźbienia będzie z tym tłumikiem?

ni chu nie podejdzie- wg. aso hehe.gif

Napisano
  • Autor

> jakbys poczekał miesiac i wydał 1100zł to mogłyś mieć oryginalny

Żartujesz shocked.gif W życiu tyle za tłumik nie dam zlosnik.gif Kupie zamiennik gdzieś w internecie i z głowy zlosnik.gif Na nissanklub.pl piszą, że jak z 2.0 ten tłumik to powinien podejść ale to Ty jesteś specem w tej dziedzinie więc posłucham się palacz.gif

Napisano

> Żartujesz W życiu tyle za tłumik nie dam Kupie zamiennik >gdzieś w internecie i z głowy

Przecie szpec z ASIO pisze, ze nidyrydy wink.gif

Napisano

> Przecie szpec z ASIO pisze, ze nidyrydy

ale Ci z forum wiedzom zafshe lepii zlosnik.gif

Napisano

> A wiesz czy sporo rzeźbienia będzie z tym tłumikiem?

Sprawdziłem w katalogu - jak nie masz kombi to nie przypasuje

Napisano
  • Autor

> ale Ci z forum wiedzom zafshe lepii

Przecie ja się Ciebie posłuchał i dalej nie drążyłem tematu zlosnik.gif

Napisano

> idealnie!

Mój tak samo wygląda że jeszcze oryginał i nie zanosi się na wymianę smile.gif