Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

no no piękna pogoda

Featured Replies

Napisano

kurde, mokre i śliskie liście to wyzwanie drive.gif

a naniesione na malowanki na jezdni to juz frajda nieziemska smile.gifangryfire.gif

Napisano

> kurde, mokre i śliskie liście to wyzwanie

> a naniesione na malowanki na jezdni to juz frajda nieziemska

podzielam, dlatego ja dziś skończyłem sezon.

sprzęta umyłem w drodze do pracy i ostawiłem go na zimę w robocie w garażu

jazda to mam być przyjemność drive.gif

a nie angryfire.gif

do zobaczenia na wiosnę jak juz mnie angryfire.gif ogarnie od jazdy puszką ... oslabiony.gif

Napisano

Witam.

Mokre, śliskie drogi nad ranem + mgły. Niestety, sezon powoli się kończy :/

Napisano

> Witam.

> Mokre, śliskie drogi nad ranem + mgły. Niestety, sezon powoli się kończy :/

Ja dzis odstawiam bandytę na serwis, za parę dni odbiore i sen zimowy sie zacznie. Bo niestety jazda to juz zerowa przyjemność ;-)

Napisano

No i trochę rześko rano było. Ale w sumie to przyjemnie się jechało. Gdyby jeszcze sucho było.. Ale niestety, trzeba przyjąć że sezon się kończy.

Napisano

Ja juz zakonczylem sezon w ostatni weekend, moto stoi w cieplym garazu. Jeszcze go troche wyczyszcze i nakryje pokrowcem wink.gif

Napisano

> Ja juz zakonczylem sezon w ostatni weekend, moto stoi w cieplym garazu. Jeszcze go troche

> wyczyszcze i nakryje pokrowcem

u mnie dokładnie tak samo ok.gif

Napisano

ja dzis skrobalem lod z siodelka, ale jeszcze tylko do konca miesiaca zarobkowo jezdze padaka i koncze sezon na chinolu, przesiadajac sie na sciguna grinser006.gif

Napisano

> ja dzis skrobalem lod z siodelka, ale jeszcze tylko do konca miesiaca zarobkowo jezdze padaka i

> koncze sezon na chinolu, przesiadajac sie na sciguna

A miałem z rańca napisać, że przyjdzie Josyp i napisze, że sezon się nie kończy nigdy... rotfl.gif

Napisano

> A miałem z rańca napisać, że przyjdzie Josyp i napisze, że sezon się nie kończy nigdy...

co racja to racja, w tym roku rozpoczynalem traska 130km przy -16 stopniach, babki na bramach autostrady sie patrzyly jak na ducha grinser006.gif

Napisano

> co racja to racja, w tym roku rozpoczynalem traska 130km przy -16 stopniach,

Bo sezon trwa cały rok, pod warunkiem, że jest sucho smile.gif sam w tym roku pierwszą przejażdżkę odbyłem 29.01 - w dniu inauguracji stadionu narodowego. Było mroźno i sucho waytogo.gif ale fakt - ludzie trochę dziwnie spoglądali... niewiem.gifbiglaugh.gifhehe.gif

Napisano

> Bo sezon trwa cały rok, pod warunkiem, że jest sucho sam w tym roku pierwszą przejażdżkę odbyłem

> 29.01 - w dniu inauguracji stadionu narodowego. Było mroźno i sucho ale fakt - ludzie trochę

> dziwnie spoglądali...

Ale Ty w swoim kredensie, to masz chyba nawiewy, co? grinser006.gif

Napisano

> Ja jakos na samym poczatku marca, tez ludzie dziwnie sie patrzyli

nie ma dziwne. opona twarda jak kamień. wiatr daje wzdłóż kręgosłupa. kłykcie bieleją. cóz to za przyjemność? oslabiony.gif

Napisano

> Ale Ty w swoim kredensie, to masz chyba nawiewy, co?

Ofkors 001.gif ciepełko leci na łydki, szyba wraz z resztą nadwozia odchyla strumień lodowatego powietrza, tylko manetek grzanych brak... beksa.gifbiglaugh.gif

Napisano

> Ofkors ciepełko leci na łydki, szyba wraz z resztą nadwozia odchyla strumień lodowatego

> powietrza, tylko manetek grzanych brak...

Kiedyś sadziłem się na GTRa 1000...

Wtedy nie miałem środków.

Teraz temat mi się przypomniał, bo spotykam u mamci pod blokiem takiego krążownika... Tylko zestarzały się ciut... wink.gif

Napisano

> Ofkors ciepełko leci na łydki, szyba wraz z resztą nadwozia odchyla strumień lodowatego

> powietrza, tylko manetek grzanych brak...

To zakladaj takie manetki ok.gif

Napisano

> To zakladaj takie manetki

ile takowe kosztują? to sa jakies uniwersalne czy dydykowane pod kierownice? bo wczoraj jechałem na serwis i z leksza mi zmarzły łapy oslabiony.gif

Napisano

> ile takowe kosztują? to sa jakies uniwersalne czy dydykowane pod kierownice? bo wczoraj jechałem

> na serwis i z leksza mi zmarzły łapy

W tej chwili manetki kosztują w okolicy 200 zł. Popatrz sobie na allegro (manetki oxford)

Są uniwersalne. Liczy się średnica kierownicy (22mm).

Montaż kosztuje koło 200 zł. Jednakże można to zrobić samemu, polecam podłączyć przez przekaźnik, żeby działały tylko z kluczykiem w stacyjce.

Napisano

> ile takowe kosztują? to sa jakies uniwersalne czy dydykowane pod kierownice? bo wczoraj jechałem

> na serwis i z leksza mi zmarzły łapy

Uniwersalne, link do takich manetek zostal juz zamieszczony. Mam u siebie, zalozyl poprzedni wlasciciel. Przyjemnie grzeja w lapki, z ustawionym na max jeszcze nie jezdzilem, nie bylo potrzeby wink.gif

Napisano

Właśnie idę sprzątać do garażu, aby legowisko dla moto przygotować - wygląda, że koniec sezonu.

Napisano

Informuję, że przed chwilą skończyłem sezon.

Ludzie się na mnie dziwnie patrzyli zlosnik.gif

Jeden nawet na stacji zapytał, czy mi aby na pewno ciepło clown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.