Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FSO Plakat

Featured Replies

Napisano

Takie cos dzis znalazlem w serwisie kwejk.pl

1b2e1f2a0493e95862accb23e60f65a0_original.jpeg

Napisano

> Takie cos dzis znalazlem w serwisie kwejk.pl

jak dla mnie bomba yikes.gif

Napisano

Gdyby tak przysiąść i pousuwać te "zagniotki", to było by waytogo.gif

Napisano

Anglik jak nic! biglaugh.gifgrinser006.gif

Napisano

piekny Polonez serce.gif na tym plakacie

Napisano

> piekny Polonez na tym plakacie

To zwykłe akwarium ze starym noskiem hehe.gif Jedynie logo FSO po prawej stronie odróżnia tego Poloneza od tych sprzedawanych u nas grinser006.gif

Napisano

wiem mialem takiego grinser006.gif

dlatego napisalem ze na tym plakacie ,ale tych chromow u nas chyba nie bylo hmm.gif

Napisano

> wiem mialem takiego

> dlatego napisalem ze na tym plakacie ,ale tych chromow u nas chyba nie bylo

Ale tu oprócz obudowy reflektorów przeciwmgielnych i znaczka FSO nie ma żadnych chromów grinser006.gif Ten pasek na dole atrapy to po prostu w taki sposób pada światło, a obwódki wokół reflektorów to miejsce klejenia szkła z odbłyśnikiem wink.gif

286542652-prima.jpg

ok.gif

post-129023-14352518287206_thumb.jpg

Napisano

> Ale tu oprócz obudowy reflektorów przeciwmgielnych i znaczka FSO nie ma żadnych chromów

nie wazne ale i tak wyglada dobrze na tym plakacie grinser006.gif a ten co pokazales nie powinien miec dolnej owiewki spojlera hmm.gif

Napisano

> Gdyby tak przysiąść i pousuwać te "zagniotki", to było by

hmm.gif

286543004-poldek2.jpg

Mam tylko nadzieję, że nic mu nie usunąłem, bo bawiłem się w to pierwszy raz po kilku latach przerwy zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

post-51594-14352518288774_thumb.jpg

Napisano

> Swoją drogą Polonez to był typowy liftback

typowy liftback to octavia lub avensis -na pewno nie polonez.

Napisano

> nie wazne ale i tak wyglada dobrze na tym plakacie a ten co pokazales nie powinien miec dolnej

> owiewki spojlera

Z tego co kojarzę to spojler w standardzie miały tylko przejściówki, akwaria czasem miewały, ale czy to była jakaś opcja to nie wiem niewiem.gif

Napisano

> typowy liftback to octavia lub avensis -na pewno nie polonez.

Istnieje pewna granica między hatchbackiem i liftbackiem, nawet według Wikipedii jest ona "płynna". Dla mnie jest to pochylenie tylnej szyby </> 45* grinser006.gif. W czasach kiedy Polonez był produkowany, a hatchbackami były SC, Peugeot 205, Golf, Kadett czy Corolla, Polonez był typowym przedstawicielem dzisiejszego liftbacka.

Napisano

> Ale tu oprócz obudowy reflektorów przeciwmgielnych i znaczka FSO nie ma żadnych chromów Ten pasek

> na dole atrapy to po prostu w taki sposób pada światło, a obwódki wokół reflektorów to miejsce

> klejenia szkła z odbłyśnikiem

Chromowane ramki wokół reflektorów są elementem jednocześnie ozdobnym i mocującym sklejony klosz i szkło w koszyku ramki świateł.

286543659-PB120074.jpg

Ze względu na konstrukcję atrapy, niestety ten chrom umyka pod plastikiem.

286543659-Bez%A0tytu%B3u.jpg

post-14422-14352518290319_thumb.jpg

Napisano

> Chromowane ramki wokół reflektorów są elementem jednocześnie ozdobnym i mocującym sklejony klosz i

> szkło w koszyku ramki świateł.

> Ze względu na konstrukcję atrapy, niestety ten chrom umyka pod plastikiem.

Popatrz, a u mnie tego nie ma (z tego co kojarzę, bo nie chce mi się iść i sprawdzić 270751858-jezyk.gif). Z tym że ja mam reflektory Ruhla na zwykłe żarówki hmm.gif

Napisano

> Popatrz, a u mnie tego nie ma (z tego co kojarzę, bo nie chce mi się iść i sprawdzić ). Z tym że ja

> mam reflektory Ruhla na zwykłe żarówki

Spójrz na pierwszą fotkę.

W tym podwójnym koszyku osadzone są lampy i dociągnięte tymi srebrnymi ramkani (na fotce na górze po prawej) - wszystko jest rozbieralne na elementy.

Więc ta ramka u ciebie musi też być - i musi też być chromowana, bo ona jest taka w standardzie - to nie jest żaden wypas.

Napisano

> Spójrz na pierwszą fotkę.

> W tym podwójnym koszyku osadzone są lampy i dociągnięte tymi srebrnymi ramkani (na fotce na górze

> po prawej) - wszystko jest rozbieralne na elementy.

> Więc ta ramka u ciebie musi też być - i musi też być chromowana, bo ona jest taka w standardzie -

> to nie jest żaden wypas.

Pewnie masz rację ok.gif Przy najbliższej okazji przyjrzę się temu. W sumie nigdy jeszcze tego nie ruszałem (poza wymianą żarówek i urwaniu przełącznika regulacji dla obciążonego auta) i jakoś nie rzuciło mi się w oczy hmm.gif

Napisano

> Pewnie masz rację Przy najbliższej okazji przyjrzę się temu.

Te ramki miał każdy i zawsze grinser006.gif

286545650-ramki.JPG

post-103354-14352518294982_thumb.jpg