Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

auto zastepcze

Featured Replies

Napisano

witam

chcialem zapytac czy oddajac auto do serwisu otrzymujecie auta o standardzie i stAnie oddawanego?

mi daja straszne rupiecie-przy jednym poszly hamulce , w innym poszedl pasek od alternatora

Napisano

> witam

> chcialem zapytac czy oddajac auto do serwisu otrzymujecie auta o standardzie i stAnie oddawanego?

> mi daja straszne rupiecie-przy jednym poszly hamulce , w innym poszedl pasek od alternatora

praktycznie nówki - zawsze stan nienaganny

Napisano

> praktycznie nówki - zawsze stan nienaganny

Niestety nie zawsze...

Napisano

> witam

> chcialem zapytac czy oddajac auto do serwisu otrzymujecie auta o standardzie i stAnie oddawanego?

> mi daja straszne rupiecie-przy jednym poszly hamulce , w innym poszedl pasek od alternatora

Jezeli maja na stanie cos porownywalnego to raczej tak, jezeli nie to to co jest akurat wolne.

Napisano

> Niestety nie zawsze...

najgorsze jakie mieliśmy zastępcze miało 20 kkm

Napisano

> najgorsze jakie mieliśmy zastępcze miało 20 kkm

Uwierz, że nie wszędzie tak jest..

Napisano

> Niestety nie zawsze...

W Skodzie nie chcą dawać. Musimy ściągać przez leasing screwy.gif

Napisano

> Uwierz, że nie wszędzie tak jest..

wierzę że nie wszędzie , piszę co mam u siebie w serwisie

do tego za darmo

Napisano

> witam

To zależy. Jak mi podczas wyjazdu padła skrzynia w firmowej Marei rotfl.gif, to dostałem na powrót trzymiesięcznego Aurisa. No ale to było z assistance PZU zlosnik.gif

Napisano

> witam

Pytanie do jakiego serwisu (mechanika na przegląd okresowy, czy blacharka). Serwis nie ma obowiązku dawać samochodu zastępczego, chyba, że w warunkach gwarancji masz napisane, że takowy ci się należy w określonych przypadkach. W innych przypadkach to wyłącznie dobra wola dealera, który może udostępnić samochód zastępczy bezpłatnie lub odpłatnie w zależności od sytuacji.

Napisano

Najczęściej dostaję Fiata 500. Raz miałem Doblo dostawcze, ale akurat się przydał.... zlosnik.gif