Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie o odgrzybianie klimy pianką

Featured Replies

Napisano

> Fotos rozmiarów "Panoramy Racławickiej" ... usuwam, jak chcesz publikować zmniejsz do

> akceptowalnych gabarytów.

OK, też to zauwazyłem ale nie wiem jak ustawic rozdzielczośc zdjęcia aby i ładnie wyglądało i nie było monstrualne niewiem.gif

Co do tematu to sa jeszcze porzadni ludzie w serwisach. Wiecie ile ASO sobie zyczy za skasowanie błedu airbag? ponad 200 PLN za samo podpięcie komputera serwisowego yikes.gif Natomiast w małym prywatnym warsztacie 4 razy mniej. Na szczęscie okazało się , że przemycie złacza i wyłacznika usuneło awarie smile.gif

Jeszcze rozeberany wyłacznik airbaga

http://www.voila.pl/146/35ol4/?1

i "Panorama racławicka" zlosnik.gif

http://www.voila.pl/148/cbzki/?1

Napisano

Napisałem recenzję

link

I pójdę z tym chyba do Rzecznika Konsumentów, bo to skandal aby dopuszczać do sprzedaży takie coś co naraża użytkownika na niebezpieczeństwo utraty zdrowia i koszty naprawy samochodu. Mam na szczęscie paragon i opakowanie z zawartością.

Napisano

> I pójdę z tym chyba do Rzecznika Konsumentów, bo to skandal aby dopuszczać do sprzedaży takie coś

> co naraża użytkownika na niebezpieczeństwo utraty zdrowia i koszty naprawy samochodu. Mam na

> szczęscie paragon i opakowanie z zawartością.

Przedstawiciel producenta odpisze, że użyłeś niezgodnie z przeznaczeniem i że należy zabezpieczyć elektronikę przed działaniem środka czyszczącego.

Napisano

> Przedstawiciel producenta odpisze, że użyłeś niezgodnie z przeznaczeniem i że należy zabezpieczyć

> elektronikę przed działaniem środka czyszczącego.

Allegro

O ile widze to napisano tam, żeby wprowadzic do konca rurke dozująca do wszystkich kratek wlotu powietrza...oraz w desce rozdzielczej. Nie ma natomiast nic o tym, ze preparat może podrażniac skóre i nalezy uzywac rękawiczek ochronnych tongue.gif

Ani o zabezpieczaniu elektroniki zlosnik.gif

Napisano

> Przedstawiciel producenta odpisze, że użyłeś niezgodnie z przeznaczeniem i że należy zabezpieczyć

> elektronikę przed działaniem środka czyszczącego.

Bo pewnie tak było? Gdyby włączyć nawiew we właściwym momencie i na właściwy czas, zgodnie z instrukcją nic nie wypłynęłoby.

U mnie sprawdza się doskonale. Szkoda kasy na ozonowanie.

Pozdrawiam.

Napisano

> Bo pewnie tak było? Gdyby włączyć nawiew we właściwym momencie i na właściwy czas, zgodnie z

> instrukcją nic nie wypłynęłoby.

Włączałem nawiew zgodnie z instrukcją zlosnik.gif

> U mnie sprawdza się doskonale. Szkoda kasy na ozonowanie.

> Pozdrawiam.

Moze w twoim samochodzie jest inny układ instalacji wentylacji i klimatyzacji?

Napisano

> Bo pewnie tak było? Gdyby włączyć nawiew we właściwym momencie i na właściwy czas, zgodnie z

> instrukcją nic nie wypłynęłoby.

> U mnie sprawdza się doskonale. Szkoda kasy na ozonowanie.

> Pozdrawiam.

otóż to - nawiewem trzeba porządnie wysuszyć wszystko i nie oszczędzać na czasie.

Jedyna modyfikacja to nawiew włączam stopniowo, a nie na max bo inaczej można dostać pianką po oczach