Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dywaniki welurowe

Featured Replies

Napisano

musze kupic nowe dywaniki welurowe do samochodu. Mam pytanie czy mozecie polecic jakiegos sprawdzonego sprzedawce, ktory nie sprzedaje badziewia?

Kiedys kupilem dywaniki w NorAuto i wytarly sie po roku, a tanie nie byly. A moze warto zainwestowac w oryginaly?

Napisano

oryginaly ok.gif

ostatnio zadawalem to samo pytanie i nikt nie mogl polecic nikogo solidnego. mi oryginaly wytrzymaly kilka lat, a jakies z allegro po kilku miesiacach byly do smieci.

Napisano

Do corsy kupiłem na allegro oryginały za 80 zeta. cool.gif Szukaj może coś się pokaże.

Napisano

> musze kupic nowe dywaniki welurowe do samochodu. Mam pytanie czy mozecie polecic jakiegos

> sprawdzonego sprzedawce, ktory nie sprzedaje badziewia?

> Kiedys kupilem dywaniki w NorAuto i wytarly sie po roku, a tanie nie byly. A moze warto

> zainwestowac w oryginaly?

Spytaj ich o cene oryginałów - ściągają to dosyć tanio z Włoch KLIK

Mam u siebie w 147 oryginalne i są tak grube że chyba nigdy ich nie wykończe grinser006.gif

Jedyne co jest nie ok to przebarwienie których nie da się już sprać, ale to pewnie dlatego że ktoś jeździł z nimi w zimie (mamy szary kolor).

Napisano
  • Autor

> Spytaj ich o cene oryginałów - ściągają to dosyć tanio z Włoch KLIK

> Mam u siebie w 147 oryginalne i są tak grube że chyba nigdy ich nie wykończe

> Jedyne co jest nie ok to przebarwienie których nie da się już sprać, ale to pewnie dlatego że ktoś

> jeździł z nimi w zimie (mamy szary kolor).

dzieki za link puscilem maila.

Napisano

http://www.4mat.com.pl/

Kupowałem u nich kilka kompletów dla siebie i kolegów w pracy. Polecam ten najlepszy welur, jest lepszy jakościowo od fabrycznych. Można sobie zamówić dodatkowy dywanik kierowcy (co uczyniłem za jakieś niewielkie $)

Dodam, że są super uczciwi, bo jak koledze przez pomyłkę przysłali dywaniki do nowszego modelu, to piorunem dosłali właściwe nie żądając zwrotu niewłaściwych.

Polecam kolor popielaty, ładnie wygląda w aucie i nie widac na nim paprochów i piasku. Nie odkurzałem uczciwie całą zimę i teraz wyprałem pianką do tapicerki i wygladają jak nowe chociaż mają ponad rok.

Pozdr.

Napisano

możesz powiedzieć która seria konkretnie? premium, prestiż, exclusive?

Napisano

> Doopah, mojego nie ma.

Zrób im szablon na tekturze xzy na kartce, zrobią pod twoje autko wink.gif