Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

w związku z naszym gwiazdorem na mocnym pierwszym moto...

Featured Replies

Napisano

...moje dwa pytania i jedna refleksja:

- Może warto byłoby nagradzać banem bezczelne chwalenie się jeżdżeniem bez uprawnień? Naprawdę musimy czekać aż coś się stanie a ktoś później wytknie, że autokącik to miejsce gdzie można publicznie się chwalić i nikt nie reaguje?

- Ciekawi mnie kiedy (o ile nie już) zdjęcie lansera na R6 trafi do wrocławskiej drogówki. Od razu zaznaczam, że ja się w to nie mam zamiaru bawić, po prostu interesuje mnie czy trzeba być wyjątkowo bezczelnym w swych przechwałkach, czy jednak mieć problemy z logicznym myśleniem clown.gif

Napisano

Jak dobrze, że prawo nie działa wstecz! 20.GIF

Mam nadzieję, że z uwagi na 15 lat z kat.B, odbyty pełny kurs i zdane egzaminy wewnętrzne w 100% odzwierciedlające egzamin państwowy, nie zostanę postawiony w jednym rzędzie z ludźmi jeżdżącymi bez żadnych uprawnień i bez żadnego przeszkolenia.

Napisano
  • Autor

> Mam nadzieję, że z uwagi na 15 lat z kat.B, odbyty pełny kurs i zdane egzaminy wewnętrzne w 100%

> odzwierciedlające egzamin państwowy, nie zostanę postawiony w jednym rzędzie z ludźmi

> jeżdżącymi bez żadnych uprawnień i bez żadnego przeszkolenia.

i to tylko potwierdza poziom dyskusji icon_rolleyes.gif

Napisano

Kolejny zaczepny wątek.

Może lepiej dajcie spokój?

A może zaczniemy banować od razu za każde przewinienie?

Napisano

Kaczy za fote licznika, ze znacznie przekroczoną prędkością dostał perma. Nikt nie pytał, czy to na autobanie.

Tu koleś chwali się, czym się chwali, i spokój. Ot, lepsze czasy nastały.

Ja to rozumiem, sam miałem naście lat i śmigałem bez wiedzy ojca, jego Iżem.

Byleby się chopak nie zabił....

Napisano

> Kaczy za fote licznika, ze znacznie przekroczoną prędkością dostał perma. Nikt nie pytał, czy to na

> autobanie.

> Tu koleś chwali się, czym się chwali, i spokój. Ot, lepsze czasy nastały.

> Ja to rozumiem, sam miałem naście lat i śmigałem bez wiedzy ojca, jego Iżem.

> Byleby się chopak nie zabił....

Tylko on już dawno nie ma naście lat sick.gif

Napisano

> Tylko on już dawno nie ma naście lat

Takie czasy, ludzie później dojrzewają grinser006.gif

Napisano

Nie ważne co w kartotece tylko na ile się czujemy! 20.GIF

Napisano

Żadnych filmików nie wrzucałem więc nie ma żadnych dowodów na to, że jeżdżę. old.gif

Za siedzenie bez prawka na motocyklu ban byłby chyba trochę na wyrost, a tylko takie coś jest udokumentowane.

P.S. Po tym jak sobie wszystko wyjaśniłem z jednym userem w temacie o kaskach to myślałem, że nagonka się skończy.

Pozdr 20.GIF

Napisano

> ...moje dwa pytania i jedna refleksja:

> - Może warto byłoby nagradzać banem bezczelne chwalenie się jeżdżeniem bez uprawnień? Naprawdę

> musimy czekać aż coś się stanie a ktoś później wytknie, że autokącik to miejsce gdzie można

> publicznie się chwalić i nikt nie reaguje?

> - Ciekawi mnie kiedy (o ile nie już) zdjęcie lansera na R6 trafi do wrocławskiej drogówki. Od razu

> zaznaczam, że ja się w to nie mam zamiaru bawić, po prostu interesuje mnie czy trzeba być

> wyjątkowo bezczelnym w swych przechwałkach, czy jednak mieć problemy z logicznym myśleniem

a propos. Czy Yamaha XJ6N to dobry sprzęt na pierwsze moto?

Napisano

Jak się wypogodzi, to planuję objechać kominy we Wrocku. Może się spotkamy. Nakręcę film ze spotkania grinser006.gif

Napisano

Ja widzę że na tym forum sami święci i tylko porafia umoralniać.

Mam poprostu już dosyć czytania o jednymi tym samym w każdym wątku, np. moj na temat kasku 8 ston postów z czego moze 10 odnosi sie do tematua reszta przepychanki.

O miesiaca non sto jeden tem jak to chłopak kupił sobie R6 do lansu i jaki to on zły i wogole, prawie wszyscy czekają na nekrolog(czego oczywiście nieżyczę) zeby moc powiedzieć "miałem rację"

Może się wkońcu ktoś się tym zajmie i przestanie się robić b....l od tego chyba jest HP

Napisano

> a propos. Czy Yamaha XJ6N to dobry sprzęt na pierwsze moto?

Spoko, taki niby golas. Fajne moto na miasto. Sześćseta czyli będziesz się odpychał, ale da się tym jeździć wink.gif

Napisano

> prawie wszyscy czekają na nekrolog(czego oczywiście nieżyczę) zeby moc powiedzieć "miałem

> rację"

Jakoś nie mam ochoty napisać "miałem rację".

Po prostu niektórzy podchodzą do tematu inaczej.

Wiedzą, że 2oo to nie 4oo. Przy jeździe motocyklem jest jednak inaczej.

Jeśli mam minimalną szansę na wpłynięcie na przyszłego kierowcę 2oo pod względem bezpieczeństwa, dlaczego tego nie zrobić?

To źle? Doradzić sprzęta, którego nie ogarnie gość mający przebieg powyżej 20kkm?

W sumie każdy ma coś tam między uszami, jednemu działa lepiej drugiemu gorzej...

Napisano

> Jakoś nie mam ochoty napisać "miałem rację".

> Po prostu niektórzy podchodzą do tematu inaczej.

> Wiedzą, że 2oo to nie 4oo. Przy jeździe motocyklem jest jednak inaczej.

> Jeśli mam minimalną szansę na wpłynięcie na przyszłego kierowcę 2oo pod względem bezpieczeństwa,

> dlaczego tego nie zrobić?

> To źle? Doradzić sprzęta, którego nie ogarnie gość mający przebieg powyżej 20kkm?

> W sumie każdy ma coś tam między uszami, jednemu działa lepiej drugiemu gorzej...

Pewnie masz rację ale chyba większość ma już dość "krucjaty" przeciwko jednemu RSSSSS w niemal każdym wątku.

Kupił, jeździ czy będzie jeździł jego sprawa myślę że temat został już max wyczerpany

Napisano

> Kupił, jeździ czy będzie jeździł jego sprawa myślę że temat został już max wyczerpany

"lubie to" smile.gif

Napisano

> Kupił, jeździ czy będzie jeździł jego sprawa myślę że temat został już max wyczerpany

Jezdzi i dalej sie tym chwali. W tym przypadku uwazam, ze nie ma czym sie chwalic.

Natomiast obecny watek mozna potraktowac jako prowokacyjny, wiec zostaje zamkniety.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.