Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie głośniki i gdzie?

Featured Replies

Napisano

Mam prośbę okazało się że w zakupionym aucie nie ma głośników ani radia frown.gif Potrzebuję porady - jakie głośniki muszę kupić (wielkość) aby zmieściły się w te standardowe otwory? Czy w Seicento są tylko dwa miejsca? Mam vana i z tyłu nie da rady smile.gif

Z góry dziękuję smile.gif

Napisano

Oryginalnie są tylko 2 miejsca w desce, wchodzą tam głośniki o średnicy 10cm.

Napisano

10cm w desce, ale tylko normalne glosniki nie jakies pizdzingi z wielkimi tweeterami dajacymi piaskiem po uszach, tylko zwykle, bo kratka ci nie najdzie rowno, pozatym zawsze mozna zapodac panele na glosniki 6.5" w drzwi smile.gif

Napisano
  • Autor

> 10cm w desce, ale tylko normalne glosniki nie jakies pizdzingi z wielkimi tweeterami dajacymi

> piaskiem po uszach, tylko zwykle, bo kratka ci nie najdzie rowno, pozatym zawsze mozna zapodac

> panele na glosniki 6.5" w drzwi

Co masz na myśli pisząc o panelu? Coś dokładniej?

Napisano
  • Autor

> Oryginalnie są tylko 2 miejsca w desce, wchodzą tam głośniki o średnicy 10cm.

Czy muszą być jednodrożne - czy jakieś dwu też podejdą smile.gifChodzi mi o to czy musza byc płaskie czy mogą być z "wybrzuszeniem)

Napisano

> Czy muszą być jednodrożne - czy jakieś dwu też podejdą Chodzi mi o to czy musza byc płaskie czy

> mogą być z "wybrzuszeniem)

z tego co kojarzę to tylko jednodrożne.

Jeżeli zależy Ci aby to jakoś fajnie grało to zrobił bym tak jak wyżej piszą, zamontować panele głośnikowe zamiast kieszeni w drzwiach i do tego założyć jakieś głośniki 165mm i będzie o niebo lepiej ok.gif

foto zapożyczone z neta

12c625c4d2962cddmed.jpg

Napisano

Jak ma grać tylko, żeby ,,coś'' brzęczało to ori tonsile 10cm-Plug&play.

Jak lubisz muzykę zestaw oseparowany jak wyżej-w fabryczne miejsca tweetery, w kieszenie średnioniskotonowe 16,5cm.

Niebo a ziemia ok.gif

Napisano
  • Autor

> Jak ma grać tylko, żeby ,,coś'' brzęczało to ori tonsile 10cm-Plug&play.

> Jak lubisz muzykę zestaw oseparowany jak wyżej-w fabryczne miejsca tweetery, w kieszenie

> średnioniskotonowe 16,5cm.

> Niebo a ziemia

To ma być głośniki dla pana w wieku 64 lata - słucha w większości radia smile.gif Chyba zostanę przy zwykłych głośnikach - pytanie czy te w oryginalne miejsce muszą być płaskie tzn czy mogą być np dwudrożne? Chodzi o to czy się zmieszczą pod maskownicą?

Napisano

Wejdą dwudrożne ale nie jakoś dużo wystające.

Napisano

Ja mam u siebie te głośniczki z przodu i dają rade alpine SPG 10c2 , cudów znów po 10cm nie ma co sie spodziewać , ale zawsze to jakoś lepiej gra napewno lepiej niż ori Tonsil, z tyłu mam panele z głośnikiem 6x9 grinser006.gif