Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup kabiny prysznicowej

Featured Replies

Napisano

Teść chce wymienić wannę na kabinę. chce kabinę kwadratową przyścienną, czyli nie narożną. Do tego ma być brodzik z "siedzeniem" wymiary kabiny to 80x80 cm.

Teraz jakich w miarę dobrych producentów szukać, żeby nie było tandety ale tez nie kosztowało worka złota?

Mi jedynie na myśl przychodzi Sanplast, mają takie kabiny w ofercie. Daje jakościowo radę?

Ktoś jeszcze?

Napisano

> www.radaway.pl

> siedzisko zawsze możesz zabudować na ścianie

również polecam ich wyroby

dwie kabiny użyutkowane intensywnie przez ostatnie 3 lata i żadnych śladów zużycia waytogo.gif

Napisano

> Teść chce wymienić wannę na kabinę. chce kabinę kwadratową przyścienną, czyli nie narożną. Do tego

> ma być brodzik z "siedzeniem" wymiary kabiny to 80x80 cm.

> Teraz jakich w miarę dobrych producentów szukać, żeby nie było tandety ale tez nie kosztowało worka

> złota?

> Mi jedynie na myśl przychodzi Sanplast, mają takie kabiny w ofercie. Daje jakościowo radę?

> Ktoś jeszcze?

Ronal.

Napisano

> Teść chce wymienić wannę na kabinę. chce kabinę kwadratową przyścienną, czyli nie narożną. Do tego

> Teraz jakich w miarę dobrych producentów szukać, żeby nie było tandety ale tez nie kosztowało worka

> złota?

> Mi jedynie na myśl przychodzi Sanplast, mają takie kabiny w ofercie. Daje jakościowo radę?

> Ktoś jeszcze?

Generalnie to co ci moge rozradzic to firma ktora sprzedaje swoje produkty w

http://www.leroymerlin.pl/ceramika-lazienkowa/kabiny-brodziki-sauny/kabiny-z-hydromasazem,a558.html

To jest jeden producent wiekszosci tych kabin - KERRA. Jak sie przypatrzec na szczegoly to sporo elementow tokladnie tych samych jest tez w innych modelach wiec zakladam ze skladaja z niektorych czesci zamowionych w chinach.

Lakierowane aluminium sie luszczy,

Plastiki pekaja

Uszczelki drzwi po jakims czasie puszczaja,

Srobki rdzewieja

Aluminiowe elementy rdzewieja na potege (ozdobna ramka lampki)

Ten sterownik ladnie swieci przez pierwszy rok a potem diody sie przepalaja

No ale naprawde przez pierwsze miesiace ladnie wyglada i robi WOW claps.gif

Jak chcesz to podesle ci zdjecia z mojego projektu biglaugh.gif

Napisano
  • Autor

nie no to ma byc normalna kabina przyścienna, z brodzikiem podwyższonym w rogu żeby sobie można było ewentualnie klapnąć tyłkiem

coś w tym stylu:

287158752-KT_Dr-c.jpg

287158752-Bzs_CL_2.jpg

oczywiście foto poglądowe, ze stajni Sanplastu

post-36421-14352521592786_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

> Ronal.

Z ronala miałem kiedyś felgi, nie wiedziałem, że kabiny budują biglaugh.gif

W katlaogu świetne, ale kwoty 2,5 tys w górę to nie sa raczej w budżecie teścia.

Celowałem bym prędzej w 1-1,5 tys komplet,.

Napisano

Polecono Ci bardzo dobre i niedrogie kabiny ale jeśli ma być budżetowo to Ravak może być albo i Sanplast.

Kupisz szklaną z dobrym brodzikiem. Tylko zwracaj uwagę aby odpływ był co najmniej 90mm. średnicy. Mniejsze będziesz czyścił co tydzień.

Pozdrawiam.

Napisano
  • Autor

> Polecono Ci bardzo dobre i niedrogie kabiny ale jeśli ma być budżetowo to Ravak może być albo i

> Sanplast.

> Kupisz szklaną z dobrym brodzikiem. Tylko zwracaj uwagę aby odpływ był co najmniej 90mm. średnicy.

> Mniejsze będziesz czyścił co tydzień.

> Pozdrawiam.

cenna uwaga z tym odpływem. Na szczęście to nie ja będę kupował zlosnik.gif

Napisano

> Z ronala miałem kiedyś felgi, nie wiedziałem, że kabiny budują

Ronal SunSwiss zlosnik.gifok.gif W tej chwili marka, która wymiotła nawet Huppe (stosunek cena ws. jakość) z segmentu średniego

Napisano

Zdecydowanie mogę Ci polecić Radaway ok.gif

Ja kupowałem w FHU Marvel w Tychach - bardzo dobra obsługa itp. ok.gif

Napisano

> złota?

> Ktoś jeszcze?

Miałem Sanplasta, po 7 latach rolki/prowadnice się pokruszyły, teraz jest Radaway + komplet rolek dodatkowych.

Brodzik niski kupowałem, kabina półokrągła 90x90cm chrom+ szare szkło. do tego jakaś bateria tres, silikony i fuga Mapei, 1485pln i robota własne - bardzo łatwa z resztą, w lipcu montowałem zlosnik.gif