Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytanie o przebieg

Featured Replies

Napisano

> Wszystkie tyle mają - niezleżnie od rocznika

> A ten będący przedmiotem niniejszego wątku to tylko wyjątek potwierdzający regułę

To jest tak, że 150 tysi to igla, a jak ma 200 to juz rownia pochyła, więc jak ma nie spac po nocach ze strachu, ze jutro auto kaput to niech kupi z przebiegiem mniejszym.

Zresztą, szuka już od początku roku i znaleźć nie może icon_rolleyes.gif

Napisano
  • Autor

> szukaj takiego z przebiegiem okolo 160-180 tys km....

nie bądz taki dowcipny zlosnik.gif , raczej jedziemy w poniedziałek do serwisu i jak wszystko bedzie ok to bierzemy smile.gif

pozdrawiam

Napisano

> nie bądz taki dowcipny , raczej jedziemy w poniedziałek do serwisu i jak wszystko bedzie ok to

> bierzemy

> pozdrawiam

i slusznie ok.gif

Napisano

Będę miał jazdy, jak będę chciał sprzedać auto rodziców. Teraz ma 4 lata i 14kkm.

Napisano

> Co to za wtryski

Jakieś Keihin, później chyba potaniały, ale w czasie kiedy moje się skończyły, taniej tego modelu nie było.

Co do reduktora - napisałem "nie wiem" - strzeliłem to 500zł zlosnik.gif Ze zdziwienia wnioskuję, że kosztuje mniej? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

No jutro jadę oglądać jeszcze raz smile.gif i jestem umówiony do serwisu Peugeota smile.gif , zobaczymy co z tego wyjdzie smile.gif ,

pozdrawiam Wszystkich , mam nadzieje że mi pogoda dopisze bo tak to cały czas buu.gif pada

Fatal cool.gif

Napisano
  • Autor

zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif KUPILIŚMY zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Fotki jak umyje smile.gif

pozdrawiam i dziękuje wszystkim za pomoc , w serwisie samochód wyszedł rewelacyjnie smile.gif gościu w serwisie był w szoku shocked.gif ze ktoś tak dbał o samochód smile.gif

Fatal

Napisano

> KUPILIŚMY

> Fotki jak umyje

> pozdrawiam i dziękuje wszystkim za pomoc , w serwisie samochód wyszedł rewelacyjnie gościu w

> serwisie był w szoku ze ktoś tak dbał o samochód

> Fatal

własnie dlatego należy sprawdzić stan auta a nie stan licznika, czesto auto z przebiegiem ponad 200 tys jest w lepszym stanie niż auto kilkuletnie, gdzieś ktoś miał gdzieś serwisowanie jak należy

Napisano
  • Autor

> własnie dlatego należy sprawdzić stan auta a nie stan licznika, czesto auto z przebiegiem ponad 200

> tys jest w lepszym stanie niż auto kilkuletnie, gdzieś ktoś miał gdzieś serwisowanie jak

> należy

No gość z sewisu powiedział że dawno nie widział tak zadbanego samochodu , do zrobienia jest jakaś tam pierdoła , mam na kartce napisane ale nie pamiętam co smile.gif za 560 zł - 30 % smile.gif , ja dla mnie dalej samochód ocenia na 5+ smile.gif , gość mi dał wszystkie faktury co było robione itp. , jednym słowem nie mogę w to jeszcze uwierzyć że taki samochód znalazłem smile.gif , warto było czekać i szukać smile.gif , także wszystko działa jak należy smile.gif , rano pięknie odpalił , a po chwili przełączył się na GAZ grinser006.gif super , nie ma to jak tania jazda smile.gif

pozdrawiam

Fatal

Napisano

> pozdrawiam

> Fatal

jak tu już w wątku podkreślałem , nie warto się sugerować przebiegiem i olewać samochód , tylko trzeźwym okiem na chłodno ocenić stan pojazdu.

Gratulacje i bezawaryjnej jazdy.

Napisano
  • Autor

> jak tu już w wątku podkreślałem , nie warto się sugerować przebiegiem i olewać samochód , tylko

> trzeźwym okiem na chłodno ocenić stan pojazdu.

> Gratulacje i bezawaryjnej jazdy.

Dzięki i pozdrawiam smile.gif

Kropka dalej mam , aż mnie serce boli że będę sie z nim rozstawał crazy.gif

Napisano

> Dzięki i pozdrawiam

> Kropka dalej mam , aż mnie serce boli że będę sie z nim rozstawał

szerokości i do zobaczenia na PKP [nie mylić z dworcem] zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> szerokości i do zobaczenia na PKP [nie mylić z dworcem]

O cześć smile.gif , no oczywiście że będę zaglądał smile.gif , tu na forum są tacy ludzie że nie można zapomnieć o AK smile.gif

pozdrawiam i dziękuję , mam nadzieje że nie sprzedajesz swojego Puga smile.gif

Napisano

Siur, że się nie pozbywam. Po polerowaniu lakieru i wyczyszczeniu tapicerki na mokro jest jeszcze piękniejszy grinser006.gif

P.S.: Gdybyś miał potrzebę podpięcia pod komputer [PP2000] to szczegóły ustalimy na PRV.

Napisano
  • Autor

> Siur, że się nie pozbywam. Po polerowaniu lakieru i wyczyszczeniu tapicerki na mokro jest jeszcze

> piękniejszy

> P.S.: Gdybyś miał potrzebę podpięcia pod komputer [PP2000] to szczegóły ustalimy na PRV.

ok smile.gif dam znać