Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rekord Cannonball pobity!

Featured Replies

Napisano

http://www.dailymail.co.uk/news/article-...eye-police.html

Facet zrobił specjalna wersje Mercedesa CL - dwa dodatkowe zbiorniki paliwa, wykrywacze i zakłócacze radarów i laserów, a takze kaczki i baseny do załatwiania sie w czasie jazdy. I przejechał z. Nowego Jorku do Los Angeles w 28 godzin i 50 minut. Średnia prędkość wyszła 98 MPH.

article-0-191687C800000578-39_634x534.jpg

Dla nie wyobrazajacych sobie odległości - prawie identyczna odległość jest pomiędzy Lizboną a Moskwą.

Napisano

Myślę, że 29 h bez dwójeczki da radę spokojnie, ale ten drugi pewnie musiał kierowcy butelki podtykać.... facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> Matko jaki smród musiał być w kabinie....

przeciez kupy walic nie musial a o dwoch sikaczach da sie tyle czasu przetrwac wiec tragedii pewnie nie bylo. tyle to pewnie by sie w pampersie zmiescilo grinser006.gif

Napisano

> Matko jaki smród musiał być w kabinie....

jaki smród może być przez 1 dobe? imho żaden..

Napisano

> http://www.dailymail.co.uk/news/article-...eye-police.html

> Facet zrobił specjalna wersje Mercedesa CL - dwa dodatkowe zbiorniki paliwa, wykrywacze i

> zakłócacze radarów i laserów, a takze kaczki i baseny do załatwiania sie w czasie jazdy. I

> przejechał z. Nowego Jorku do Los Angeles w 28 godzin i 50 minut. Średnia prędkość wyszła 98

> MPH.

> Dla nie wyobrazajacych sobie odległości - prawie identyczna odległość jest pomiędzy Lizboną a

> Moskwą.

Masakra z tym czasem przejazdu yikes.gif Chciałbym zobaczyć filmiki z jazdy shocked.gif

Napisano

> Myślę, że 29 h bez dwójeczki da radę spokojnie, ale ten drugi pewnie musiał kierowcy butelki

> podtykać....

Nieśmiertelne skojarzenie:

Napisano

> Masakra z tym czasem przejazdu Chciałbym zobaczyć filmiki z jazdy

ja też, tylko aż się wierzyć nie chcę, że udało mu się taki czas wykręcić jak co chwile ludzie piszą o leżeniu na glebie za drastyczne przekroczenia prędkości w USA zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> ja też, tylko aż się wierzyć nie chcę, że udało mu się taki czas wykręcić jak co chwile ludzie

> piszą o leżeniu na glebie za drastyczne przekroczenia prędkości w USA

Facet poza wszelkimi wykrywaczami i zaklocaczami radarów miał cała armie pomocników ktorzy sprawdzali zaraz przed nim każdy odcinek trasy i informowali o policji, wypadkach itp. Pomimo ze jechał bardzo szybko, to ani razu go policja nie złapała.

Napisano

A teraz policja wykorzystując nagranie naliczy mu "opłatę"...

Napisano

> A teraz policja wykorzystując nagranie naliczy mu "opłatę"...

A co na nagraniu widać? hehe.gif

Napisano

> A co na nagraniu widać?

średnią prędkość na trasie

Napisano

> średnią prędkość na trasie

a on powie ze to była ściema, bo krecil filmik do internetu smile.gif

to tak jakbym ja nakrecil film ukazujący mój predkosciomierz ze jade 250km/h w miescie - i na tej podstawie mialbym dostać mandat? rotfl.gif

Napisano

> a on powie ze to była ściema, bo krecil filmik do internetu

> to tak jakbym ja nakrecil film ukazujący mój predkosciomierz ze jade 250km/h w miescie - i na tej

> podstawie mialbym dostać mandat?

nie wiem - pytaj K3 - on ma doświadczenie...ja tylko rzuciłem tezę

Napisano

> nie wiem - pytaj K3 - on ma doświadczenie...ja tylko rzuciłem tezę

to wlasnie Ci mowie jak to można obalic... zalozylem inne koła, przestawiłem predkosciomierz.. i stad mi pokazywal taka predkosc panie sędzio, bo nagrywałem film, a film jak wiemy to fikcja skromny.gif

Napisano

> Facet poza wszelkimi wykrywaczami i zaklocaczami radarów miał cała armie pomocników ktorzy

> sprawdzali zaraz przed nim każdy odcinek trasy i informowali o policji, wypadkach itp. Pomimo

> ze jechał bardzo szybko, to ani razu go policja nie złapała.

Ciekaw jestem tylko, ilu policjantów było w tej jego armii. Nie zdziwiłoby mnie, jeśli celowo mu na to pozwolili.

Napisano

> Chciałbym zobaczyć filmiki z jazdy

A ja, jak pomyślę o tych kaczkach i basenach w kabinie, to raczej dziękuję. screwy.gif