Jump to content

Jakie przwody zapłonowe do 1.6

Recommended Posts

Witajcie smile.gif moje dotychczasowe NGK wytrzymały 20kkm i robi się powoli dyskoteka pod maską i na wolnych silnik delikatnie przerywa. Może dorzucić więcej grosza i zainwestować w beru? Co szło na pierwszy montaż? CHAMPIONY? wink.gif

> Witajcie moje dotychczasowe NGK wytrzymały 20kkm i robi się powoli dyskoteka pod maską i na

> wolnych silnik delikatnie przerywa. Może dorzucić więcej grosza i zainwestować w beru? Co szło

> na pierwszy montaż? CHAMPIONY?

Ja wbrew negatywnym opiniom miałem Janmory i dawaly rade:)

http://allegro.pl/janmor-przewody-zaplonowe-brava-bravo-marea-1-6-i3677455779.html

50 tys i sprzedlem auto

zresztą w seju 1.2 16v też miałem:) i w maluchu:)

> Też miałem i nie mogę nic złego o nich powiedzieć.

no nie powiem bo cena zachęca do zakupu, we wtorek podjadę do sklepu w którym się zaopatruję w części i jeżeli tak zachwalacie to wezmę te jan-mor'y wink.gif

> no nie powiem bo cena zachęca do zakupu, we wtorek podjadę do sklepu w którym się zaopatruję w

> części i jeżeli tak zachwalacie to wezmę te jan-mor'y

w tej cenie też NGK na alledrogo dostaniesz

czy santechy

> za alledrogo podziękuje bo możliwe że te moje NGk'i to zwykłe podróbki i dlatego tak szybko puściły

musisz też mieć pewność, że w sklepie Ci nie przepakują:) w oryg pudło podróbek:) tak też robią:) pozdro

> Ja wykorzystałem, długi weekend, i serwis zacząłem właśnie od przewodów i świec zapłonowych, wybrałem NGK bo poza bosch nic innego w garażu widzieć nie chcę, aha jeszcze Magneti Mirelii ponadto olej i filtry. dodam że za przewody w sklepie zapłaciłem 138 zł. a za świece 18 zł od sztuki

Ps. Janmory ( niebieskie paskudztwa ) ODRADZAM !!!

• 2 weeks later...