mati6630 Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 Witajcie moje dotychczasowe NGK wytrzymały 20kkm i robi się powoli dyskoteka pod maską i na wolnych silnik delikatnie przerywa. Może dorzucić więcej grosza i zainwestować w beru? Co szło na pierwszy montaż? CHAMPIONY? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazuuur Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 > Witajcie moje dotychczasowe NGK wytrzymały 20kkm i robi się powoli dyskoteka pod maską i na > wolnych silnik delikatnie przerywa. Może dorzucić więcej grosza i zainwestować w beru? Co szło > na pierwszy montaż? CHAMPIONY? Ja wbrew negatywnym opiniom miałem Janmory i dawaly rade:) http://allegro.pl/janmor-przewody-zaplonowe-brava-bravo-marea-1-6-i3677455779.html 50 tys i sprzedlem auto zresztą w seju 1.2 16v też miałem:) i w maluchu:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waho Posted November 9, 2013 Share Posted November 9, 2013 > Ja wbrew negatywnym opiniom miałem Janmory i dawaly rade:) Też miałem i nie mogę nic złego o nich powiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati6630 Posted November 9, 2013 Author Share Posted November 9, 2013 > Też miałem i nie mogę nic złego o nich powiedzieć. no nie powiem bo cena zachęca do zakupu, we wtorek podjadę do sklepu w którym się zaopatruję w części i jeżeli tak zachwalacie to wezmę te jan-mor'y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aras Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 > Co szło > na pierwszy montaż? MM, i takie właśnie polecam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazuuur Posted November 10, 2013 Share Posted November 10, 2013 > no nie powiem bo cena zachęca do zakupu, we wtorek podjadę do sklepu w którym się zaopatruję w > części i jeżeli tak zachwalacie to wezmę te jan-mor'y w tej cenie też NGK na alledrogo dostaniesz czy santechy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati6630 Posted November 10, 2013 Author Share Posted November 10, 2013 > w tej cenie też NGK na alledrogo dostaniesz > czy santechy za alledrogo podziękuje bo możliwe że te moje NGk'i to zwykłe podróbki i dlatego tak szybko puściły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mazuuur Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 > za alledrogo podziękuje bo możliwe że te moje NGk'i to zwykłe podróbki i dlatego tak szybko puściły musisz też mieć pewność, że w sklepie Ci nie przepakują w oryg pudło podróbek:) tak też robią pozdro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NovoSeven Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 > Ja wykorzystałem, długi weekend, i serwis zacząłem właśnie od przewodów i świec zapłonowych, wybrałem NGK bo poza bosch nic innego w garażu widzieć nie chcę, aha jeszcze Magneti Mirelii ponadto olej i filtry. dodam że za przewody w sklepie zapłaciłem 138 zł. a za świece 18 zł od sztuki Ps. Janmory ( niebieskie paskudztwa ) ODRADZAM !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati6630 Posted November 11, 2013 Author Share Posted November 11, 2013 > musisz też mieć pewność, że w sklepie Ci nie przepakują w oryg pudło podróbek:) tak też robią > pozdro intercars raczej takich metod nie stosuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati6630 Posted November 12, 2013 Author Share Posted November 12, 2013 Kupione MM chodzi jak zegareczek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
norbert123 Posted November 13, 2013 Share Posted November 13, 2013 Pomimo wielu kiepskich opinii o NGK, ja mam juz 2 komplet i jest OK (wymieniam profilaktycznie co okolo 5 lat) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mati6630 Posted November 13, 2013 Author Share Posted November 13, 2013 > Pomimo wielu kiepskich opinii o NGK, ja mam juz 2 komplet i jest OK > (wymieniam profilaktycznie co okolo 5 lat) moje ngk wytrzymały 20kkm i 3 lata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANT Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 ja nie polecam NGK. Ogólnie kiepska jakość wykonania, miałem 3 komplety, ze sklepu nie z allegro. Teraz mam fiatowskie (o dziwo nie MM, sprawdzę później co na nich pisze) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts