Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co do plompania opon?

Featured Replies

Napisano

Założyłem sobie zimówki i chciałem je dompompować - lezał sobie na półce taki mały kompresorek do sie go do zapalniczki wkłada - odpaliłem - pochodził chwile, nic nie był w stanie napompować, potem cos w nim strzeliło - zepsuł sie - nie dmucha. No dobra... Wziąlem od ojca z garażu drugi taki sam - podłączyłem - cos strzeliło - zepsuł się hehe.gif

Są jakieś małe cosie co są w stanie napompować koło, czy mam sobie pompkę nożną kupić? zlosnik.gif

Napisano

kup kompresorek black deckera

Napisano

> Założyłem sobie zimówki i chciałem je dompompować - lezał sobie na półce taki mały kompresorek do

> sie go do zapalniczki wkłada - odpaliłem - pochodził chwile, nic nie był w stanie napompować,

> potem cos w nim strzeliło - zepsuł sie - nie dmucha. No dobra... Wziąlem od ojca z garażu

> drugi taki sam - podłączyłem - cos strzeliło - zepsuł się

> Są jakieś małe cosie co są w stanie napompować koło, czy mam sobie pompkę nożną kupić?

Mam kompresorek GM z zestawu naprawczego - nie tylko koła, ale i materac można nim napompować smile.gif

Napisano

> Założyłem sobie zimówki i chciałem je dompompować - lezał sobie na półce taki mały kompresorek do

> sie go do zapalniczki wkłada - odpaliłem - pochodził chwile, nic nie był w stanie napompować,

> potem cos w nim strzeliło - zepsuł sie - nie dmucha. No dobra... Wziąlem od ojca z garażu

> drugi taki sam - podłączyłem - cos strzeliło - zepsuł się

> Są jakieś małe cosie co są w stanie napompować koło, czy mam sobie pompkę nożną kupić?

Ze starej lodówki sobie zrób. Koszt pomijalny a działa jak należy. palacz.gif

Napisano

Szukaj firmowych, dołączanych do zestawów naprawczych. One raczej działają dobrze, osobiście mam continentala i naprawdę daje radę.

Napisano

Kup nożną albo po prostu podjedź na Orlena grinser006.gif

Napisano

Porządny kosztuje pewnie dużo, taniego nie warto kupować.

Do okazjonalnych przypadków najlepszy jest kompresor na stacji

Napisano
  • Autor

> Szukaj firmowych, dołączanych do zestawów naprawczych. One raczej działają dobrze, osobiście mam

> continentala i naprawdę daje radę.

kupiłem sobie cały zestawik naprawczy VW w takim razie smile.gif

Napisano

to się podepnę do pytania zlosnik.gif

czy taki kompresorek z sklepu na L będzie się do czegoś nadawał? L...

Czy to jest to samo co te najtańsze tylko w innym opakowaniu? zlosnik.gif

Napisano

Do pompowania kół tanie kompresory są dobre. Jak będziesz go zarzynał ciągłym pompowaniem np. malowanie to się rozleci z przegrzania. Mam takiego marketowego do pompowania kółek już chyba 10 lat i działa. Do zadań specjalnych mam kompresorek z sprężarki ciężarówki.

Napisano

> Do pompowania kół tanie kompresory są dobre. Jak będziesz go zarzynał ciągłym pompowaniem np.

> malowanie to się rozleci z przegrzania.

Takim kompresorkiem na 12V to raczej wogóle nic nie pomalujesz smile.gif

Napisano

> Takim kompresorkiem na 12V to raczej wogóle nic nie pomalujesz

Chodzi mi o takie tanie kompresorki 25l za 250-300zł zlosnik.gif Takie na 12V to niewiem czy napompuje więcej jak 1,5 atmosfery do opony, chyba że za pół godziny.

Napisano

> Takie na 12V to niewiem czy napompuje więcej

> jak 1,5 atmosfery do opony, chyba że za pół godziny.

Kiedyś kupiłem jakąś najtańszą toye w castoramie, bo mi się nie chciało pompować ani zmieniać koła na 20st mrozie. Oponę 225R16 pompował na dwa razy po 10 minut z kilkuminutową przerwą, ale w sumie mi to nie przeszkadzało jak siedziałem w środku z włączonym ogrzewaniem smile.gif Kompresorek continental, którego mam teraz w dwóch samochodach podobną oponę pompuje połowę krócej.

Napisano

> kup kompresorek black deckera

kupiłem taki na 230v i sprawuje się dobrze

Napisano

> Chodzi mi o takie tanie kompresorki 25l za 250-300zł Takie na 12V to niewiem czy napompuje więcej

> jak 1,5 atmosfery do opony, chyba że za pół godziny.

moj jakos bez problemow pompuje do 2,6 i raczej powiedzialbym ze zajmuje mu to chwile (z 2.0-2.2 do 2.6).

Napisano

> kupiłem taki na 230v i sprawuje się dobrze

ja mam na 12v i dziala super