Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

megane.com.pl

Featured Replies

Napisano

Normalnie masakra sciana.gif

każdy mój post jest edytowany i przytłaczany regulamin nawet za to jeśli dam jeden dodatkowy enter zlosnik2.gif

a ludzie którzy tam są często piszą takie pierdoły ale chyba tylko po to żeby się dowartościować bo jak wygarniesz mu cytatami i argumentami to już nie odpiszą nic zlosnik.gif chyba regulamin zabrania grinser006.gifsciana.gif

ale fakt całkiem dużo tam jest i można sporo wyciągnąć na temat naszych aut ok.gif

wyłapał ktoś tam kiedyś bana ? zlosnik.gif

Napisano

> Normalnie masakra

> każdy mój post jest edytowany i przytłaczany regulamin nawet za to jeśli dam jeden dodatkowy enter

ja dostalem warna za kwestionowanie usuwania enterów. bo mośki z megane nie rozumieją co to styl "blokowy" pisania i że akapity online działają inaczej niż w Wordzie smile.gif

ale na kompleksy argumentami nie poradzisz smile.gif

> a ludzie którzy tam są często piszą takie pierdoły ale chyba tylko po to żeby się dowartościować bo

> jak wygarniesz mu cytatami i argumentami to już nie odpiszą nic chyba regulamin zabrania

jak napisaałem że megane III prowadzi się conajwyżej poprawnie (w wątku o tym co lubisz w swoim Megane a czego nie), że można się przyczepić do wielu rzeczy... to się poobrażali, bo przecież prowadzi się genialnie smile.gif

> ale fakt całkiem dużo tam jest i można sporo wyciągnąć na temat naszych aut

> wyłapał ktoś tam kiedyś bana ?

sam se dałem smile.gif

Napisano

> Normalnie masakra

hehe ja ostrzeżenie i kilka uwag odnośnie budowania zdania!nie postawisz kropki nad i to ci wyraz na czerwono zrobią screwy.gif

Napisano

a ja zero banów czy ostrzeżeń skromny.gifpalacz.gif

Napisano

> Normalnie masakra

> każdy mój post jest edytowany i przytłaczany regulamin nawet za to jeśli dam jeden dodatkowy enter

> a ludzie którzy tam są często piszą takie pierdoły ale chyba tylko po to żeby się dowartościować bo

> jak wygarniesz mu cytatami i argumentami to już nie odpiszą nic chyba regulamin zabrania

> ale fakt całkiem dużo tam jest i można sporo wyciągnąć na temat naszych aut

przerost formy nad treścią, mocno zniechęcają takim działaniem

Napisano

Byłem tam,ale z takim jednym za dużo sobie jaj robiłem z tamtejszych moderatorów i już nie mam tam konta. zlosnik.gif Ale dla równowagi poznałem tam kilka dobrych osób.

Napisano

I mają rację tongue.gif

A po co w ogóle tam zaglądać lepiej meganecoupe.pl, czy scenicforum.pl

Napisano

> lepiej meganecoupe.pl, czy scenicforum.pl

eeee przesadzasz grinser006.gif

lepiej to jest na renaultforum.com.pl hehe.gif

BTW - na megane.com jestem zapisany i czasami coś piszę. miałem przeprawy np. z polskimi znakami, ale co poradzić, jak N97 mini nie ma polskich znaków sick.gif

drażni mnie tez to, że jak podaję osobie POTRZEBUJĄCEJ adres do kogoś, kto mu pomoże, to z automatu adres jest wycinany - także na PW. niektóre fora z automatu mają blokadę pokazywania adresów. krótko mówiąc - albo megane.com albo żadne claps.gif

poza tym - każde forum ma swoją specyfikę i inne ciekawostki.