Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zderzaki w kolor...

Featured Replies

Napisano

Cześć wink.gif

Jakby ktoś miał chwilkę i chęć to prosiłbym o pomalowanie zderzaków w kolor budy tak jak zaznaczyłem na zdjęciu gdzie:

np8k.jpg

ad. 1

Kolor na zderzaku idzie do zaznaczonej na zdjęciu grubszej czerwonej linii i zaznaczone listewki zostają czarne plus lusterka i progi w kolor.

ad. 2

Kolor na zderzaku idzie do zaznaczonej na zdjęciu cienkiej linii i zaznaczone listewki zostają czarne plus lusterka w kolor.

ad. 3

Kolor na zderzaku idzie do zaznaczonej na zdjęciu cienkiej linii i listewki też idą w kolor plus lusterka w kolor.

ad. 4

Na zdjęciu od tyłu listewki zostają czarne.

ad. 5

Na zdjęciu od tyłu listewki w kolor budy.

I na każdym zdjęciu jeszcze usunąć ten znaczek koło kierunkowskazu na błotniku, a litewka pod maską zaznaczona owalem zostaje czarna ok.gif

Foty:

jprt.jpg

66of.jpg

ptjx.jpg

Z góry dzięki za pomoc smile.gif20.GIF

Napisano
  • Autor

> Bzy VT zaklinam odpuść panie

Nie raz już zastanawiałem się jak takie zestawienie będzie się prezentowało więc chętnie zobaczę wink.gif Będzie słabo to nie ruszam ok.gif

Napisano

Ad 2 troche w innym odcieniu zlosnik.gif

1.jpg

Imo fajnie to wygląda jak zderzak w kolor, ale cały (nie do tej farbycznej linii), lusterka i progi w kolor + nisko + fajne koło waytogo.gif

Edit. wtedy listwy z drzwi out + słupki w kolor bez folii wink.gif A takiego kolorku w wersji SX nie ma za bardzo, wiec ja bym pokombinował - troche sie już w czarno zielonym setupie najeździłeś, prawda Panie? grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Ad 2 troche w innym odcieniu

Czaiłem auto Pirata nie raz i fajnie to wszystko się komponuje ale jednak przy moim kolorze będzie inaczej to wyglądało dlatego chciałbym zobaczyć VT smile.gif

> Imo fajnie to wygląda jak zderzak w kolor, ale cały (nie do tej farbycznej linii), lusterka i progi w kolor + nisko + fajne koło

Też raczej skłaniałbym się, żeby malować do końca, a samą dokładkę zostawić czarną ok.gif Jak zderzaki by poszły w kolor to lustra też na bank, a co do progów to też muszę to zobaczyć bo może akurat czarne by się komponowały z dokładką hmm.gif Co do koła to nowe leży już w garażu i czeka na wolną chwilę żeby się nim zająć food.gifzlosnik.gif A, że czasu mało to wiesz...Niżej już nie będzie bo na tyle ląduję ósemka to musiałbym pewnie bardziej budę pchać, a wolę tego uniknąć wink.gif Chyba, że przód niżej posadzić ale nie wiem, czy już by nie było zbyt nisko do codziennej jazdy...

> Edit. wtedy listwy z drzwi out + słupki w kolor bez folii A takiego kolorku w wersji SX nie ma za bardzo, wiec ja bym pokombinował - troche sie już w czarno zielonym setupie najeździłeś, prawda Panie?

Za listwy się zabieram się już któryś tam sezon ale brakuje mi motywacji bo IMO są lekkim dopełnieniem tych na zderzakach 270751858-jezyk.gif Ale też chętnie zobaczę jakby bez nich to wyglądało wink.gif Na słupku folia zostaje bo słupek w kolorze po prostu mi się nie widzi ok.gif A czarno/zielonym już się turla kilka ładnych latek, także jakby pomalowana całość wyglądała dobrze to zawsze jakaś zmiana 893goodvibes.gif

Napisano

nie wiem dlaczego ale cc bardziej mi się podoba z czarnymi zderzakami, jedynie co to będąc na Twoim miejscu pokombinowałbym coś z listwami od sportinga

Napisano
  • Autor

> nie wiem dlaczego ale cc bardziej mi się podoba z czarnymi zderzakami, jedynie co to będąc na Twoim miejscu pokombinowałbym coś z listwami od sportinga

Podejrzewam panie, że chodzi Ci o te owale w otworach ze sportinga ale one nie wejdą do zderzaka z sx'a bo będzie przeszkadzać listewka (kiedyś już nad tym rozmyślałem i odpuściłem) ok.gif Co do koloru to ten setup też mi się podoba ale naszła mnie myśl, żeby zobaczyć jak w lakierze to będzie wyglądało wink.gif A nóż widelec może się pomodzi zlosnik.gif

Napisano

nie tylko o nie, ale również o te w rowkach zderzaka. Co do samych owali, to zawsze da się coś pomodzić i będą jak oryginały leżeć

Napisano

> nie tylko o nie, ale również o te w rowkach zderzaka.

Gdzie Ty widzisz rowki w zderzakach sx'owych? spineyes.gif

>Co do samych owali, to zawsze da się coś

> pomodzić i będą jak oryginały leżeć

SX'owa listwa i owal? IMO przesadzony kundel.

Czekamy na VT jakiegoś magika, bo sam jestem ciekaw waytogo.gif

MLODY - progi w kolor z resztą!

Napisano
  • Autor

> nie tylko o nie, ale również o te w rowkach zderzaka. Co do samych owali, to zawsze da się coś pomodzić i będą jak oryginały leżeć

W zderzakach sx'owych nie ma rowka tylko oryginalnie odlane listewki, któych nie ruszysz 270751858-jezyk.gif Poza tym nie po to czaiłem się tyle czasu na nowe zderzaki od sx'a żeby myśleć o listewkach od sportinga old.gifzlosnik.gif A owali raczej się jakoś mądrze nie przerobi bo by trzeba ściąć praktycznie całą jego dolną obwódkę żeby się zmieściło nad listwą zderzaka, a po takim zabiegu owal straci już wygląd oslabiony.gif Więc ten temat odpuszczam wink.gif

Napisano
  • Autor

> MLODY - progi w kolor z resztą!

Czekamy na VT skromny.gifzlosnik.gif

Napisano

chodziło mi tylko o dokładne sprecyzowanie miejsca, bo zauważ, że nie tylko centomaniacy siedzą na kąciku VT

Napisano
  • Autor

Panowie nikt nie pomoże zobrazować tematu icon_rolleyes.gif?

Napisano

> chodziło mi tylko o dokładne sprecyzowanie miejsca, bo zauważ, że nie tylko centomaniacy siedzą na

> kąciku VT

Zawsze musisz spaść na 4 łapy? zlosnik.gif Zobacz co pisałeś wyżej, a potem kombinuj ok.gif

MLODY, Panowie bravooo i aquil_ czasami coś tam dłubią waytogo.gif spróbuj może na priv wink.gif

Napisano
  • Autor

> MLODY, Panowie bravooo i aquil_ czasami coś tam dłubią spróbuj może na priv

No chłopaki robią profi robotę waytogo.gif Ale póki co jeszcze poczekam i nie będę Ich nękał zlosnik.gif bo może nie mają akurat czasu, żeby strzelić vt wink.gif Panowie pomożecie smile.gif?

Napisano

Trzymaj:

ad1

olejhnQ.jpg

ad2

2OsipTZ.jpg

Pyk3fzH.jpg

ad3

CTLd5TB.jpg

YnI26xR.jpg

ad4

K987mWi.jpg

ad5

D3A1GX8.jpg

Nie wyszło jakoś idealnie, ale jakiś podgląd masz wink.gif

Swoją drogą jakbym podliczył ile VT CC i SC zrobiłem już w swojej "karierze" to ilość by była konkretna hehe.gifzlosnik.gif

Napisano

A tylko spróbuj paździerza zniszczyć takimi tjuningami to ja ci pokaże old.giftuk.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Trzymaj:

> ad1

> ad2

> ad3

> ad4

> ad5

> Nie wyszło jakoś idealnie, ale jakiś podgląd masz

> Swoją drogą jakbym podliczył ile VT CC i SC zrobiłem już w swojej "karierze" to ilość by była

> konkretna

Dzięki panie za poświęcony czas przy VT 20.GIF Temat jest zobrazowany i szczerze to sam nie wiem co myśleć o efekcie hmm.gif Niby mi się podoba, niby nie niewiem.gif Trza się przespać z tematem zlosnik.gif Dzięki jeszcze raz waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> A tylko spróbuj paździerza zniszczyć takimi tjuningami to ja ci pokaże

Hehe hehe.gifzlosnik.gif Zobaczymy bo sam nie wiem...Ale na tą chwilę zostają czarne ok.gif Ale nie mówię, że ad 2 kiedyś na aucie nie wyląduje bo nawet mi się widzi grinser006.gif

Napisano

> Ale nie mówię, że ad 2 kiedyś

> na aucie nie wyląduje bo nawet mi się widzi

No ad2 od bidy mogłoby być. Ale, żeby cię czasem nie podkusiło... old.gif

Napisano
  • Autor

> No ad2 od bidy mogłoby być. Ale, żeby cię czasem nie podkusiło...

Pożyjemy zobaczymy zlosnik.gif Najpierw felunek trza ogarnąć wink.gif

Napisano
  • Autor

A czy mógłbyś jeszcze usunąć listwy boczne przy ad 2 smile.gif?

Napisano

> A czy mógłbyś jeszcze usunąć listwy boczne przy ad 2 ?

+ pasek na szybie i najlepsza opcja waytogo.gif

Oczywiscie progi w kolor ok.gif

Na miniaturce jak popatrzysz to dobrze to wygląda cfaniak.gif

6kgh.jpg

Sportingowy zdeś z listewkami nie leżałby tak fajnie w metaliku jak ten SX ok.gif

Napisano

Przy okazji wrzuciłbym klamki w kolor. Pasek na szybie zostawił

a listwy z boków - out, chyba, ze kupisz wąskie SXowe ok.gif

Napisano

> Przy okazji wrzuciłbym klamki w kolor.

Neee tylko nie to, strasznie to wygląda no.gifsick.gif

Napisano
  • Autor

> + pasek na szybie i najlepsza opcja

> Oczywiscie progi w kolor

> Na miniaturce jak popatrzysz to dobrze to wygląda

> Sportingowy zdeś z listewkami nie leżałby tak fajnie w metaliku jak ten SX

No powiem Ci, że IMO ciekawie to wygląda wink.gif Temat wart przemyślenia waytogo.gif Ale pasek zostanie zlosnik.gif A zderzaków z sx'a bym nie zamienił na sportingowe old.gif

Napisano
  • Autor

> Przy okazji wrzuciłbym klamki w kolor. Pasek na szybie zostawił

> a listwy z boków - out, chyba, ze kupisz wąskie SXowe

Kiedyś pisałem do kogoś w sprawie wąskich listew ale nie sprzedał w końcu...Jest to to nowe do dostania niewiem.gif?Klamki zostaną czarne bo podobnie jak Steffanowi mnie też nie widzą się w kolorze budy wink.gifok.gif

Napisano

> Kiedyś pisałem do kogoś w sprawie wąskich listew ale nie sprzedał w końcu...Jest to to nowe do

> dostania ?Klamki zostaną czarne bo podobnie jak Steffanowi mnie też nie widzą się w kolorze

> budy

Pasują do słupków, listewek w zdesiu i dokładki - też w takim setupie bym ich nie malowal wink.gif Ale pasek bym wywalił, bo to tak średniacko wygląda w takim setupie ok.gif

Co do listewek drzwi, ja bym odpuścił - miałem SXowe sprzedałem Mefistowi do Żółtka wink.gif - Klape masz na gładko, to drzwi bez listewek fajnie będą wyglądać waytogo.gif

Co do sportingów - i dobrze ok.gif w kolorze byłaby padaka zlosnik.gif