Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Philips D1S z Allegro, oryginalny inaczej!

Featured Replies

Napisano

> Dobrze zrobił bo powiadomił na Autokaciku, a czemu nie powiadomił potecjalnych kupców podróbek

> wystawiając komentarz na allegro? Bał sie zwrotego kometarza, oraz braku zwrotu kasy , choć

> sam przyznał, że wiedział w 99% przed zakupem że kupuje podróbę. Kto ma ostrzec potęcjalnych

> kupujących jak klient który to odkrył wystawiając odpowiedni kometarz, a nie trześąc portkami

> o zwrot kasy i zwrotny negatyw.

polecam iść do psychologa bo zapędzasz się w chorych domysłach ok.gif

a w dodatku oskarżasz kogoś nie mając żadnych podstaw ok.gif

może internet szkodzi albo za dużo jego ? hmm.gif

Napisano

> Nazwałem sprzedawcę OSZUSTEM, ponieważ nim jest i basta.

Ale ja też tak uważam i takich sprzedawców powinno się eliminować z rynku. Mi chodziło o to, że po jednym moim wpisie wrzuciłeś mnie do jednego worka z tym sprzedającym.

Napisano

> Czy tak nisko AK już upadło i Polacy,że jak cena jest niska i ktoś kupił podróbkę (na aukcji NIC nie wskazywało na podróbkę) to nawet nie ma prawa głośno nazwać sprzedającego OSZUSTEM?!

Ależ można i nawet trzeba nagłaśniać takie sytuacje. Nie handluje niczym, ale wiem z doświadczenia, że jeśli coś ma być dobre to musi kosztować ok.gif

Napisano

> polecam iść do psychologa bo zapędzasz się w chorych domysłach

> a w dodatku oskarżasz kogoś nie mając żadnych podstaw

> może internet szkodzi albo za dużo jego ?

Nie ma żadnych domysłów przeczytaj wątek od początku, autor przyznaje że wiedział w 99% że kupuje podróbę !

kupił, stwierdził że podróba, powinien ostrzec innych potencjalnych kupujących to badziewie u tego sprzedającego ! a tak każdy cicho siedzi a ludzie kupują guano i nawet o tym nie wiedzą.

Napisano

> Nie ma żadnych domysłów przeczytaj wątek od początku, autor przyznaje że wiedział w 99% że kupuje

> podróbę !

> kupił, stwierdził że podróba, powinien ostrzec innych potencjalnych kupujących to badziewie u tego

> sprzedającego ! a tak każdy cicho siedzi a ludzie kupują guano i nawet o tym nie wiedzą.

nie wiem jak ty ale ja czytałem że sprzedający zapewniał go że to nie podróba ok.gif

Napisano

> nie wiem jak ty ale ja czytałem że sprzedający zapewniał go że to nie podróba

Cytuję post nr 5

"Kupując przedmiot opisany jako Philips i w takowym opakowaniu, oczekuję właśnie produktu tej firmy, cena jest bez znaczenia. Kupiłem ten palnik specjalnie, ponieważ byłem w 99% przekonany, ze w środku zastanę to co widać na zdjęciach"

Na zdjęciach autor przedsatwił podróbę.

Był przekonany, że to podróba i mimo to kupił.

Napisano

Widze ze mamy problem z czytaniem ze zrozumieniem….

Wyluzuj, a jak jestes taki wielki straznik texasu to kup i wystaw negatywa.

Napisano

> Cytuję post nr 5

> "Kupując przedmiot opisany jako Philips i w takowym opakowaniu, oczekuję właśnie produktu tej

> firmy, cena jest bez znaczenia. Kupiłem ten palnik specjalnie, ponieważ byłem w 99%

> przekonany, ze w środku zastanę to co widać na zdjęciach"

> Na zdjęciach autor przedsatwił podróbę.

> Był przekonany, że to podróba i mimo to kupił.

Quote:

Kupiłem, ponieważ sprzedawca przez telefon potwierdził 100% oryginalność towaru i nawet po kilku precyzyjnych pytaniach, szedł w zaparte.

Tak masz kłopot z czytaniem. Żaluzji trochę ok.gif

Napisano

> Nie ma żadnych domysłów przeczytaj wątek od początku, autor przyznaje że wiedział w 99% że kupuje

> podróbę !

> kupił, stwierdził że podróba, powinien ostrzec innych potencjalnych kupujących to badziewie u tego

> sprzedającego ! a tak każdy cicho siedzi a ludzie kupują guano i nawet o tym nie wiedzą.

Doczytałeś też że odpowiedni komentarz się pojawi jak tylko dostanie zwrot kasy?

Czy umknęło ?

Napisano

też kupilem raz palniki po 130 PLN za sztukę, nawet pokazywałem tu porównanie ORG wyjętych z auta i tych nowych. Bez mrugnięcia okiem sprzedawca oddał kase, potem kupilem jeden palnik u dystrybutora Philipsa za 290 PLN

Napisano

kiedyś kupiłem"oryginały" z allegro, upaliłem przetwornice sciana.gif

Napisano

> kiedyś kupiłem"oryginały" z allegro, upaliłem przetwornice

Ja kiedyś kupiłem komplet - dwa paliniki, i dwie przetwornice - w cenie jednego "oryginału"... I działają dalej. HIDy jak widać lepsze... wink.gif

Bronienie sprzedającego, bo przecież nie napisał że oryginał, jest cokolwiek śmieszne. Jeśli jest napisane Philips, to ma być Philips. Nawet jeśli w opisie napisze "imitacja palnika D1S", ale w tytule "Philips D1S", albo zdjęcia są oryginałów - cokolwiek, żeby zmylić kupującego, to też jest oszustwo i art. 286 k.k.

Niedługo będziemy szukać w opisach: "Oryginał! Serio! Nie jestem kłamcą! Polecam, bo Oryginał!" ... Patologia...