Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Probiker Speedstar II

Featured Replies

Napisano

> Używa ktoś tych butów ?

Ja Probikera już nie kupię. Miałem ja, ma jeszcze moja żona.

Tanie były i to ich jedyna zaleta sick.gif

ps. Ale to jest moja opinia. I nie o tym konkretnym modelu probikera. Piszę ogólnie.

Napisano

nie kupowac, wszystkie probikery chyba z granulatu z odrzutow sa robione, jakosciowa masakra

Napisano
  • Autor

> nie kupowac, wszystkie probikery chyba z granulatu z odrzutow sa robione, jakosciowa masakra

o to chodziło ok.gif dzięki

Napisano

> nie kupowac, wszystkie probikery chyba z granulatu z odrzutow sa robione, jakosciowa masakra

ok.gif

Napisano

Za podobne pieniadze mozna kupic cos porzadniejszego, a nawet tansze buty moga byc lepsze jakosciowo wink.gif. Na butach nie warto oszczedzac ok.gif

Napisano

Ja uzywam innych probikerow. Sa OK. Nie mam im nic do zarzucenia.

Napisano

Probiker Active mam.

Kupiłem w zasadzie tylko na kurs / egzamin żeby mieć "zgodne z ustawą" - sznurowane.

Później używałem do jazdy po mieście.

Jeden sezon wytrzymały i się nie rozpadły.

Jedynie sznurówki musiałem wymienić zlosnik.gif

Drugi raz bym ich jednak nie kupił zlosnik.gif

Napisano

> Na butach nie warto oszczedzac

Mhm - a na czym warto?

Buty - nie, rękawice - nie, kask - oczywiście, że nie, spodnie - no nie bardzo, kurtka - też nie...

Napisano

> Mhm - a na czym warto?

> Buty - nie, rękawice - nie, kask - oczywiście, że nie, spodnie - no nie bardzo, kurtka - też nie...

na paliwie zlosnik.gif

Napisano

> Probiker Active mam.

też mam active. Moim zdaniem bardzo fajne buty. Jedyny mankament, jaki zauważam, to niestety są zbyt niskie smile.gif

Napisano

> Mhm - a na czym warto?

> Buty - nie, rękawice - nie, kask - oczywiście, że nie, spodnie - no nie bardzo, kurtka - też nie...

Mysle, ze buty sa wazniejsze od rekawic. W zeszlym roku o tym sie przekonalem, teraz mam lekko przytarty prawy but od kola jadacego VW Passata tongue.gif. Gdybym smigal na 2oo w krotkich butach czy adidasach to najprawdopodobniej wyladowal bym w szpitalu z rozwalona noga. A tak skonczylo sie na uszkodzonym crashpadzie, wyrwanym podnozku oraz kilkudniowym lekkim bolu kostki.

Passat stracil zderzak i ciekla mu chlodnica.

Napisano

> Mysle, ze buty sa wazniejsze od rekawic. W zeszlym roku o tym sie przekonalem, teraz mam lekko

> przytarty prawy but od kola jadacego VW Passata . Gdybym jechal w krotkich butach czy

> adidasach to najprawdopodobniej wyladowal bym w szpitalu z rozwalona noga.

Co się stało? Przeszlifował Ciebie? hmm.gifok.gif

Napisano

> Co się stało? Przeszlifował Ciebie?

Tak, zajechal mi droge przy zmianie pasa ruchu, a wlasciwie zajechala. Juz nie mialem gdzie uciekac, bo byl kraweznik, wiec pozostalo zderzenie z autem. Po uderzeniu zaczelo sie wezykowanie, ktore na szczescie opanowalem i nie zaliczylem szlifa. Na kolach wrocilem do domu.

Napisano

Wszystko zależy od konkretnej sytuacji zlosnik.gif

Jako przykład mój "wypadek" na 2oo - w sensie, że lata temu na rowerze zlosnik.gif

Efekty:

1. Twarz - rozcięta warga, większość zębów w dolnej szczęce - ruchoma zlosnik.gif W sumie to standardowy kask rowerowy i tak by nie pomógł.

2. Nogi - zwichnięta kostka - najmniej odczuwalny z urazów - może wyższe buty by pomogły.

3. Poobijane żebra...

4. Zdarta skóra na palcach - miałem rękawiczki "bezpalczaste" - gdybym nie miał żadnych - miałbym zdartą skórę z całych dłoni. Gdybym miał "prawdziwe" - nic by mi nie było.

5. Kilka przetarć w miejscach gdzie uniosły się / przetarły ciuchy - no w tym wypadku myślę, że kombiak dałby radę zlosnik.gif

Podobny wypadek na motocyklu, zakładając że miałbym pełny strój - powinien skończyć się bez większych szkód... bez zabezpieczeń... wolę się nie domyślać.

Napisano

> Podobny wypadek na motocyklu, zakładając że miałbym pełny strój - powinien skończyć się bez

> większych szkód... bez zabezpieczeń... wolę się nie domyślać.

Wiadomo, stroj niezbedny. Ale jesli mam do wyboru kupic tanie buty i super rekawiczki, to wole odwrotnie zlosnik.gif

U mnie wygladalo to tak.

287543941-1.JPG

287543941-2.JPG

287543941-3.JPG

post-73486-14352523290495_thumb.jpg