Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Felgi TOORA

Featured Replies

Napisano

witam

zastanawiam sie nad zakupem felg tej firmy. Czy ktos jezdzil na takich? Jakies opinie mile widziane smile.gif

Napisano

> zastanawiam sie nad zakupem felg tej firmy.

Kup i jeździj! Tylko dobrze dobierz kształt do samochodu, żeby nie wyszły lakierki do dresu, albo trampki do garnituru grinser006.gif, bo jak patrzę na ulicy to różnie z tym bywa facepalm%5B1%5D.gif. Trzymaj fason ok.gifbiglaugh.gif. Wrzuć samochód i konkretne fele, to ocenimy palacz.gif.

Napisano

> witam

> zastanawiam sie nad zakupem felg tej firmy. Czy ktos jezdzil na takich? Jakies opinie mile widziane

Miałem kiedyś na aucie felgi tej firmy. Przez 3-4 lata nic się z nimi nie działo, sprzedane komuś z AK ok.gif

Napisano

> witam

> zastanawiam sie nad zakupem felg tej firmy. Czy ktos jezdzil na takich? Jakies opinie mile widziane

Kupiłem , jeżdzilem , zero klopotów

Napisano

> Miałem kiedyś na aucie felgi tej firmy. Przez 3-4 lata nic się z nimi nie działo, sprzedane komuś z

> AK

Bo w tej samej fabryce są produkowane "turbinki" do SLR-a i 19-stki do Astry OPC ok.gif. Musi być dobrze zlosnik.gif.

Napisano
  • Autor

na necie mozna wyczytac, ze sie krzywia i po sezonie jest smietnik dlatego pytam smile.gif

Napisano

> na necie mozna wyczytac, ze sie krzywia i po sezonie jest smietnik dlatego pytam

Jak ja miałbym się sugerować opiniami z netu, to dawno bym sprzedał kawalerkę w centrum i kupił dom na Florydzie grinser006.gifhehe.gif. Jak potrzebujesz fele na lato, to kupuj i ciesz się fajnym autkiem ok.gif. Tylko jak napisałem wcześniej - dobrze dobierz kształt i rozmiar do samochodu! Nawet producentom i salonom nie zawsze wychodzi to dobrze facepalm%5B1%5D.gif.

Napisano

tylko takich nie kupuj:

102095319_7_644x461_250alufelgi-toora-_rev006.jpg

hmm.gif

Napisano

> tylko takich nie kupuj:

felga model Ibuprom?

te są też dobre:

6895fae2.png

Napisano

Mam takie felgi, kupiłem używki wraz z autem. I co mogę powiedzieć... Jeżdżą i nie krzywią się od 3 lat, felgi to 17 a na nich opony 225/45. Auto jeżdżone "z głową" zlosnik.gif

Napisano

Założyłem kiedyś żonie do Corsy model Canonica ok.gif

Toora robi profi felgi do rajdówek, więc marka jest z wyższej półki.

Napisano

> Bo w tej samej fabryce są produkowane "turbinki" do SLR-a i 19-stki do Astry OPC . Musi być dobrze

> .

chyba były produkowane bo toora to już dawno bankrut

GP

Napisano

> chyba były produkowane bo toora to już dawno bankrut

> GP

Dokładnie i nowej felgi tej firmy już się nie kupi chyba ,że z wyprzedaży magazynowej. palacz.gif