Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nowe, tanie,oszczędne i w miarę praktycznie

Featured Replies

Napisano

Bo Fabia w niskich wersjach wyposażenia jest strasznie kiepska. Ja ten silnik wypróbowałem w Jetcie highline i tam już bardzo przyjemnie się jechało.

Inna rzecz że za cenę tej Jetty można mieć Cruze'a z dieslem 160KM, który to TSI zjada na śniadanie.

Napisano

> Jeździłem dziś Fabią 1.2 TSI i jedyny pozytyw to ten silnik. I skrzynia. Fajnie to w miarę chodzi

> ale spalanie poniżej 5,5 na trasie nie da się osiągnąć - nie wiem jak trzeba by jechać

Ja wiem, na lince lub lawecie zlosnik.gif

> A tak poza tym czułem się jak w aucie z innej epoki te wszystkie przełącznki, fotele, plastiki i

To popatrz do nowej Toyoty Auris czy Corolla, w ktorej plastiki skrzypia, po 15-20kkm tapicerka potrafi juz byc powycierana, a niektore przelaczniki sa rodem z konca lat 80 tych zlosnik.gif. Te najbrzydsze schowali pod klapka, zeby nie razily w oczy hehe.gif

Napisano
  • Autor

Nie mniej - wybór padł na C-Elysee HDI. Jak będe miał autko to się pochwalę grinser006.gif

Napisano

> Nie mniej - wybór padł na C-Elysee HDI. Jak będe miał autko to się pochwalę

Gratulacje z wybory i zadowolenia życzę.

A przy okazji pytanie do wszystkich.

Czy na rynku jest jakiś odpowiednik C-Elize ; Peugota 301 ale w nadwoziu kombi ?

Chodzi o wielkość ,stosunek cena/jakość/ ?

Podobne to Rapid ale to liftback/hachback.

Napisano

> Chodzi o wielkość ,stosunek cena/jakość/ ?

Na razie tylko Logan MCV chyba.

Napisano

> Na razie tylko Logan MCV chyba.

Ewentualnie Clio grandtour, Ibiza kombi, ale te auta już nie są ani tak duże ani tak tanie.

Napisano

> Ewentualnie Clio grandtour, Ibiza kombi, ale te auta już nie są ani tak duże ani tak tanie.

No właśnie.Mam teraz Avensisa ale stał się za duży na dwie osoby po mieście.ale 2x w miesiacu na weekend trasa 200 km w jedną stronę zawsze ze sporym bagażem, często w pudłach których nie da rady zmiescic do sedana.

Napisano

Nie mozna miec Cruza bo juz ich niema.

Napisano

wybor aut kosmiczny az 2 szt. Pozatym autor watku chyba nie chcial wydac tyle kasy.

Napisano

> Czy na rynku jest jakiś odpowiednik C-Elize ; Peugota 301 ale w nadwoziu kombi ?

> Chodzi o wielkość ,stosunek cena/jakość/ ?

tak jak napisał przedmówca Logan MCV

Fabia kombi w jednej z podstawowych wersji wyposażeniowo/silnikowych też będzie cenowo porównywalna.

Napisano

> tak jak napisał przedmówca Logan MCV

> Fabia kombi w jednej z podstawowych wersji wyposażeniowo/silnikowych też będzie cenowo

> porównywalna.

Czyli wybór mizerny.Avensis to nie jakieś cudo,ale przesiadka na Logana to już za dużo dla mnie.

Potrzebuję i stać mnie na trochę luksusu więc podstawowe wersje odpadają .A ze auto na ok.7 lat to musi być nowe -max 2 letnie

Napisano

> Nie mniej - wybór padł na C-Elysee HDI. Jak będe miał autko to się pochwalę

Nie mogłem odnaleźć testów zderzeniowych tego auta i jego bliźniaka...