Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oma będzie miała siostrę :-)

Featured Replies

Napisano

Wiem, że to forum Cheviego i może temat z doopci, ale może kogoś zainteresuje 893goodvibes.gif

Żeby nie było - Oma zostaje jako klasyk. Na przyszły rok idzie do pełnej renowacji nadwozia. Mechanicznie wszystko jest już zrobione.

Zamówiona jest dzisiaj siostrzyczka - Octa RS w kolorze race blue 270635636-JUMP2.gif

Trochę poczekam - auto będzie do odbioru w kwietniu 2015 (produkcja luty 2015). panic.gif

Jak ktoś nie daje wiary w tak długi termin oczekiwania - zapraszam do salonów Skody.

To i tak najszybszy termin u dealera z Poznania.

Napisano

> Trochę poczekam - auto będzie do odbioru w kwietniu 2015 (produkcja luty 2015).

> Jak ktoś nie daje wiary w tak długi termin oczekiwania - zapraszam do salonów Skody.

> To i tak najszybszy termin u dealera z Poznania.

Rudę na blachy już kopią? biglaugh.gif

Napisano

Gratuluję, aczkolwiek chyba by mnie szlag trafił gdybym miał czekać na nowiutkie wybrane auto ROK... panic.gif Podziwiam Twoją cierpliwość icon_eek.gif

Napisano
  • Autor

> Rudę na blachy już kopią?

Daj spokój - czuję się, jakbym Bentley'a zamawiał grinser006.gif

Napisano

> Daj spokój - czuję się, jakbym Bentley'a zamawiał

ale nie tylko w Polsce, kolega w Hiszpanii zamowil w grudniu odebral w zeszlym miesiacu i to tez nie taki jaki chcial. Ktos zrezygnowal i wtedy sprzedali jemu. Auto piekne, ale to tylko Skoda. 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Daj spokój - czuję się, jakbym Bentley'a zamawiał

Samopoczucie fajna rzecz, ale obawialbym sie, ze przez rok czasu zdanie moge zmienic, albo wypuszcza na rynek cos fajniejszego.

Rok czekania bylby dla mnie nie do przelkniecia, samochody powinno sie kupowac jak w Ozi-landii, biore ten z placu i jazda.

Napisano

gratuluje ok.gif

ale czas czekania prawie rok boje_sie.gif,

ps. gratuluje cierpliwości tongue.gif

Napisano

Nie zdecydowałbym się na rok czekania. W międzyczasie 10 razy zmieniłaby mi się wizja i kupiłby w końcu coś innego.

Napisano

> Nie zdecydowałbym się na rok czekania. W międzyczasie 10 razy zmieniłaby mi się wizja i kupiłby w

> końcu coś innego.

Dokładnie. Za rok to będzie już stary wizualnie model i może mu się zwyczajnie nie podobać wink.gif

Napisano

jakie parametry tego auta? szczegóły podaj...

Napisano
  • Autor

Na pewno mi się nie znudzi zlosnik.gif

A autko: 6-biegowy manual, sedan, benzyna turbo, 220 KM, 6,7 do setki slinka.gif, w serii jest praktycznie wszystko, ale dorzuciłem jeszcze kilka gratów, m.in. lepsze nagłośnienie czy boczne poduchy w tylnych drzwiach.

Napisano

> Rudę na blachy już kopią?

Ten co go przetopią jeszcze jeździ. ok.gif

• 2 tygodnie później...
Napisano
  • Autor

Mikołaj zawita jednak wcześniej.

Informacja z dzisiaj - siostra Omy wchodzi na taśmę w 30 tygodniu br. Czyli jak dobrze pójdzie to w sierpniu lasencje będą już razem 270635636-JUMP2.gif

• 1 miesiąc później...
Napisano
  • Autor

Siostra oczekuje już na wyjazd do Polski :-) W tym tygodniu pewnie będę miał foty :-)