Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Leopard - koniec historii ...

Featured Replies

Napisano

Jak podaje serwis Automotivesuppliers.pl Sąd Rejonowy w Tarnobrzegu ogłosił upadłość Leopard Automobile-Mielec Sp. z o.o. w Mielcu, obejmującą likwidację majątku upadłego.

18c832c19c0ae06c6f5a927a623ebd95.jpg

źródło: moto.onet.pl

Napisano

> Jak podaje serwis Automotivesuppliers.pl Sąd Rejonowy w Tarnobrzegu ogłosił upadłość Leopard

> Automobile-Mielec Sp. z o.o. w Mielcu, obejmującą likwidację majątku upadłego.

> źródło: moto.onet.pl

Niestety frown.gif

Napisano

Nie ma co sie dziwic specyficzny rynek, specyficzny samochod. Jednak szkoda.

Napisano

> Nie ma co sie dziwic specyficzny rynek, specyficzny samochod. Jednak szkoda.

co pokazuje jak naiwne[lub przebiegle zlosnik.gif] jest myslenie zyczeniowe projektantow nowej syreny/warszawy/cws itp...

Napisano

> co pokazuje jak naiwne[lub przebiegle ] jest myslenie zyczeniowe projektantow nowej

> syreny/warszawy/cws itp...

ulala. lipa troche. prawdziwa marka z tradycją i swoją niszą wypracowaną... nie dali rady.

to faktycznie śmiech z życzeń twórców syren, warszaw czy arrinery...

Napisano

> ciekawe czy przyczyna tego nie byly problemy z rejestracja samow?

Myślę, że nie bo z tym nie ma problemu np. w UK. A przy aucie kosztującym setki tysięcy złotych dodatkowy tysiąc czy dwa tysiące Euro to żaden problem.

Prędzej problemy z uzyskaniem normalnej homologacji, choć kiedyś obiło mi się o uszy, że mieli pełną homologację EU.

Raczej po prostu zbyt drogie a przy tym zbyt mało ekstrawaganckie auto, żeby je kupić zamiast np. nowego Mercedesa SL.

A może też zbyt słaba promocja w czasach internetu, facebooków i innych. Zawsze mnie dziwiło, że nigdy nie pojawili się w TopGear.

Napisano

> A może też zbyt słaba promocja w czasach internetu, facebooków i innych. Zawsze mnie dziwiło, że

> nigdy nie pojawili się w TopGear.

No wlasnie, promocja. W Top Gear chyba nawet o nich nie wiedzieli... icon_rolleyes.gif.

• 2 miesiące później...
Napisano

> A może też zbyt słaba promocja w czasach internetu, facebooków i innych. Zawsze mnie dziwiło, że

> nigdy nie pojawili się w TopGear.

Oni składali chyba kilka aut rocznie w dwóch niewielkich pomieszczeniach. Jakieś 9-10 lat temu byłem u nich i rozmawiałem z właścicielem i jego synem.