Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kupno lodówki.

Featured Replies

Napisano

Nie wiem czy w dobry dział się wstrzeliłem, ale myśle, że ten jest najbardziej zbliżony grinser006.gif Pytanie dość nietypowe jak na forum, a już wogole dział grinser006.gif Ostatnio szwankuje mi lodówka.. I nosze się z zamiarem kupna nowej, niestety fundusze przyciskają i niestety jestem zmuszony kupić coś tańszego (do 1000 zł). Poszperałem trochę po internecie, ale czytając opinie trochę powiem się zniechęciłem (wiem, że każdemu to ciężko dogodzić grinser006.gif). Modele o których czytałem cenowo: BEKO CSA31020, CNA29120, CSA31000, CS234022. W tych cenach udało mi sie znaleźć na allegro (niektóre powystawowe).

I tutaj takie moje pytanie: Czy możecie polecić śmiało jakaś lodówkę do 1000 zł?

Najważniejsze to to, żeby była w miarę pojemna i wysoka tak około 180 cm. Oczywiście z zamrażalnikiem i nie robiła wiatraka z licznika ani nie budziła pół bloku grinser006.gif.

Z góry dzięki za odpowiedzi i sory jak nie ten dział ale nie wiedziałem, gdzie to umieścić 270751858-jezyk.gif

Napisano

> Nie wiem czy w dobry dział się wstrzeliłem, ale myśle, że ten jest najbardziej zbliżony Pytanie

> dość nietypowe jak na forum, a już wogole dział Ostatnio szwankuje mi lodówka.. I nosze się z

> zamiarem kupna nowej, niestety fundusze przyciskają i niestety jestem zmuszony kupić coś

> tańszego (do 1000 zł). Poszperałem trochę po internecie, ale czytając opinie trochę powiem się

> zniechęciłem (wiem, że każdemu to ciężko dogodzić ). Modele o których czytałem cenowo: BEKO

> CSA31020, CNA29120, CSA31000, CS234022. W tych cenach udało mi sie znaleźć na allegro

> (niektóre powystawowe).

> I tutaj takie moje pytanie: Czy możecie polecić śmiało jakaś lodówkę do 1000 zł?

> Najważniejsze to to, żeby była w miarę pojemna i wysoka tak około 180 cm. Oczywiście z

> zamrażalnikiem i nie robiła wiatraka z licznika ani nie budziła pół bloku .

> Z góry dzięki za odpowiedzi i sory jak nie ten dział ale nie wiedziałem, gdzie to umieścić

Co prawda mam Boscha ale podobno Amica robi tanie i dobre lodówki.

Napisano

Szwagierka kupila BEKO CSA31020 i nie narzeka na wymienione przez Ciebie zjawiska.

Napisano
  • Autor

Dzięki wszystkim za pomoc smile.gif na chwile obecną rozmyślam o tej BEKO smile.gif jak coś dam znać smile.gif Pozdrawiam wink.gif

Napisano

ja mam amicę już 10 lat, w tym czasie przeżyła 3 przeprowadzki w poziomie, 3 razy też przekladalem drzwi. Wszystkie idealnie jak dotąd.

Szwagierka już w tym czasie załatwiła 2 szt. Beko

Napisano

podłączę się do wątku. Szukam lodówki do trzymania odpadów medycznych. Wynikają z tego dwa priorytety: niskie zużycie prądu i stosunkowo niska cena. zamrazalnika nie potrzebuje, rozmiar w zasadzie dowolny.

Napisano

> podłączę się do wątku. Szukam lodówki do trzymania odpadów medycznych. Wynikają z tego dwa

> priorytety: niskie zużycie prądu i stosunkowo niska cena. zamrazalnika nie potrzebuje, rozmiar

> w zasadzie dowolny.

Ooooo beko