Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak nie 130i to co ?

Featured Replies

Napisano

> Nie napisał, ze ma byc małe, wiec e60 545i

"buda kompakt 5d" facepalm%5B1%5D.gif

Napisano

> czemu?

> auto bedzie robic rocznie ~25kkm

> wystarczy ze zaoszczedze glupie 20zl na 100km to jest 5kPLN przez 4 lata (tyle zamierzam trzymac

> auto) mamy 20kPLN...

Owszem tak, ale ja się pytam jeszcze raz, gdzie Ty w e87 chcesz upchnąć w miarę duży zbiornik LPG i mieć gdzie dać zakupy z TESCO?

Zgadzam sie z KvM, z tego co tu wymieniono to e87 będzie dawać najwięcej frajdy z jazdy, nawet zachipowany na 200KM M47N2 (seryjnie 163KM) daje możliwość potrzaskania boczarów grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Owszem tak, ale ja się pytam jeszcze raz, gdzie Ty w e87 chcesz upchnąć w miarę duży zbiornik LPG i

> mieć gdzie dać zakupy z TESCO?

> Zgadzam sie z KvM, z tego co tu wymieniono to e87 będzie dawać najwięcej frajdy z jazdy, nawet

> zachipowany na 200KM M47N2 (seryjnie 163KM) daje możliwość potrzaskania boczarów

Mam w e46 comptact butlę walec 50l do zatankowania. Po lewej strony bagaznika. Zostaje tyle miejca że zakupy z L na tydz dla 3os rodziny mieszczą się.

Napisano

> Mam w e46 comptact butlę walec 50l do zatankowania. Po lewej strony bagaznika. Zostaje tyle miejca

> że zakupy z L na tydz dla 3os rodziny mieszczą się.

kurde, w e87 jest tak mały że jakoś tego nie widzie, no ale mogę się mylić 270751858-jezyk.gif

Napisano
  • Autor

> kurde, w e87 jest tak mały że jakoś tego nie widzie, no ale mogę się mylić

tu masz 80L spineyes.gif

6.jpg

Napisano
  • Autor

> Ile tu zostało ze słynnego z BMW 50:50?

a ile jest gdy mamy pelny bak 60L albo blisko rezerwy?

Napisano

> a ile jest gdy mamy pelny bak 60L albo blisko rezerwy?

Bak jest w takim miejscu że nie powinien specjalnie wpływać na rozkład masy. Niezależnie od poziomu paliwa. A ta butla to już nie do końca smile.gif

Napisano

> Bak jest w takim miejscu że nie powinien specjalnie wpływać na rozkład masy. Niezależnie od poziomu

> paliwa. A ta butla to już nie do końca

Jednak bak jest z tylu mniej wiecej tam gdzie ta butla. Beemka zyskuje na trakcji po dociążeniu bagażnika.

Napisano

> Jednak bak jest z tylu mniej wiecej tam gdzie ta butla. Beemka zyskuje na trakcji po dociążeniu

> bagażnika.

No w zimie zdecydowanie zlosnik.gif

Napisano

> No w zimie zdecydowanie

Ciekawe czy ładnie pomalowane płyty chodnikowe, z gustownym, złotym napisem Tjunink, będą się sprzedawać na allegro. biglaugh.gif

Oczywiście opisane jako remedium na RWD w zimowych warunkach. cfaniaczek.gif

Chyba nawet promocję zrobię: "Bądź Kubicą, spraw, że twoja beema będzie w twoich rękach bolidem F1 - kup 3, drugie 3 dostaniesz gratis. Mega trakcja w gratisie!!!!!!11111jeden". rotfl.gif

Napisano

> zweryfikowalem dostepnosc modeli na rynku i 50kPLN to malo na zadbane 130i 2007

> wiec raczej trzeba sie skupic nad c30 2.5T AT

> szkoda ze nie ma wiecej mocnych kompaktow z ABS

C30 dla 1-2 osób może byc ( jezdze S40 II 2.5T T5 Manual i C30 1.8 więc mam porównanie ) tylko nie AT... to niestety dośc skutecznie ogranicza osiągi i mozliwości lekkiego chipnięcia ( skrzyna nie wytrzymuje momentu) a przy tym wiecej pali i jest bardziej awaryjne

PS widze ze automat to wymóg konieczny- no te w Volvo nie grzeszą szybkością i bezawaryjnością)