Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Advanti Racing Stalker - aluski - zna ktoś?

Featured Replies

Napisano
  • Autor

> Znam te felgi ale pod inna nazwą... nie moge teraz skojarzyc ale coś na na "A" chyba... Cos w

> gruncie rzeczy popolarnego

Ponoć odłam ATT....? O to Ci chodzi? wink.gif

Napisano
  • Autor

> predzej dezent e

Na początku właśnie myslelismy ze to dezent E, ale te są ładniejsze. Ja obecnie mam dezent V od 7 lat prawie, kupowałem jako nowe. Teraz kupiłem od znajomka te Advanti jak z linka, 16x7J, 4x100, Et 45, z oponami takimi sobie na jeden sezon, jedna troche obdarta - 600zł - mogę je sobie posprawdzać i ew. zwrócić jakby mi nie leżały. Więc pytam - dobre to czy gnie się jak plastelina? zlosnik.gif Ten model to chyba stary bo juz nie moge znalezc w obecnej ofercie, same felgi znajomy kupil od innego swojego znajomka ktory je ponoc 4 lata w maździe katował.... lakierniczo w przyszłości do poprawek, bo widać ze obdarte tu i ówdzie a gdzieniegdzie jakiś purchelek pod lakierem... tutaj dezenty o niebo lepiej moje wyglądają..

20.GIF

Napisano

Mam na lacetti felgi Advanti Racing od mniej więcej 5 lat i nic złego się z nimi nie dzieje.

Takie: l25.jpg

Napisano
  • Autor

> Mam na lacetti felgi Advanti Racing od mniej więcej 5 lat i nic złego się z nimi nie dzieje.

> Takie:

dzieki ok.gif

Musialem zrezygnować, były krzywe zlosnik.gif

Napisano

> dzieki

> Musialem zrezygnować, były krzywe

Ja moje 17" advanti racing adv 70e już raz prostowałem przy pzebiegu ok. 95 kkm, kierownica biła już mocno, po prostowaniu idealne, także trzeba było tylko cenę zbić grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Ja moje 17" advanti racing adv 70e już raz prostowałem przy pzebiegu ok. 95 kkm, kierownica biła

> już mocno, po prostowaniu idealne, także trzeba było tylko cenę zbić

Nic straconego będę powoli sobie szukał czegoś, tam było więcej mankamentów wink.gif