Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PRoszę o opinię o C3 2007r

Featured Replies

Napisano

Czy są tu użytkownicy tego wozidełka? Ma zastąpić AR 147 żony, jazda wkoło komina ok 5tyśkm/rok.

Wersja silnika w ogłoszeniu 1,2 60KM ale z tego co widzę to ten motor miał 1,1 pojemność.

Może ktoś coś o tym konkretnym ogłoszeniu może powiedzieć? Pytam o to konkretnie bo są moją AR w zamian zainteresowani smile.gif

C3 ASTAZ

Napisano

w skrócie

ASTAZ to były salon DAEWOO

teraz tam są tylko cwaniaki... - odradzam, same złomy, mam do nich 3 min samochodem, siedzibę mają naprzeciw giełdy w M-ce i tam nie warto nawet zaglądać.

Wmawiają Ci bzdury, na każdym kroku ściema.

Opis pojazdu często zmyślony...

Napisano

Jak mnie oczy nie mylą to auto mojej koleżanki z pracy - odpuścić zlosnik.gif

Napisano

> Czy są tu użytkownicy tego wozidełka? Ma zastąpić AR 147 żony, jazda wkoło komina ok 5tyśkm/rok.

> Wersja silnika w ogłoszeniu 1,2 60KM ale z tego co widzę to ten motor miał 1,1 pojemność.

> Może ktoś coś o tym konkretnym ogłoszeniu może powiedzieć? Pytam o to konkretnie bo są moją AR w

> zamian zainteresowani

> C3 ASTAZ

Quote:

Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66, § 1. Kodeksu Cywilnego. Sprzedający nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia.

To po to byś na miejscu nie był zdziwiony że to nie C3 a B4 i nie citroen a VW hehe.gif i srebrny,ale tylko do połowy.

Napisano

> Jak mnie oczy nie mylą to auto mojej koleżanki z pracy - odpuścić

hehe.gif Dlaczego? Jaka cena taki samochód...

Za 10 tys to można ładnego 2004 szukać a nie 2006.

Napisano

> Dlaczego? Jaka cena taki samochód...

> Za 10 tys to można ładnego 2004 szukać a nie 2006.

jeszcze na nim przecież muszą zarobić... więc... palacz.gif

Napisano

To był jej 1 samochód - uczyła się jeździć grinser006.gif

Z firmy trochę czasu zajmowało zanim wyjechała grinser006.gif

Jak cena pasuje to brać brać.... grinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

> To był jej 1 samochód - uczyła się jeździć

> Z firmy trochę czasu zajmowało zanim wyjechała

> Jak cena pasuje to brać brać....

no to znaczy że tylko sprzęgło możliwie do wymiany i obstukany... / podrapany...

czyli może nie jest taki zły ?

Napisano

> no to znaczy że tylko sprzęgło możliwie do wymiany i obstukany... / podrapany...

> czyli może nie jest taki zły ?

Może zlosnik.gif

Jedź i oglądaj...

ps. ja w tym komisie oglądałem 3 auta i każde wnętrze było zniszczone - serio nie wiem co Ci właściciele w środku robili hehe.gifhehe.gif

Napisano
  • Autor

> Może

> Jedź i oglądaj...

> ps. ja w tym komisie oglądałem 3 auta i każde wnętrze było zniszczone - serio nie wiem co Ci

> właściciele w środku robili

spokojnie, nnawet nie wyjechalem z podwórka w ich kierunku. Ogólnie o C3 pytałem smile.gif

Napisano
  • Autor

nie mam pojęcia ile kosztują, napisali maila że chcą Alfe i czy chce coś w zamian z ich oferty, a że szukam małego 5d miejskiego to mi wpadło do oka bez podpadalnia się smile.gif

Napisano
  • Autor

> To był jej 1 samochód - uczyła się jeździć

> Z firmy trochę czasu zajmowało zanim wyjechała

> Jak cena pasuje to brać brać....

zapytaj koleżanki czy to faktycznie jej, jeśli miał jakiegoś dzwonka to jak mocnego ( z daleka podpada zderzak chociaż może to cień tak pada), ile zrzucili z przebiegu i takie tam smile.gif

Napisano

> zapytaj koleżanki czy to faktycznie jej, jeśli miał jakiegoś dzwonka to jak mocnego ( z daleka

> podpada zderzak chociaż może to cień tak pada), ile zrzucili z przebiegu i takie tam

Zadzwoniłem do koleżanki i jej C3 poszło do jej kuzynki ale nie wiem czy ta kuzynka już się nie pozbywa bo kołpaki i wnętrze zużyte tak samo icon_rolleyes.gif

Ona nie miała większej kolizji jedynie obtarcia ale wiem jak ona jeździła i dlatego by nie kupił zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> Zadzwoniłem do koleżanki i jej C3 poszło do jej kuzynki ale nie wiem czy ta kuzynka już się nie

> pozbywa bo kołpaki i wnętrze zużyte tak samo

> Ona nie miała większej kolizji jedynie obtarcia ale wiem jak ona jeździła i dlatego by nie kupił

oki, dzięki za info. No nic chyba lepiej czekać na kupca na swoje i szukać później igiełki jedynej takiej

Napisano

> Czy są tu użytkownicy tego wozidełka? Ma zastąpić AR 147 żony, jazda wkoło komina ok 5tyśkm/rok.

> Wersja silnika w ogłoszeniu 1,2 60KM ale z tego co widzę to ten motor miał 1,1 pojemność.

> Może ktoś coś o tym konkretnym ogłoszeniu może powiedzieć? Pytam o to konkretnie bo są moją AR w

> zamian zainteresowani

> C3 ASTAZ

oglądałem u nich we wrześniu 3 swifty w mysłowicach

z tego co widze stoją dalej, ja szybko wyszedłem od nich z "salonu"

Napisano

> zamian zainteresowani

> C3 ASTAZ

C3 po AR147 to taki delikatnie mówiąc "downgrade". Ni to wygląda ni to jedzie....

Napisano
  • Autor

> C3 po AR147 to taki delikatnie mówiąc "downgrade". Ni to wygląda ni to jedzie....

Może i down, ale awans z 1 na 2 dzieci zmienia punkt widzenia. 5 drzwi, łatwiejsze pakowanie duperelka do tyłu.Pozatym AR przez 2 lata zrobiła ok 5 tyś km, a spalanie 11l mnie przeraża biglaugh.gif

podobny down przeżyłem po przejściu z GP które miało 160KM na Crome ze 115KM smile.gif

Napisano

Sąsiad z garażu obok ma taki już drugi sobie chwali. Zmienił bo poprzedni był bez klimy. Najpierw chciał dokładać,, a jak mu to z głowy wybiłem, to zamienił gdzies z dopłatą na młodszy i z klimą. Co do silnika, to wokół komina spokojnie wystarczy ale trasa to wyzwanie. Chyba, że nie przeszkadza komuś tempo jazdy z cieżarówkami. Auto typowo miejska taczka albo emerytowóz na działeczkę.

Wygląd to rzecz gustu.ok.gif

Napisano
  • Autor

> oglądałem u nich we wrześniu 3 swifty w mysłowicach

> z tego co widze stoją dalej, ja szybko wyszedłem od nich z "salonu"

Generalnie o mysłowickich komisach mam wyrobione zdanie, bo oglądałem tam Cromę przed zakupem swojej. Mocno trzeba oczy przymrużyć smile.gif

Napisano

> podobny down przeżyłem po przejściu z GP które miało 160KM na Crome ze 115KM

Co to za down?! boje_sie.gif

Ja się przesiadłem z Golfa II GTI 136KM na Felicję 1,9D 64KM. Trzeba było widzieć moją histerię przy wyprzedzaniu TIRa pod górę. panic.gif Dobrze, że się zlitował nade mną. blagam.gif