Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BMW do oceny

Featured Replies

Napisano

> wystarczy ze wacze do wymiany + termostat + przekladnia ma luzy

> i juz na starcie bedzie +1500 do ceny auta

> imo

> okazji nie ma

> kwestia tylko ile trzeba do auta dolozyc i czy sie to oplaca

napisał że przeszło duży przegląd za 2 kpln spineyes.gif

Napisano

> okazji nie ma ? jeśli by chciał za niego 5 tys ?

zalezy kto co rozumie przez "okazje"

dla mnie okazja to auto pewne, do ktorego nic nie trzeba dokladac przez najblizczy czas, w dolnych granicach ceny rynkowej za model wink.gif

Napisano

> zalezy kto co rozumie przez "okazje"

> dla mnie okazja to auto pewne, do ktorego nic nie trzeba dokladac przez najblizczy czas, w dolnych

> granicach ceny rynkowej za model

jak jest okazja, to nie wiadomo czy trzeba dokladac czy nie, bo zwykle okazje się kupuje bez oglądania i bez jazdy próbnej wink.gif bo jak będziesz ogladal pol godziny, to w tym czasie już 2 handlarzy podjedzie i wezmą... to jest okazja ok.gif

Napisano

> jak jest okazja, to nie wiadomo czy trzeba dokladac czy nie, bo zwykle okazje się kupuje bez

> oglądania i bez jazdy próbnej bo jak będziesz ogladal pol godziny, to w tym czasie już 2

> handlarzy podjedzie i wezmą... to jest okazja

chyba okazja na wtope wink.gif

Napisano

> jak jest okazja, to nie wiadomo czy trzeba dokladac czy nie, bo zwykle okazje się kupuje bez

> oglądania i bez jazdy próbnej bo jak będziesz ogladal pol godziny, to w tym czasie już 2

> handlarzy podjedzie i wezmą... to jest okazja

Cóż, nie ten, to następny. Gdy się kupuje oczami, to potem zwykle trzeba zaciskać zęby i płacić.

dranio

Napisano

> Możecie rzucić okiem na to pudło ?

> jakiś tekst

Nie wierzę w te 8-8,5l na setkę po mieście.

Napisano

> Nie wierzę w te 8-8,5l na setkę po mieście.

to pali na prawde malo,

u mnie 8,5-9 lpg tyle wychodzi z pelnego zbiornika w tzw cyklu mieszanym

Napisano

> to pali na prawde malo,

> u mnie 8,5-9 lpg tyle wychodzi z pelnego zbiornika w tzw cyklu mieszanym

W mieszanym - możliwe. Dane na temat spalania tego silnika są w necie, i tyle niektórzy deklarują. Ale że w samym mieście 8,5l - mało prawdopodobne jak na benzynę 1.9 pojemności i 15 lat.

Napisano

> chyba okazja na wtope

Dla Ciebie na wtopę dla innego do zarobienia. Tak znajomy hciał się pozbyć 307 1.6 HDI. Musiał mieć na wieczór 9000zł na coś tam. Zadzwonił przyjechałem z gotówką. Włożyłem 1000zł w doprowadzenie go do igiełki i poszedł na giełdę za 15 000 oink.gif

Napisano

> Dla Ciebie na wtopę dla innego do zarobienia. Tak znajomy hciał się pozbyć 307 1.6 HDI. Musiał mieć

> na wieczór 9000zł na coś tam. Zadzwonił przyjechałem z gotówką. Włożyłem 1000zł w

> doprowadzenie go do igiełki i poszedł na giełdę za 15 000

No i o to chodzi ok.gif

Napisano

> chyba okazja na wtope

No to jak wolisz kazde auto przed zakupem sprawdzać dokładnie, może jechać do SKP a potem dać znac dopiero na drugi dzień czy bierzesz to nigdy nie wyrwiesz okazji.

Napisano

A dzwoniłeś do typka jaka jest prawdziwa cena wink.gif?

Gdzieś czytałem, że na OLX auta do 7tys. wystawia się za darmo, a później są opłaty.

I teraz cała masa aut za 7 tysi jest zlosnik.gif

Napisano

> A dzwoniłeś do typka jaka jest prawdziwa cena ?

> Gdzieś czytałem, że na OLX auta do 7tys. wystawia się za darmo, a później są opłaty.

> I teraz cała masa aut za 7 tysi jest

Płatne ogłoszenia sa powyżej 5 tysięcy

Napisano

> A dzwoniłeś do typka jaka jest prawdziwa cena ?

> Gdzieś czytałem, że na OLX auta do 7tys. wystawia się za darmo, a później są opłaty.

> I teraz cała masa aut za 7 tysi jest

jakie opłaty? za darmo wystawialem zawsze niewiem.gif

Napisano

> jakie opłaty? za darmo wystawialem * zawsze

* wystawiałeś

Informacja z OLX:

Quote:

Kategoria Motoryzacja to obecnie najpopularniejsza kategoria w naszym serwisie. Codziennie użytkownicy dodają w niej tysiące nowych ogłoszeń, a każde z nich ma średnio 14 odpowiedzi. Te liczby stale rosną.

Aby nadal móc dostarczać najwyższą jakość usług jak i najwyższej klasy rozwiązania technologiczne podjęliśmy decyzję o wprowadzeniu opłat dla ogłoszeń dodawanych w kategoriach: Samochody osobowe oraz Dostawcze i Ciężarowe.

Koszt dodania ogłoszenia w tych kategoriach na 30 dni to 24,99zł. Bezpłatne pozostanie dodawanie ogłoszeń dla samochodów o wartości nie przekraczającej 5000 zł.